Затвор грози член на Изпълкома!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Затвор грози член на Изпълкома!

Мнениеот a boy named goo » 25 дек 2008 20:18

Вече започвам да си мисля, че няма нито един свестен и почтен човек в този изпълком. Тази статия показва колко наложителна е смяната на Борислав Михайлов. Разочарован съм от управлението му, когато встъпи в длъжност си мислех, че футбола ни ще тръгме нагоре, а то за съжаление се получи точно обратното, ние започваме да потъваме все по-надолу. Борислав Михайлов се провали, той показа на всички, че няма качества на президент и не може да управлява. Показа също, че няма и доблест, независимо от всички провали и скандали, той не си подаде оставката. Искрено се надявам дните му начело на футбола ни да са преброени.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Лудото фенче
Контакти:

Мнениеот Лудото фенче » 25 дек 2008 20:19

Да го прибират тоя мишок... ама и Банев също!

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 25 дек 2008 21:36

Уважаема Дарина,
Във форума напоследък забелязвам неприемлива за мен гавра с националния флаг на България. Аз като българин смятан,че това е недопустимo. Въпросният cesekar4o_the best не за пръв път проявява неуважение към националните символи на моята Родина. Като истински българин смятам,че е време някой да понесе последствията си за тази гавра.След като му бяха изтрити няколко мнения с въпросната обида и той не си взема поука, не е ли време да бъде наказан по сурово.Имайки впредвид ,че Вие все пак не сте законодателен орган и той няма как да понесе някакво законово наказание ,все пак Ви моля да бъде наказан с административно такова като временен или перманентен бан ,който може би ще му покаже,че трябва да уважава националните символи.

с уважение:един БЪЛГАРИН
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 25 дек 2008 21:45

нищо няма да стане не ви ли е ясно какво стана с Леков , каубоя се надуваше докато не върнаха да свири , по една свирка да направи . всичко е ясно докато не влезне някой в затвора няма да се оправят нещата за там е Лупи , но какво се чудим то Вальо топлото не го затвориха абе скапана държава . Във Франция спомняте ли си какво стана с Бернар Тапи така трябва да е на всякъде . А за батков той е пионка не се чудете той не издържа левски то е ясно и на малките деца , парите в подуене идват от израел , и както се вижда по резултатите в европа са доста малко колкото да съществуват като отбор за вътрешна консумация . не че Чорни няма пари ама не му се дават и в България не го пускат , за какво да дава човека а и до колкото знам иска да се оттърве от отбора ама няма куповачи и така ще е докато не се уредят въпросите с базите , и в ЦСКА е така и на всякъде какво продават отбор без стадион без база без нищо със двама фътболисти на стойност няма и милион в евра , така ще е никой няма да си даде парите
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 дек 2008 21:52

GoDDeadman написа:Уважаема Дарина,
Във форума напоследък забелязвам неприемлива за мен гавра с националния флаг на България. Аз като българин смятан,че това е недопустимo. Въпросният cesekar4o_the best не за пръв път проявява неуважение към националните символи на моята Родина. Като истински българин смятам,че е време някой да понесе последствията си за тази гавра.След като му бяха изтрити няколко мнения с въпросната обида и той не си взема поука, не е ли време да бъде наказан по сурово.Имайки впредвид ,че Вие все пак не сте законодателен орган и той няма как да понесе някакво законово наказание ,все пак Ви моля да бъде наказан с административно такова като временен или перманентен бан ,който може би ще му покаже,че трябва да уважава националните символи.

Присъединявам се към горенаписаното!!! За пореден път ми падате в очите като управници на сайта! И вместо да ме банвате, защото ви критикувам, що не се баннете вие с Николчо Сашков
Без уважение: Петър Делибашев
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 26 дек 2008 01:29

Е ГОЛЕМО ТЪРКАНЕ ПАДА, НЕМА ЩО!

АМА ЯВНО НЕКОИ НЕ СТОПЛЯТ , ЧЕ С УЧАСТИЕТО СИ В ШЛ ЛЕФСКИ СЕ ИЗСРА ВЪРХУ НАЦИОНАЛНИА ФЛАГ ТОЧНО КАКТО ТАЗИ КРАВА.
ТА КРАВАТА ГО ПРАВИ НА СНИМКА , А ФК ЛЕФСКИ ГО НАПРАВИ НАИСТИНА,ПРЕД ЦЕЛИЯ НАРОД!!!

ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА ЧАКАТ ИЗВИНЕНИЕ ЗА ТОЗИ ПОЗОР

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 дек 2008 11:14

Deliba6 написа:
GoDDeadman написа:Уважаема Дарина,

Присъединявам се към горенаписаното!!! За пореден път ми падате в очите като управници на сайта! И вместо да ме банвате, защото ви критикувам, що не се баннете вие с Николчо Сашков
Без уважение: Петър Делибашев

Аз също се присъединявам към гореспоменатите БЪЛГАРИ,по закон всеки е длъжен да защитава националните символи и флага ни!А такива като тоя болкук,са престъпници по закон!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

England_Fen
Контакти:

Мнениеот England_Fen » 26 дек 2008 12:32

И на тоя сигурно ще му се размине, като на много други

Върни се в “Футбол - България”