Собственикът на „Етър” сменя името му на „Етър-Диарбекирспор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daydreamer
Контакти:

Re: Собственикът на „Етър” сменя името му на „Етър-Диарбекирспор

Мнениеот daydreamer » 25 май 2012 12:53

Официалният отговор на Етър- http://etar1924.com/?p=4152

От ръководството на великотърновския „Етър” обявиха, че нямат никакво намерение „Етър” да бъде преименуван на „Етър – Диарбакърспор”. Недоразумението се е получило от неправилно интерпретирани думи на Фейзи Илханлъ пред турска осведомителна агенция. „Гордея се, че съм мажоритарен собственик на отбор като „Етър” и нямам никакво намерение да променям името му”, заяви Фейзи Илханлъ.

От ръководството на клуба заявиха още, че категорично целта пред „Етър” е първо-пето мястов „А” група през новия сезон и ще направят всичко необходимо за това, включително съответната селекция.
Последна промяна от daydreamer на 25 май 2012 13:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 25 май 2012 13:09

daydreamer написа:От ръководството на клуба заявиха още, че категорично целта пред „Етър” е първо-пето мястов „А” група през новия сезон и ще направят всичко необходимо за това, включително съответната селекция.

То след Литекс и Крейзифорест спечелването на "А група" веднага след промоцията стана болната амбиция на всички клубове от Б ешелона...
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 май 2012 13:31

Cocaine написа:
daydreamer написа:От ръководството на клуба заявиха още, че категорично целта пред „Етър” е първо-пето мястов „А” група през новия сезон и ще направят всичко необходимо за това, включително съответната селекция.

То след Литекс и Крейзифорест спечелването на "А група" веднага след промоцията стана болната амбиция на всички клубове от Б ешелона...

И след десет години на "меценатите" им писва и клубовете потъват :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 25 май 2012 13:33

Предавам се... аз съм пълен идиот.....

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 май 2012 14:05

Бижутера написа:
Cocaine написа:

И след десет години на "меценатите" им писва и клубовете потъват :mrgreen:

Много бързо погребахте Литекс,не бързайте толкова..Даже за мен,ако ГГ се отегли от Литекс,клубът ще спечели повече.Хората в Ловеч ще почнат да оценяват това,което имат,няма да има претенции винаги да се печелят титли и купи,отборът ще бъде изграден от млади таланти,каквито в Литекс има бол ! Да отборът няма да бъде вече фактор,но със сигурност няма да изпадне..

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 май 2012 14:07

БГарми, резак съм до толкова, колкото си и и ти. Нямам повече какво да ти кажа, момченце.
До другите, не съм казал, че го удобрявам, казвам само, че щом си е собственик, може да прави каквото си поиска. Аз също искам отбора да си остане Етър. На всички останали комплексирани коментатори, които са ми прочели мненията по темата отгоре-отгоре, нямам какво да им кажа,, то до сега като не им е влязло нищо в главите, не съм човека, който да го прави. Другия пък пич пирин–форевър е такъв българин, че едно съобщение на 24 май на шльокавица ми написа. Не се отмятам от думите си относно него. И в другите теми го казах, успех на Етър, заслужават го феновете на един страхотен град.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 май 2012 14:25

dunavfc написа:
Много бързо погребахте Литекс,не бързайте толкова..Даже за мен,ако ГГ се отегли от Литекс,клубът ще спечели повече.Хората в Ловеч ще почнат да оценяват това,което имат,няма да има претенции винаги да се печелят титли и купи,отборът ще бъде изграден от млади таланти,каквито в Литекс има бол ! Да отборът няма да бъде вече фактор,но със сигурност няма да изпадне..

Без финансова подкрепа и по-опитни играчи Литекс няма да има шанс за нещо повече от 10-12 място. Жалко, защото те бяха един от най-силните провинциални отбори.
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 25 май 2012 15:23

знаех си че това е измислица но бяхме длъжни да надигнем глас за всеки случаи.Модераторите краино време е да направите подфорум етър

Върни се в “Етър Велико Търново”