Трансфери - лято 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Re: Трансфери - лято 2010

Мнениеот nore » 13 май 2010 19:30

Бившо "орле": Черноморец е №1 в България

Халфът на Пирин Тодор Паланков може да се счита за второто сигурно лятно попълнение на Черноморец след Пламен Крумов от Миньор.

Полузащитникът се обвърза предварително с акулите още през зимата, а в понеделник премина успешно медицинските тестове на "Лазур". Договорът му е за следващите три сезона.

"Всичко премина нормално и вече съм състезател на Черноморец. Разходих се из базата за подготовка и стадиона. Наистина съм впечатлен от направеното. Личи си, че тук се работи на много професионално ниво".

"Откъм организация този тим е номер едно в България, а аз се чувствам, все едно съм преминал в голям клуб в чужбина. Вярвам, че съвсем скоро ще дойдат и резултатите. Инвестират се доста средства и е логично това да стане", анализира Паланков.

Той разкри, че се разделя приятелски с всички в досегашния си отбор Пирин. "В Благоевград оставям само добри приятели. Винаги когато имам свободно време, ще минавам оттам, за да ги видя".

"На този етап целта ми е да оправдая гласуваното ми от треньора доверие, а после да печеля с Черноморец. Изобщо не съм мислил за националния отбор", каза Паланков.

Според него конкуренцията на "Лазур" е голяма. "Чужденците са много качествени, особено тези на моя пост".

"Това обаче не ме притеснява, напротив - така имам възможност да повишавам класата си в тренировките. Красимир Балъков ми каза, че ще разчита много на мен и от догодина ще преследваме по-високи цели", сподели още халфът./gol.bg

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 14 май 2010 08:01

E , ако не друго поне двете нови попълнения са българи . Обаче не мога да разбера къде е логиката в селекцията ( ако я има въобще ) . Защо Балъков продължава да привлича халфове , след като това е най-качествената линия на отбора . Тея двамата , спряганите Драги Коцев и Даксон ... това при положение че в отбора има 8 халфа . Към тях може да добавим Зайц и Старокин , нищо че са поставени на други постове .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 май 2010 08:44

[center]Черноморец взе ас на Берое [/center]

[center]Изображение[/center]

[center]Години:26
Пост:полу-защитник
Цена:425 000 евро
:arrow:
http://transfermarkt.de/de/georgi-andon ... 54936.html[/center]Селекцията на Черноморец за новия сезон набира все по-голяма скорост. Акулите взеха трети българин. Звездата на Берое Георги Андонов подписа с бургазлии за 2 г. Както е известно, сезонът у нас все още не е завършил, а в неделя бургазлии посрещат столичния гранд ЦСКА на своя стадион „Лазур” в последния мач за настоящата кампания.

Нападателят идва като свободен агент. Черноморец е единственият роден клуб, който вече се подсили с нови попълнения. Интересното е, че и тримата са българи. С бургазлии подписаха още Пламен Крумов (Миньор) и Тодор Паланков (Пирин).

http://www.novsport.com/news94843_1003.html

Браво!Георги Андонов е голмайстор на Берое като този сезон има 9 гола и 1 асистенция в 26 мача за "заралии".Сега ако вземем и Иво Иванов :)
Последна промяна от Parmalat на 14 май 2010 09:07, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 май 2010 09:02

Conan написа:E , ако не друго поне двете нови попълнения са българи . Обаче не мога да разбера къде е логиката в селекцията ( ако я има въобще ) . Защо Балъков продължава да привлича халфове , след като това е най-качествената линия на отбора . Тея двамата , спряганите Драги Коцев и Даксон ... това при положение че в отбора има 8 халфа . Към тях може да добавим Зайц и Старокин , нищо че са поставени на други постове .

