И аз се отказвам от националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: И аз се отказвам от националния

Мнениеот ros » 21 май 2010 11:53

UltraBlue написа:
Jorkorazporko написа:Хубаво е че се шегувате и влагате ирония, но в случая футболистите които се отказаха от националния отбор са прави и заслужават адмирации!

И от кога хора, отказващи да защитават цветовете и интересите на собствената си страна са прави и заслужават адмирации??? :roll:

Викаш мани го Иванков... боли ма фара, че така е решил. Или "къф е тоя Стенли...иди ми-дойди ми" ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 21 май 2010 11:55

UltraBlue написа:
Jorkorazporko написа:Хубаво е че се шегувате и влагате ирония, но в случая футболистите които се отказаха от националния отбор са прави и заслужават адмирации!

И от кога хора, отказващи да защитават цветовете и интересите на собствената си страна са прави и заслужават адмирации??? :roll:

Вместо да ги категоризираме като предатели, ние да да ги адмирираме?!! Не съм съгласен :!: :shock:

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 21 май 2010 11:55

UltraBlue написа:

Иде реч за лични интереси,половината манекени не заслужават и сака на Бербо да носят!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 май 2010 11:56

Blue Monster написа:
UltraBlue написа:

Вместо да ги категоризираме като предатели, ние да да ги адмирираме?!! Не съм съгласен :!: :shock:

Аз също... 8-) Ама някои хора не го разбират май така 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 май 2010 11:57

ros написа:
UltraBlue написа:

Викаш мани го Иванков... боли ма фара, че така е решил. Или "къф е тоя Стенли...иди ми-дойди ми" ;)

Случея с Иванков е друг... той се оттегля заради възраста, не защото е келеш :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 21 май 2010 11:57

.................. аз също се отказвам от участие в нац. отбор но само четните мачове, в нечетни ще участвам ..... боенето да започне, сега !!!! :) :) :)

това с отказването от нац. отбор ми напомня, за оная шета със Тодор Живков, дет се криел от фашистите кога бил партизанин, въпреки че никой не го е търсил .......... :) :) :)

Вие прочетохте ли цялата новина с това момче ... Те му дали 15 дена почивка от руския клуб и нашия като разбарл, че 10 дена ще е на лагер и ще трябва да тренира решава да се откаже ..... нал си е по-добре да да лежи под дебела сянка с чаша мастика в ръката !
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 май 2010 11:58

UltraBlue написа:

Евала на хората които се отказаха да защитават интересите на ръководството на българския футбол, които гротескно злоупотребиха с цветовете и емблемата на нациата ни! На мястото на Иван Стоянов и Бербатов и аз бих се отказал! Въпроса е защо простия и тесногръд българин го приема като народоотстъпничество?! А шуробаджанащината и мениджърките интереси...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 май 2010 11:59

ruashh написа:Иде реч за лични интереси,половината манекени не заслужават и сака на Бербо да носят!

Бе то и Левски, Ботев, Каравелов, Раковски, и всички други като тях, е имало за какво да се откажат от тая страна, ама не са го направили... това са дребни оправдания на келеши, да се повторя пак :!: Ти бъди мъж, пък другите какво те топлят 8-)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 май 2010 12:01

Ултра блу, само да ти кажа, че Ван дер Саар е близо на 40 и ще играе, ако не се лъжа на Световното. А ако си чувал за Питър Шилтън - последното му световно беше в Италия и беше на 41 години. така, че се замисли дали наистина това е причината за напускането на Иванков ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mnts
Контакти:

Мнениеот mnts » 21 май 2010 12:04

Значи може с години да подкрепяте и да стоите зад мафиотските босове и отбори в България, независимо от това колко жалки и слаби са те, но когато националният отбор е в трудни години го изоставяте ? Искрено се надявам темата, да е с цел иронизиране на оня сливенски п****, и да не говориш сериозно! Лично мое мнение, че футболистите ни имат участието си в националния отбор не за привилегия, както всъщност трябва да е, а за излишна тежест! К** за тях :roll:

п.п. надявам се модераторите да оценят това, че съм цензурирал нужните думи и да не ме наказват!
Последна промяна от mnts на 21 май 2010 12:06, променено общо 2 пъти.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!

Върни се в “Национален отбор”