Боримиров: Ясен не става за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Боримиров: Ясен не става за Левски

Мнениеот plamenst7 » 21 май 2010 15:03

diego написа:Ето и най-големите постижения на Яската:

Бивш треньор на Локомотив (Сф), с който играе полуфинал за купата на България:
На Ботев (Пд), с който печели промоция за "А" група и играе четвъртфинал за купата на България:
На Черно море , с който достигна до финал за купата на страната и 6 място в "А"-ПФГ: ( С готовият отбор на Илиян Илиев)

Е, не е зле нали,за 10 години в отбори с приличен бюджет за нашите стандарти...... А да и от всякъде е гонен!

Би ли ми посочил колко треньори са постигнали по-големи успехи с тези отбори.Локото не са били шампиони от 32г.Черно море от два пъти повече.

Loyalist
Контакти:

Мнениеот Loyalist » 21 май 2010 15:10

Лично мое мнение е,че Ясен ще успее в Левски, просто момчето както казва и Гонзо си разбира от футбол.Друг е въпроса дали "спортния" директор няма да му се меси в работата заедно с некъдърните мениджъри в определянето на състава.Лошото е,че не сме го видяли а започнахме да го плюем.А за Борето какво да кажа... добър футболист направи много за отбора докато играеше ЗА КОЕТО МУ СВАЛЯМ ШАПКА, но после като ръководител кръгла "0".

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 май 2010 15:35

Боримиров с всеки изминал ден ми става все по досаден ,постоянно критикува ЛЕВСКИ ,един път не каза нещо хубаво за отбора ,това ако е Левскар....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 май 2010 15:37

Боримирката е като В. Михов като управленец. Говори правилни неща, ама нищо не прави. Лично аз съм скептичен към назначаването на Ясен, но пък не съм бил скептичен в назначаването на малко треньори в последните години (Майстора, Муслин, Гочето, Абрамчик, Тодоров, Ратко - последните трима не изпитвах съмнения за некадърността им :mrgreen: ). Кокала и Мъри също нямаха визитки за "Левски", ама свършиха работа. Има нещо гнило тук. Дали Батков не е замислил да смъква цената на отбора. Ама що ли пък да го прави...? Хм...
Както и да е. Имам чувството, че ще виждаме още тежки дни. Не само за отбора, но и за клуба.
Защото сега отбора е зле, но клубът все още е в добро състояние, все пак.
turbogena написа:Боримиров с всеки изминал ден ми става все по досаден ,постоянно критикува ЛЕВСКИ ,един път не каза нещо хубаво за отбора ,това ако е Левскар....

Борката ако не е левскар, не виждам кой може да е...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 май 2010 17:54

Един треньор успява когато никой не му се бърка в работата, което в Левски няма как да се случи и когато разполага с поне 5-6 добри футболисти готови да поемат товар върху плещите, във всички останали случай ще се провали.
Също така е много важно кондиционния специалист да е много добър, защото това е човека който изготвя възстановителната програма, хранителния режим, програмата за натоварване и т.н. - но пак се повтарям за да успее треньор НИКОЙ не трябва да му се бърка в работата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 21 май 2010 17:55

Значи ясен петров е новият треньор :) желая му успех, щом е вече в Левски значи е добър треньор :)
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 21 май 2010 17:58

Храни куче да те лае ...
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 21 май 2010 19:37

Нема да плюете по Борето ей ! Легенда е за Левски той !

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 21 май 2010 19:49

Добро попадение направо в 10. Следващия сезон още по зле. Нестига че няма да има пари, играчи но и треньор!!! 2010-2011 ----------- 5 място.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 21 май 2010 20:34

Специалистът се изказа.Не го познавал,не работил с него ама не ставал.А той става ли за Левски ? Не можел да говори предварително,а цял роман изказал.Докато беше спортен директор мълчеше и слушаше Батков като послушно кученце,а после като го уволни си отвори устата.То така много лесно.Докато Батков му плащаше си мълчеше,сега много отворен.

Върни се в “Левски”