Напред от ляво Мартин, от дясно Благо и отпред Ивелин Попов и Божинов и сме машини
Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Ако Гаджев си върне формата от преди той трябва да е титуляр до Стилян, Пелето в центъра до Тунчев/Иван Иванов или който там играе. От дясно Манолев, от ляво Занев.
Напред от ляво Мартин, от дясно Благо и отпред Ивелин Попов и Божинов и сме машини
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Ако Гаджев си върне формата от преди той трябва да е титуляр до Стилян, Пелето в центъра до Тунчев/Иван Иванов или който там играе. От дясно Манолев, от ляво Занев.
Да ти кажа,според мен,Благо е много бавен за крило...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Dust написа:Ако Гаджев си върне формата от преди той трябва да е титуляр до Стилян, Пелето в центъра до Тунчев/Иван Иванов или който там играе. От дясно Манолев, от ляво Занев.
Там има избор, Благо, Хичо, Иван Стоянов не е болка за умиране, но трябва по бързо да изнасяме топката.
Аз съм доволен и то много. Има хляб в тези момчета и е хубаво, че днес с изключение на Стенли и нашия състав беше млад и се справихме.
Най-радващото от висчко е, че отново видях колектив и играха като едно цяло.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:acmilan написа:Dust написа:Ако Гаджев си върне формата от преди той трябва да е титуляр до Стилян, Пелето в центъра до Тунчев/Иван Иванов или който там играе. От дясно Манолев, от ляво Занев.
Там има избор, Благо, Хичо, Иван Стоянов не е болка за умиране, но трябва по бързо да изнасяме топката.
Аз съм доволен и то много. Има хляб в тези момчета и е хубаво, че днес с изключение на Стенли и нашия състав беше млад и се справихме.
Най-радващото от висчко е, че отново видях колектив и играха като едно цяло.
Последното ти изречение е най-важното за мача.Аз за първи път от много време видях отбор на терена и никой не се скри.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Последното ти изречение е най-важното за мача.Аз за първи път от много време видях отбор на терена и никой не се скри.
Все пак футбола е колективна игра. Гърция без нито една звезда станаха европейски шампион но колектива им беше просто страхотен.
Днес всички се раздадоха и ако това беше нормален мач за квалификации ги биехме, защото.
1. Няма да има толкова смени
2. Ще се запази баланса на играта
При квалификационен мач Попов и Божинов нямаше да бъдат сменени, а те внасяха много динамика в атаката.
acmilan , няма как да ти дам вариант за състав ... Аз дори повечето мачове ги гледам по телевизията. А на стадиона е съвсем друго да го видиш някой футболист. Движение с или без топка , точни пасове от близо и далеч , физика , желание за победа ... Много са нещата , които могат да се видят само от трибуните. Тактиката , за която ти трябват определени футболисти също е от значение ... Мога да констатирам само , че на Черно море централните защитници са класа над виканите от година вече в националния. Добри халфове има във всички отбори от първата шестица на крайното подреждане на първенството. В мача с Белгия спокойно на един Иван Стоянов можеше да даде повече от 100 секунди игра. В Алания той играе точно на поста на Гошо Пеев и се справя страхотно в последните няколко мача. Да не говорим , че вкара и два невероятни гола - единия на Рубин. Виданов също няма място там ... Пълна дупка е и съм сигурен , че му се търси трансфер през лятото. Изобщо , тръгнат ли си и Мартин и Стилян , а това скоро ще се случи , то трябва да търсим още от сега треньор тип Димитър Пенев , който да сглоби отново отбор. А защо не и самият той да се върне за година , две , преди да се оттегли завинаги ...
Dust написа:acmilan написа:Последното ти изречение е най-важното за мача.Аз за първи път от много време видях отбор на терена и никой не се скри.
Все пак футбола е колективна игра. Гърция без нито една звезда станаха европейски шампион но колектива им беше просто страхотен.
Днес всички се раздадоха и ако това беше нормален мач за квалификации ги биехме, защото.
1. Няма да има толкова смени
2. Ще се запази баланса на играта
При квалификационен мач Попов и Божинов нямаше да бъдат сменени, а те внасяха много динамика в атаката.
И аз така мисля
viroglav написа:acmilan , няма как да ти дам вариант за състав ... Аз дори повечето мачове ги гледам по телевизията. А на стадиона е съвсем друго да го видиш някой футболист. Движение с или без топка , точни пасове от близо и далеч , физика , желание за победа ... Много са нещата , които могат да се видят само от трибуните. Тактиката , за която ти трябват определени футболисти също е от значение ... Мога да констатирам само , че на Черно море централните защитници са класа над виканите от година вече в националния. Добри халфове има във всички отбори от първата шестица на крайното подреждане на първенството. В мача с Белгия спокойно на един Иван Стоянов можеше да даде повече от 100 секунди игра. В Алания той играе точно на поста на Гошо Пеев и се справя страхотно в последните няколко мача. Да не говорим , че вкара и два невероятни гола - единия на Рубин. Виданов също няма място там ... Пълна дупка е и съм сигурен , че му се търси трансфер през лятото. Изобщо , тръгнат ли си и Мартин и Стилян , а това скоро ще се случи , то трябва да търсим още от сега треньор тип Димитър Пенев , който да сглоби отново отбор. А защо не и самият той да се върне за година , две , преди да се оттегли завинаги ...
Добре,само още един въпрос,ако може,с ръка на сърцето можеш ли да кажеш,че ще се радваш истински,ако се класираме за Евро 2012,знам,че ще кажеш,че това няма да стане и т.н.,просто хипотетично те питам...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Колегата бероец сигурно ще се съгласи с мен , защо не се изпробваха вашите момчета Иво Иванов и Искрен Писаров , които направиха супер полусезон ? Защо продължава да се пренебрегват таланти като Мицански и Макриев , а се викат слабите в момента Камбуров и Рангелов ? Защо упорито се налага Живко за ляв бег , като силата му не е там , отляво имаме един Петър Занев и Мишо Венков , Румен Трифонов също , след като оздравее ? Упорито вика Виданов , Пламен Николов , а не забелязва Валентин Илиев , Живко Желев , Асен Караславов , Танко Дяков ... Сигурен съм , че по-скоро Мъри би извикал любимците си Топчо , Коловати или Томашич , или пък този некадърник Сърмов , и преди да бъда обвинен в антилевскар , казвам за пореден път - един много добър халф като Владо Гаджев не му се дава шанс ...

Ми добре играха нашите бе. Ама паднаха. Агейн... То това вече се оформи като тенденция. Както казваше оня сърбин - "играли смо добро, али немали смо шансе.." хахаххх