Брой и Георги Андонов и той е халф :mrgreen: .Балъков иска да има здрава конкуренция на този пост ;).Мисля че вече ни трябват защитници.Николай Кръстев напуска отбора.Както и двама нападатели да усили, атаката!
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 14 май 2010 13:48

Георги Андонов не е ли нападател, а не халф?
Тук се води нападател: http://www.sportal.bg/statistics_player.php?season=27&champ=1&team=2&player=3098

ПП. Темата е обновена на първа страница, но все още няма потвърждение от официален източник за трансфера на Андонов

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 май 2010 15:46

nore написа:Георги Андонов не е ли нападател, а не халф?
Тук се води нападател: http://www.sportal.bg/statistics_player.php?season=27&champ=1&team=2&player=3098

ПП. Темата е обновена на първа страница, но все още няма потвърждение от официален източник за трансфера на Андонов

В мачовете на Берое играеше и на двата поста атакуващ полу-защитник и нападател. ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 14 май 2010 17:33

Потвърдено:

Нападателят: Клубът е две крачки пред всички останали

взето от chernomoretz.sportal.bg

Поредното ново попълнение на Черноморец -нападателят на Берое Георги Андонов, се съгласи да даде вчера пред „Тема Спорт" първото си интервю като играч на акулите.

-Георги, как се стигна до трансфера ти в Черноморец?

- Разговорите са от близо два месеца. Щастлив съм, че трансферът се осъществи. Целите на отбора - да играе в Европа, ме задоволяват напълно. Те съвпадат с моите виждания като развитие. Това е една доста голяма крачка напред за мен.

-Какви са първите ти впечатления от Черноморец и екипа в Бургас?

- Говорих вече с г-н Балъков, с помощниците му и с г-н Бобич. Запознах се отблизо с базата. Условията са перфектни, уникални - всичко е супер. Европейска работа, всеки си знае задълженията и какво трябва да върши. Не съм бил в чуждестранен клуб, за да имам база за сравнение, но такова нещо в България няма никъде. По отношение на базата, на условията -Черноморец е номер едно. Клубът е с две крачки пред всички останали у нас.

-Фактът, че с Берое можеше да играеш в Европа, не те ли поблазни да останеш в Стара Загора?

- Поблазни ме, но тази несигурност около финансирането на отбора ме притеснява.
Затова и прецених, че на този етап Черноморец е най-добрият вариант за мен.

-Имаше ли други предложения?

- Да, но сега не искам да ги обявявам. Смятам, че едва ли щеше да е по-добре от Черноморец. всичко вече е минало.

-Вярвахте ли, че можете да постигнете този успех с Берое?

- Целта бе да играем добър и атрактивен футбол, с който да радваме феновете в Стара Загора. Успехът ни е неочакван, но след като се отвори този шанс, бяхме длъжни да се възползваме. Радвам се, че успяхме. Лично за мен Купата на България е най-големият успех в кариерата ми. Най-силният ми сезон. Няма никога да забравя тези преживявания.

-Ще успееш ли обаче да се пребориш с конкуренцията в атаката на Черноморец Бургас?

- Хубаво е, че ще има конкуренция, тъй като това те държи в оптимална форма постоянно. Не ме притеснява, вярвам, че ще се справя, но всичко си зависи от мен.

-Реално ли е мястото, на което Черноморец ще завърши сезона - 5-и или 6-и?

- Тимът стартира много добре през първия по-лусезон, но всеки отбор претърпява миникризи и в началото на пролетния дял записаха поредица от слаби резултати. Явно това се оказа решаващо за крайното класиране на отбора. Мисля, че можеше и по-напред да се класират.

-Целта пред акулите за новия сезон е Европа, но като гледаш конкуренцията - може ли да се борите за титлата?

- Ако се отдаде възможност, защо не. Апетитът идва с яденето.

-Като юноша на Ботев I следиш ли какво става с клуба?

- Това ми е болната тема. За съжаление не зная какво става там. Нещата не са добри.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 14 май 2010 18:39

Засега лично аз съм повече от доволен от тримата Българи, които докара Балъков, да видим нататък, дано няма повече мучачоси, а защо не вземем и Мицански :lol:
[center]Изображение[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 14 май 2010 21:17

До момента селекцията мога да я определя с една дума - БОЗА . С Паланковци , Крумовци и Андоновци , които между другото по нищо не превъзхождат наличните играчи по качества ще спечелим 3-то място ... ама друг път . Специално Андонов е по-слаб дори и от Фернандес .

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 14 май 2010 21:19

Converse написа:Засега лично аз съм повече от доволен от тримата Българи, които докара Балъков, да видим нататък, дано няма повече мучачоси, а защо не вземем и Мицански :lol:

Ами защото поляците няма да го пуснат без пари . Факт който е в разрез с трансферната политика на Събев :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”