Мнението ви за Георги Георгиев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Мнението ви за Георги Георгиев
Малко,малко ама е единствения който дава....за сега.
- bulgaro
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Това е единствения човек ,който обяви пред цяла България ,че има интерес за закупуването Ботев Пловдив.Обяви без страх сумата, която смята да инвестира на първо време.Издържа школата вече половин година и за мен е най-сериозния кандидат,да не казвам единствения.Вашето мнение за него...
Несериозен, смехотворен, абсурден кандидат!!!
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Дали е приложим испанският вариант зависи изцяло от нас - БОТЕВИСТИТЕ. Колкото повече си приказваме, че няма как да стане, толкова повече ... няма как да стане. Георгиев може и да е Абрамович на Балканите, но аз искам да има механизъм, пазещ отбора от евентуалното му ОХРИСТОЛЯВАНЕ.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
От която и страна да го погледнем все са малко -1 200 000 за А група.Плюс това губим по малките инвеститори,които искат да дават ама не и при нов мажоритарен собственик.Аз пак си държа на това ние да сме основния спонсор.Колкото по-бързо почнат да се събират по 20лв на месец за да се докаже голяма фенска маса готова да се обвърже с бъдещето на клуба толкова по-добре.Мислех че доста хора ще дадем по 240 лв ама не стана,което съвсем не слага край на надеждите,че сме способни да се справим сами.Просто начина трябва да е друг.
Na G.Georgiev eventualno pri edno novo ad,za 1 200 000 lv mojem da mu dadem 12 % akcii i da ima klauza v ustava che resheniq se vzimat pri 100 % ako e navit dobre ako ne da chezva.Opredeleno ni trqbva investitor koito da ima planove za nov stadion plus remont na nashiq abe chovek akto Subev primerno.No tezi hora ne sa mnogo v Bg,nz za bratq Dinevi nqma li da iskat da se naviqt s otbor kato nashiq i vuobshte nqkoi nqkoga potursil li takiva hora za koito 50-100 mln lv ne sa problem za investirane
- dagger1912
- Контакти:
Ki Cho написа:Дали е приложим испанският вариант зависи изцяло от нас - БОТЕВИСТИТЕ. Колкото повече си приказваме, че няма как да стане, толкова повече ... няма как да стане. Георгиев може и да е Абрамович на Балканите, но аз искам да има механизъм, пазещ отбора от евентуалното му ОХРИСТОЛЯВАНЕ.
Такава точка има в УС! Защо не се говори с Геори Гергов за спонсорство, или нещо по- сериозно, поне се знае, че той пари има болл!А къде са всичките тези, които писаха, че ще си копуват карти??48 човека от поне 20 000 фенова е Смехотворно!
Аве, вие изпушихте тотално...нали имахме цел - само да не е Почтения?!?!?!?!??!
Малко, много няма други, които да дават пари, иначе тука сметки да правим можем всички, ама нека всеки философ да вади от джоба милионите и да започваме...
Щял да е мажоритарен, ами много ясно ве майна...и аз да си извадя парите от джоба( и то не малко) и аз ще искам нещо на среща.Който е бил на срещата е разбрал, че ще се опитаме да направим един бъдещ договор така, че да не може някой да дерибейства на наш гръб.Клауза,с която се казва,че капитала на АД не може да се вдига без съгласието на сдружението, клауза, че не може да се променя адреса и т.н....има хора даето ги мислят тези неща, а не си правят сметките по форумите
Малко, много няма други, които да дават пари, иначе тука сметки да правим можем всички, ама нека всеки философ да вади от джоба милионите и да започваме...
Щял да е мажоритарен, ами много ясно ве майна...и аз да си извадя парите от джоба( и то не малко) и аз ще искам нещо на среща.Който е бил на срещата е разбрал, че ще се опитаме да направим един бъдещ договор така, че да не може някой да дерибейства на наш гръб.Клауза,с която се казва,че капитала на АД не може да се вдига без съгласието на сдружението, клауза, че не може да се променя адреса и т.н....има хора даето ги мислят тези неща, а не си правят сметките по форумите
daimio написа:От която и страна да го погледнем все са малко -1 200 000 за А група.Плюс това губим по малките инвеститори,които искат да дават ама не и при нов мажоритарен собственик.Аз пак си държа на това ние да сме основния спонсор.Колкото по-бързо почнат да се събират по 20лв на месец за да се докаже голяма фенска маса готова да се обвърже с бъдещето на клуба толкова по-добре.Мислех че доста хора ще дадем по 240 лв ама не стана,което съвсем не слага край на надеждите,че сме способни да се справим сами.Просто начина трябва да е друг.
Някой виждал ли е изобщо 1 200 000 лв на куп или поне 120 000 лв-не е редно да се говори с пренебрежение за такива цифри .И кои са тези малки инвеститори-те досега трябваше да са се появили.Щом някой е предложил някаква сума-редно е да се изслуша какво предлага и какво ние искаме ,и да се постигне консенсус.Георгиев си идва с бизнес проекти,които ние изобщо не знаем и вероятно той си прави сметка да печели,като заделя част от приходите за отбора.А всъщност тези неща ще се разискват около 15 юни и решение ще вземат тези които имат членски карти.Така че всичко друго е излишно-плащаш вноса и ставаш част от клуба и вземаш решения за бъдещето му.
Наистина е хубаво,че поне един човек е проявил желание да инвестира в Ботев(Г.Георгиев)....а дразнещото в случея е ,че нито веднъж не намери желание да дойде в Пловдив да се запознае от близо с нещата,да присъства на една от срещите ....да каже аз съм... имам такива намерения..имам такива желания!!Разговорите и контактите от разстояние са малко крехки според мен!Искрено се надявам да е сериозен човек и да продалжи да помага на клуба!Дано всичко да потръгне 
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
Абе майна, те Берое с купа, със стадион, с готов отбор, лиценз и участие в УЕФА не могат да намерят някой дето е казал - 1.2мил гаранция бюджет в А група, та ние ли дето не знаем какво става утре. Не че съм мноро за ГГ, но като няма риба и ракът е риба. Ако ГГ стане мажоритарен собственик трябва също да се гарантира и процент за бат Андро и неговата школа. Трябва да се гарантира по някакъв начин, че поне 50% от трансферите се реинвестират в бюджета. За следващия сезон желаещи ще има с лопата да ги ринеш ако някой "Гарантира" и плаща заплата от 1500 лева. Много е важно да можем да интегрираме поне 2-3ма юноши да станат титуляри. 40човека на щат средно по 1500 лева прави 720000 лева бюджет само за заплати. Плюс телевизия и билети минус глоби, екипи, транспорт, лагери и други масрафи, с 600 хилади едва ли ще се оправим без спонсор. Само че такъв е много по вероятно да се появи след като има отбор, които да играе мачове в Б група....положението е много тежко