Христолов:
Бял човек съм - не отивам на среща, докато не ме покани лично Ирена Кръстева
29 декември 2008 | 17:22
От: Никола Костадинов
--------------------------------------------------------------------------------
размер на шрифта: a a a | разпечатай
Пловдив. Драмата около продажбата на пловдивския Ботев се засилва с всеки изминал час. Днес в късния следобед лицето с административно неизяснени функции при "канарчетата" Христо Андреев отправи покана към президента Димитър Христолов за нова среща с кандидат-купувача Ирена Кръстева, но скоро след това стана ясно, че мероприятието няма да се състои. Този път със сигурност причината е в "обесения" вчера собственик на "жълто-черните" акции. Той го удари на достойнство и обяви, че покана приема единствено от бизнес-партньора си - т.е. от самата Ирена Кръстева. "Днес Христо Андреев ми се обади да ме праща на някакви адреси в София. Аз обаче не отивам никъде, докато не получа покана лично от кандидат-купувача Ирена Кръстева. Искам с мен да се отнасят като с бял човек, а не да ми се изпращат посредници все едно преговарям и аз не знам с кого. Многократно казах, че искам да финализирам тази така дълго проточила се сделка, но как да се вдигна за среща с човек, който не иска да говори лично с мен. От посредници съм се напатил - именно заради тях продажбата зацикли", заяви пред Sportline.bg Христолов. Така той остави отворен въпроса за комуникацията, ако въобще има такава, между двете уж преговарящи страни. Крумовският бизнесмен хвърли допълнителна яснота и върху раздадените днес пари за заплати в Ботев. "Не мога да оставя футболистите без пари за Нова година и след това клубът да ги изгуби на Арбитража. Извадих накуп над 80 хиляди лева, като 20 от тях идват от телевизионните права, а останалите са от моя джоб", категоричен бе Христолов.
ЕЕЕЕееееебаси!!!!!!!!!! Какво става вече ТОВА Е ЦИРК!!!!!!!!!! Не знам кой крив и кой прав - дано се появи някой като Гриша Ганчев, за който да сме сигурни, че го интересува футболът
Цирк със срещата за Ботев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Цирк със срещата за Ботев!!!
селския тарикат на разсърден са прави боклука мръсен.Дано не направи пак някаква селска простотия и да развали сделката
ИВАН77 написа:селския тарикат на разсърден са прави боклука мръсен.Дано не направи пак някаква селска простотия и да развали сделката
Не вярвам ... доста е алчен ,за да не отиде на срещата !

аз съм локомотивец ,но ако построят МОЛ на мястото на колежа ще ме е яд ,говори се за село белащица ,някви са го гледали стадион4ето ,ами ако е истина?
Какви ли новини няма да излезат не вярвам, но от селю всичко се очаква!
Ако не отиде го признавам за идиот на планетата
Ако не отиде го признавам за идиот на планетата

- Yellow major
- Контакти:
Мамка му *******
Умри бе селянин!

Умри бе селянин!
- ULTRAS LOKO PLOVDIV
- Контакти:
ULTRAS LOKO PLOVDIV написа:ПАПАГАЛИ ГЛЕДАИТЕ КАКВА СНИМКА НАМЕРИХ В НЕТА!!!!
сложи си я в рамка ...

Селския ако и този път завърти някакъв номер,не трябва да остане жив!Това е истината и май единственото решение,чашата преля!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal