noi написа:Радвам се за вас! Заслужавате по-добри собственици и по-добра съдба. Миналата година в Б група ви гледах мача срещу Сливен, хареса ми обстановката по трибуните. Успех!
Може ли да попитам с какво точно заслужават по-добра съдба? но честно, искам аргументи
за мене всеки си заслужава съдбата, която има
на първо място този Етър 1924 си креташе в Б и В групата, докато Петър ХРистов-Дито и една друга мутра, която му е брат (димитър манолов), не решиха да стават кмет на града. Т.е кмета щеше да е Дитото, Петър Христов - за който не знае, това е същият бизнесмен, който преди години имаше фирма Дито и издържаше Локо Го, та трошаха костите на хората като гостуват
обаче Дито беше преебан и не стана кмет, с което му писна и спря с футбола. Той беше решил като стане кмет да източва общината като Лечката (каква ирония сега тоя отбор се мести в Сливен), обаче не му излязоха сметките и даде отбора на турчетата
Те, хората, нормално - искат да си правят техен проект. И аз да съм навън някъде, и аз ще взимам българи, нали?????
и сега понеже тия турчета се оказаха слаби и все пак те гледат тях си (нормално е), т.нар фенове на етър 1924 решиха да се репчат...не ги искали...
първо - създайте проект, който да работи
второ - направете терени, че за школата нямате, а ритате на старото военно училище
трето - за какъв чеп ви е А група, като по население отговаряте на В ???
четвърто - след 1991 г какво се надградили във футбола?
отговорете си на тия въпроси и тогава смятайте дали заслужавате и тия собственици
нищо лично, имал съм във физическия смисъл доста търновски жени и момичета, имам сантименти. Но просто не виждате ли как стоят нещата в живота и при вас, специално??