Gonzo0009 написа:Аз дигнах кръвно няма да мога да спя тая нощ
Тогава отивай в някоя дискотека и се раздавай цала нощ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gonzo0009 написа:Аз дигнах кръвно няма да мога да спя тая нощ
Tommi написа:Gonzo0009 написа:Аз дигнах кръвно няма да мога да спя тая нощ
Тогава отивай в някоя дискотека и се раздавай цала нощ![]()
![]()

Viktor4o_Rs написа:Аз ще се въздържам от провокации и заяждания , вметвам нещо в по-генерален план , забелязали ли сте , че футболът ни натоварва и ни изпълва с негативни , а не позитивни емоции , какво позитивно да види един средностатистически фен , бил той левскар , цесекар , славист , ботевист , локомотивец и т.н. в любимия си отбор ? Какво хубаво вижда 1 фен в националния отбор - нищо, само разочарования , празни надежди , лъжи , псувни , клетви и т.н. А същността на тази велика игра е да радва хората бе да му се не види , тук пак сме изродили нещата и всичко е като през криво огледало ... За съжаление футболът ни е най-точна проекция на положението в цялата държава , няма как да е различно .
Жоро_32бс написа:Говорим за нашия национален отбор, всички видяха, че Станислав Ангелов където о да го сложат, е универсалния боец. Друг е въпроса там ли му е мястото? Или защо един Тодор Янчев Не получава повиквателна? По зле е от Чавдар Янков ли?
Gonzo0009 написа:Tommi написа:Gonzo0009 написа:Аз дигнах кръвно няма да мога да спя тая нощ
Тогава отивай в някоя дискотека и се раздавай цала нощ![]()
![]()
Вече и настроение за дискотека нямамПросто ше излеза да счупа нещо навънка след малко
viroglav написа:Жоро_32бс написа:Говорим за нашия национален отбор, всички видяха, че Станислав Ангелов където о да го сложат, е универсалния боец. Друг е въпроса там ли му е мястото? Или защо един Тодор Янчев Не получава повиквателна? По зле е от Чавдар Янков ли?
Какви бойци бе приятел ... не ме ръзсмивай допълнително. Ст. Ангелов е първия , който трябва още утре да свика пресконференция и да се откаже да ни мъчи в националния отбор. Чавдар Янков го гледах преди няколко дни във финала за купата на Украйна ... И там е пълна дупка. Живко Миланов прави по дузпа на мач, с което показва , че и той няма място там. Няма да се изненадам , ако Пеев бъде ново попълнение на ПФК Левски. Белгийците бяха слабички и в атака и в защита. Ние на този смешен отбор не можахме да водим убедително в играта , какво остава в клалификациите срещу Англия , Швейцария , Черна гора ... Няма да стане. Това не е клубен отбор , за да се правят експериментите на Мъри ... Да беше викнал млади и перспективни футболисти от вътрешното ни първенство бих го разбрал. Но да вика хора свършили за футбола и такива , които няма и да се появят на голямата сцена никога , е не го разбирам. Ако си държеше на реномето , създадено му от медиите , то трябваше поне малко мисъл да вложи , ама като няма акъл от къде да я вземе ...
SHAKOMINATORA написа:Е как да не е зле?
Играхме срещу непретенциозен съперник който започна с 6 дебютанта и нападател на 17 години. Треньор който си направи дебюта за отбора (повторния дебют) използвайки нова схема на игра 4-3-3. Белгия успяваше да ни надиграва още с дебютантите си (преди смените) , а след смените ни обърнаха и в резултата. Някои ще кажат , че било контрола ама в същата тази контрола ние си играхме с "титулярния" отбор докато Белгия експериментираха. В квалификацийте няма да имаме 6 дебютанта срещу себе си с нов треньор и нападател на 17 години - там е проблема.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта