Барса спазари Вийя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: От Валенсия потвърдиха: Давид Вия до часове футболист на Бар

Мнениеот JohnnieWalker » 18 май 2010 17:07

Еми айде дано ;) Смятам, че ще е доста по-добра покупка от шведското дърво ;)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 18 май 2010 17:07

Реал направиха 1 ГОЛЯМА грешка - Пелегрини.
Той е треньор за Севиля и Вилареал , Ливърпул и Тотнъм, Вердер и Хамбургер, ЛокоПд и Ловеч...

Ако бяха взели Жозе сега щяха да са на Финал и да празнуват 32-та
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 май 2010 17:08

Los Che написа:
megan fox написа:
Ок пич! Казваш общината на Валенсия да купи "Местая"..., дали общината иска да купи стадиона? За какво й е? Все пак, за да
бъде продадено нещо... трябва да има някой,който да иска да го купи!

Честно , не се ли сещаш за какво и е на Общината "Местая" ?
Това са 89 000 кв.м. площ точно в центр.част на града. Цените на същата земя в София са повече от дълговете на А група взети заедно.
Нова Местая е в края на града- комуникации, ЖП линия наблизо, лесна връзка с летище.
Испания се кандидатера за домакин на следващото Световна. Държавата ще помогне за довършване на строежа.
Както и Барца ще строи стадион в морето.
-----------
До колкото знам Меган Фокс е някаква тийн звезда, ерго Вие сте госпожица ?

според теб мадама ли е ? :Д, Според е мен е стария потребител Лорд Вудо :roll:

Офтопик:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 май 2010 17:08

Los Che написа:До колкото знам Меган Фокс е някаква тийн звезда, ерго Вие сте госпожица ?

Ми на 25 години съм... ако според теб все още се водя тийн... ок, имаш право на мнение! ;)

А колкото до стадиона ни в морето... това са само слухове! Да говори се за нов стадион, но феновете на отбора сме против Камп Ноу да бъде разрушен и отбора да се мести на нов стадион, пък бил той и ултра модерен! ;)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 май 2010 17:09

Middlesbrough написа:според теб мадама ли е ? :Д, Според е мен е стария потребител Лорд Вудо :roll:

Не, не съм жена! И ти си поредният потребител, който ме мисли за този митичен Лорд Вуду! Тоя е баси легендата тук!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 май 2010 17:11

megan fox написа:
niki87 написа:Гледам megan fox се е завърнал...Цяла зама ми обяснява как това е последния сезон в който Байерн има повече КЕШ-ове от Барса...А нещата отиват към 5-та евротитла за Байерн М 8-)

Да, нямаше ме близо 2 месеца - имах един куп проблеми на главата си и нямах време за нет, форуми и тн.
А колкото до ШЛ... пожелавам ви да спечелите 5-та КЕШ! :)
Но реално трябва да признаем, че тази година УЕФА надмина себе си като и двата финалиста стигнаха до финала след голове от засади, които им отвориха пътя към финала!
Първо бяха швабите с мача на "Алианц арена" и гола от явна засада срещу Фиорентина! Интересноте е, че на този мач рефер беше УЖ ОТКАЗАЛИЯТ СЕ ОТ СЪДИЙСТВОТО Йовребро!!!! ;)
После идва гола на Милито също от супер явна засада! Та ще гледаме най-незаслуженият финал в историята на ШЛ! ОК миналата година Йевробро ни подпря на реванша срещу Челси (въпреки, че и нас много ни порязаха и в двата мача, включително и Йовребро), но поне МЮ стихнаха честно до финала, макар и с късмет срещу Порто.

Офтопик:
Винаги се дразня когато се гледа само от едната страна.Защо не спомена мачовете на Байерн с Бордо-първия мач 2 дузпи за Бордо и два червени картона за баварците.Втория мач при резултат 0-0 защитник на Бордо изби като вратар топката от голлинията и дузпа нямаше,а това беше на косъм да ни коства класирането за 1/8 финала.На реванша срещу италианците, резултатът стана 2-0 след гол от засада...но тези неща никой не ги споменава ;)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 18 май 2010 17:13

megan fox написа:
Middlesbrough написа:според теб мадама ли е ? :Д, Според е мен е стария потребител Лорд Вудо :roll:

Не, не съм жена! И ти си поредният потребител, който ме мисли за този митичен Лорд Вуду! Тоя е баси легендата тук!

е нищо де, колко "мъже" си мечтаят да са женИ !
Аз съм отскоро тук и си пиша главно в онази прекрасна тема в подписа ми.

Изображение
как го гледа самоооооооо
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 май 2010 17:14

niki87 написа:Винаги се дразня когато се гледа само от едната страна.Защо не спомена мачовете на Байерн с Бордо-първия мач 2 дузпи за Бордо и два червени картона за баварците.Втория мач при резултат 0-0 защитник на Бордо изби като вратар топката от голлинията и дузпа нямаше,а това беше на косъм да ни коства класирането за 1/8 финала.На реванша срещу италианците, резултатът стана 2-0 след гол от засада...но тези неща никой не ги споменава ;)

Гола на Фиорентина в реванша не беше от засада!!! Не съм фен на нито един от двата отбора, така че съм безпристрастен. За ситуацията, която говориш с Бордо... нищо не казвам, защото не съм гледал мача! Не коментирам ситуации, които не съм гледал. :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 май 2010 17:16

Los Che написа:
megan fox написа:

е нищо де, колко "мъже" си мечтаят да са женИ !
Аз съм отскоро тук и си пиша главно в онази прекрасна тема в подписа ми.

Офтопик:
Не мечтая да съм жена! Но виж мечтая да ми падне Мегън Фокс поне за час! :P :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 май 2010 17:18

megan fox написа:

аз знам че не си жена , то си личи :), иначе Вудито , беше легенда да :Д 8-) , иначе Меган е мн яка харабия 8-) :twisted:

Офтопик:

Върни се в “Барселона”