Берое пред разпадане
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое пред разпадане
Аз, ако съм на мястото на Гигов ,веднага зарязвам Локото и купувам акциите на Берое. Това е един огромен шанс за него да има отбор в ЕКТ.
А сериозно ще кажа че е жалко за град като Стара загора,че не може да се намери някой бизнесмен да помогне на отбора.Тия от Загорка толкова ли не могат да помотнат бе. Аз ако съм на мястото на заралии веднага сменям бирата.
4oKuTo написа:Жалка история, готов отбор с голяма публика и участие в Европа, а пак няма достатъчно спонсори. Не мога да проумея как може да се получава така. Общината трябва да натисне яко измисления бизнес, за да не ги линчуваме.
Няма такъв закон някой да задължи другия да дава пари за нещо.
Все пак дано Берое намерят 2-3 милиона лева, че е тъпо отбора да изчезне за пореден път.

- POPCORN
- Контакти:
kireto2 написа:Аз, ако съм на мястото на Гигов ,веднага зарязвам Локото и купувам акциите на Берое. Това е един огромен шанс за него да има отбор в ЕКТ.![]()
![]()
А сериозно ще кажа че е жалко за град като Стара загора,че не може да се намери някой бизнесмен да помогне на отбора.Тия от Загорка толкова ли не могат да помотнат бе. Аз ако съм на мястото на заралии веднага сменям бирата.
ти се бъзикаш, ама ще има много по-голям успех отколкото от :Локото!Поне имат публика!Отбор без публика е нищо !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
kireto2 написа:Аз, ако съм на мястото на Гигов ,веднага зарязвам Локото и купувам акциите на Берое. Това е един огромен шанс за него да има отбор в ЕКТ.![]()
![]()
Пич,вече ми се плаче,сериозно
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
vladomin_ написа:Наистина пари няма, но времето ще покаже дали отбора ще го има. Берое, Ботев и Локомотив (Пловдив) са провинциалните отбори с най-много фенове. Добре, че финала беше в Ловеч да напълним стадиона на Литекс, който за мене колкото и модерен да е почти винаги е празен. Същото важи и за Бургас. Добре, че има вход свободен някой да иде на мач. И Венци Стефанов ще ми се ежи, че Берое били за Б група. Та не вижда ли, че има 100 фена на Славия от които може би половината са му близки и роднини.
Koга Венци е казвал , че Берое е за Б група , че нещо не се сещам
Kerer написа:Жалко наистина, Аз съм гледал Берое Наистина и играят много добре момчетата, също и имат много публика, ще е жалко да се разпадне такъв отбор.В А група трябва да има Отбори с традиции и верни Фенова говоря за тея отбори които са в Б група като Дунав, Етър, Спартак и така нататък а не като на Локо Пловдив, Славия и т.н.Ще е много Тъжно, но невярвам
Така е , Славия няма никакви традиции , ех ама разбирач си определено
Иначе дано Берое оцелее , защото ме кефят и се надявам да си играят в евротурнирите , заслужават го
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 13 май 2010 22:10, променено общо 2 пъти.

Що за държава сме?! Докога ще бъде така?! Отборите с най-много и верна публика да се погубват! А в същото време, на плажната ни ивица да няма място и за един задник, защото всичко е застроено! Защо, защо, защо???!!! Защо само тук е така?! Жалко ще е, ако това се случи! Още по-жалко, ако Локо сф вземе мястото на Берое! Не искам да се обсновавам защо.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
vladomin_ написа:Наистина пари няма, но времето ще покаже дали отбора ще го има. Берое, Ботев и Локомотив (Пловдив) са провинциалните отбори с най-много фенове. Добре, че финала беше в Ловеч да напълним стадиона на Литекс, който за мене колкото и модерен да е почти винаги е празен. Същото важи и за Бургас. Добре, че има вход свободен някой да иде на мач. И Венци Стефанов ще ми се ежи, че Берое били за Б група. Та не вижда ли, че има 100 фена на Славия от които може би половината са му близки и роднини.
Прав си пич за Ловеч и аз съм съгласен ,че дойдохте да ни избършете пейките. А сега на вашия терен ще пускате овцете на паша. 3.Левски ЕТ
4.Локо Сф ЕТ . За Берое усмивки пред строя и безплатно гледане на мачовете на Литекс.
Исус Христос е Бог!Приемете го за всои Бог и Спасител!Чрез него ще имате вечен живот!Не всичко сваршба тук на земята!ако имате проблеми или болести молете се на него тои верен и силен да ви помогне!Тои е Бог!
![]()
Абе те по зле от Локо Сф. Какви глупости ръсиш. Какво постигнаха Берое- една купа/ с доста доза късмет/. Само Локо Сф. Пак се уредихме.
Специално за Загорка,политиката им е да инвестират на национално ниво,ако ще водна топка да е спорта,но да е националния отбор..Малко тъпо,ама така е нищо не зависи от местните директори,всички са зависими от централата във Виена.Тецовете пък също са с чужди собственици и тях изобщо не ги интересува и нямат никакво намерение да инвестират поне на този етап.
Няма как да се разпадне отбора и във В група да сме,пак ще пълним стадиона и ще дерем гърла,но жалкото е че един отбор,който се нуждае от няколко класни попълнения и финансова стабилност можеше да успехи,все пак надеждата умира последна,вярвам че ще се намери адекватно финансиране ще бием в Европа!
Няма как да се разпадне отбора и във В група да сме,пак ще пълним стадиона и ще дерем гърла,но жалкото е че един отбор,който се нуждае от няколко класни попълнения и финансова стабилност можеше да успехи,все пак надеждата умира последна,вярвам че ще се намери адекватно финансиране ще бием в Европа!