bigbonusprize написа:През какви отбори е минал Мороз? Някой знае ли?
http://en.wikipedia.org/wiki/Victor_Moroz
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
bigbonusprize написа:През какви отбори е минал Мороз? Някой знае ли?
Udoji90 написа:Аз ще си позволя да изкажа различно мнение. Не смятам, че е слаб играч и се чудя защо не му разчитаха повече. Според мен, с нищо не е по-лош от Светльо Петров или Коста Янев, които играят на същата позиция. Умее да играе с двата крака, изнася топката хладнокръвно, без паника, здрав е физически, печели повечето единоборства, умее да подава добре, а може да играе и като защитник. Поне на мен ми остави прилични впечатления, затова смятам, че дори би могъл да бъде титуляр в нашия отбор. В Левски обаче не вярвам да се наложи, защото Гаждев и Сърмов са по-добри от опорните халфове на ЦСКА (признавам го, макар да ми е неприятно). Там имат и Огнянов и Балтанов, които упорито биват налагани, както и Бардон, който играе дълго време вече на тази позиция. Да не забаравяме и за Тевия. Не вярвам в Левски да му разчитат много, освен ако не продадат Сърмов/Гаджев, но на ЦСКА би могъл да помогне и предпочитам да остане.
Краставичарят Ганчо написа:Викторс Мороз е с две класи над Светльо Петров. Дори е малко по-добър от Т.Янчев, но не се има с тъпака Зафиров. Викторс е много интелигентен футболист, трудолюбив в тренировките и на всичко отгоре скромен! От него би станало Станислав Ангелов №2, а на всичко отгоре ще ни излезе без пари!
Добре дошъл в Левски Викторс !!!![]()
![]()
Angoff написа:Хахахахах ... да ви имам терзанията , какво ли не прави човешката глупост !
Щом е в ЦСКА е посредствен играч , обаче ако е пред трансфер в Левски край интелигентен футболист бил с 3 класи на Св.Петров и дори Тошко Янчев![]()
![]()
... ами айде да ви е честит , едно време как се радвах че ни отървахте от феноменалния Да Коща , някой хора от синята страна тука изпаднаха в екстаз от привличането му
!
Ако бях на мястото на Костадинов бих ви подарил и Бранеков,Муши,Платини,Руи Мигел,Давид Силва и Петре !
Гуу написа:От Светльо Петров и Коста Янев е по-добър, но със сигурност не е по-добър от Тошко Янчев, Маркиньос (така или иначе много по-често играе като дефанзивен халф), Борис Галчев и Николай Манчев. Мисълта ми е, че няма как Морозс да остане в ЦСКА, имаме доста футболисти на този пост, някои от които по-добри от него...
Също така не бива да забравяме, че Морозс е клиент на сръбската шаврантия Паунич, което по всяка вероятност означава, че е един от най-скъпоплатените играчи на ЦСКА, не виждам причина да остава, не е нещо изключително...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта