red_guy написа:Ами защото ако не извика Бербатов за контрола (нещо, което би било добре, защото и без това не му се играе), само в тоя форум ще има около 372498234 теми Стоилов курво!, Защо не викна Бербатов бе цървул... и т.н. от рода. Освен това за контролата с Южна Африка по договор трябва да играем с основните играчи.
Всеки може да си изсмуче от пръстите поне 5 играча, с които според него националния ще полети, но истината е,че в момента нямаме сериозен потенциал като национален отбор. Аз предпочитам да гледам играчи, които поне се раздават на терена,а не да дефилират като манекенки, но никой не ме пита. Като не ми изнася не ходя на стадиона, не включвам ТВ и т.н.
Който и да бъде викнат в националния е все тая - ако все още някой вярва,че сме сериозна футболна сила, да си пие хапчетата и да намали оборотите.
Много съм съгласен с теб.И за Бербо да остане извън състава и другите работи,които каза.Само с едно не съм съгласен с теб.Нямаме сериозен потенциал като национален отбор.Имаме играчи колега,има момчета които мило и драго,ще дадат за мач с нац.тим и ще изорат терена.НО...има едно голямо НО.Трябва ни знаещ и можещ треньор,който да следи всички отбори,да не му се бърка никой в работата и да търси навсякъде момчета за отбора.Защото не може да играеш с пенсионери,да ги викаш дори и след тригодишно отсъствие,не може да викаш резерви като Татьовото и недоразумения като Сърмов,като Иван Иванов и Пламен Николов(които ни доресоха резила в Кипър),Виданов и други.