Кажете номера на момчето?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Кажете номера на момчето?
ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА В РУЛГАС ЗОНО МОМЧЕТО ДА СЕ УПРАВИ
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Кажете номера на момчето?
Не се заяждайте с момчето.
Предполагам, че Криси пита за някакъв дарителски номер.
Предполагам, че Криси пита за някакъв дарителски номер.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- modor
- Контакти:
Re:Кажете номера на момчето?
Пичове,момчето е незрящо......по полека с коментарите 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
Да не е това?
Не знаех
. Съжалявам.
Едно червено сърце се бори с коварна болест!Mоляви подайте ръка на Боян да оздравее!Всеки ден живеше с мисълта за любимият си отбор ЦСКА,а сега дойде момента всички ние да направим така че още много години напред Боян да бъде част от живота и успехите на този велик клуб! Дарителска сметка: UniCredit Bulbank BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк;UNCRBGSF КЛОН''КОСТЕНЦ" Сметка 70001519608953 IBAN-BG11UNCR70001519608953 http://www.boyan2010.eu/
modor написа:Пичове,момчето е незрящо......по полека с коментарите
Не знаех

Последна промяна от metodito на 10 май 2010 18:26, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Re:Кажете номера на момчето?
Deliba6 написа:Кретени, момчето е незрящо! Засрамете се!!!![]()
+1
Всеки път почвате да се заяждате и всеки път ви се казва, че автора е с нарушено зрение! Пробвайте вие да напишете нещо без да гледате и да видим какво ще се получи! И на мен ми прави впечатление, че има грешки, но като видя името на автора и ми става ясно защо е така. Всеки може да се подиграва, но не всеки знае какво е да си незрящ, глух, ням и т.н.
Последна промяна от soldierflag на 10 май 2010 18:53, променено общо 1 път.
- Sofiaatowern
- Контакти:
soldierflag написа:Deliba6 написа:Кретени, момчето е незрящо! Засрамете се!!!![]()
+1
Всеки път почвате да се заяждате и всеки път ви се казва, че автора е с нарушено зрение! Пробвайте вие да напишете нещо без да гледате и да видим какво ще се получи! И на мен ми прави впечатление, че има грешки, но като видя името на автора и ми става ясно защо е така. Всеки може да се подиграва, но не всеки знае какво е да си незрящ, глух, ням и т.н.
Ти изопачи така нещата, че изкара все едно ние сме виновни за това, че някои хора са незрящи, глухи?! А иначе клавиатурата е много лесно да се научи дори без да гледаш!
Абе момчето което пише темата е СЛЯПО
Преди да се подигравате проверете за да не се излагате 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- storm
- Контакти:
Не стига ,че момчето пише рядко .Ами и в случайте в които го прави се намира някой да се прави на интересен 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Sofiaatowern написа:soldierflag написа:Deliba6 написа:Кретени, момчето е незрящо! Засрамете се!!!![]()
+1
Ти изопачи така нещата, че изкара все едно ние сме виновни за това, че някои хора са незрящи, глухи?! А иначе клавиатурата е много лесно да се научи дори без да гледаш!
Лесно е, ако виждаш!
krisi tonev написа:ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА В РУЛГАС ЗОНО МОМЧЕТО ДА СЕ УПРАВИ
Криси, заглавието го оправих, но и аз не мога да рабера за кое момче става въпрос?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!