Лондон 2012: Ден 13

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Лондон 2012: Ден 13

Мнениеот bobonikolov » 09 авг 2012 23:59

kartago написа:
smoothc написа:
Готвят я 12 години по програма ''Лубянка'' , живо опитно зайче! Никой не я обижда, това е истината! Ми тая 10 години ще е все първа, докато не дойде следващото творение... Уважение за какво, за гавра със спорта, генетиката, или..?

Ти ли си я готвил, че го твърдиш? Само лаф да става! И ти си с нещо като с китара на аватара, но явно не си рокаджия!

Защо иначе ще коментира,ако не е запознат по-подробно със събитията!?
Знаеш много добре,че спорта се е изродил до такава степен,че научните експерименти върху спортистите в Китай и Русия,са само малка част от бизнеса за милиарди ;)

Защото днес го казаха, че момичето се подготвя от 3 години! Президента на федерацията им е казал, че я готвят именно по кинетиката на Станка Златева, изучили са и всички движения, захвати, прийоми, споменаха 54 ли 57 кинетични движения! Накрая са я закарали в центъра за космонавти в Красноярск, да се подготвя по специфични програми и условия! При нас някога да се е правило така? Та ние май за първи път имаме анализатор във волейбола с компютър, който следи процентите на всеки играч от противника как отиграва и мисля, че се получава добре! Светът напредна и на системата "юруш" пък каквото стане не се получават нещата!

Може да са я готвили със 100 кинетични движения,но ще ти посоча двете неща,които предизвикват моите,а и май не само моите съмнения,че рускинята беше допингирана.Едното от тях е,че тая девойка преди Олимпиадата няма абсолютно никакви сериозни успехи.Пълен анонимник,за който не се знае нищо.Също като китайката,която след като би Станка в Пекин изчезна за 3 години и не взе участие в нито състезание до 2011-та година,когато взема участие в Турция,но е победена от казахстанката,която днес взе бронз.Другото е,че е подготвяна при секретни условия 2 години в центъра за космонавти.Имам странното усещане,че ако не й вземат медала след 1-2 седмици заради допинг тая "голяма надежда" на Русия до следващата Олимпиада ще е вече някакъв мъглив спомен от миналото.Също като китайката.А Станка ще бъде пак там само да е жива и здрава.И ще чака така желаната олимпийска титла.
Иначе,че Станка направи грешка за загубата,няма спор.Но когато те затисне такава 21-годишна скала,която бог знае с какво са я поили при тея космонавти няма измъкване.Друг фактор за загубата беше,че оная бе с 2 глави над нашето момиче.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 10 авг 2012 00:10

Айде де, кога ще се появи темата за Ден 14 :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 авг 2012 00:11

Federer91 написа:
ros написа:Както казваше Томислав в един коментар навремето - ако пийнеш вода от басейна 100% ще дадеш + допинг проба. Фелпс бе хванат да пуши марихуана - забранено от УАДА заради допингиращия му ефект. Недей се изказва неподготвен. А това дали си чул или не... въпрос на слух. Даже заради него в Пекин промениха програмата на стартовете така, че да може да участва и в осемте дисциплини. Това е тема на друг разговор. За мен Фелпс е уникат и не го коментирам като спортист. Или поне го поставям на равни начала с Болт, което ти ненаправи ;)

Много добре знам за случая с марихуаната, но не го казах,защото едва ли ще ти даде някакво предимство в който и да е спорт. И да не ги слагам на равни начела,защото за мен не са равни. Единствените спортисти с които бих сложил Фелпс като равен от поколенията, които съм гледал са Роджър Федерер, Оле Ейнар Бьорндален, Михаел Шумахер и Ланс Армстронг. След всеки един от тях имаше и ще има вакум след отказването им и интереса към спортовете намаля драстично. Ще видим в Рио дали плуването ще се чака толкова много след като Фелпс няма да го има. А за атлетика изобщо няма да коментирам след като излизат допингирани шампиони почти на всеки 2-3 седмици, но понеже в момента има огромен чадър, сегашните изпълнения ще излязат явни след 8-10 години, както сега става със Сидни и Атина.

Всички имена, които си посочил са ми любимци, включително и Армстронг, който скоро може и да се прости с титлите си от Тура именно заради манипулиране на допинг проби. И поради това че си посочил имена в различни спортове, предизвикали небивал интерес и фенове във времето в което са се състезавали или се състезават в момента не е редно да правиш разлика между Болт и Фелпс. Ако попиташ някое дете като кой искаш да си бърз няма да ти каже " Като Чуранди Мартина"... Ще каже "Като Болт и очите му ще светнат". Същото е и с плуването - Сиело Фильо може да е идол за бразилците, но не и за всички останали... А като казах за Фильо се сетих да те питам - абе защо го освиркват всеки път в басейна и публика и конкуренти"?
Последна промяна от ros на 10 авг 2012 00:33, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 10 авг 2012 00:12

ros написа:
terrorist написа:това ли те радва, ми ние и Пакистан минахме които са с огромно население, може да спиш спокойно и доволно , преди това провери как е било на миналите олимпиади ;)

Мога да те уверя, че на тема история на Олимпийските игри ще те мина с 2 обиколки ;)
По отношение на това дали ме радва или не положението в момента - не, не ме радва, но виновни не са хората, които са в Лондон и които бяха в Пекин. Най-глупавотото сравнение бе с това за Ямайка. Тези тримата имат такива декламни договори и такива спонсори, че не им е нужна визита в Красноярск. Както каза Ивет, ако си я слушал де, дойдат ли тези карибски спринтьори и всякъкви други пирати просто няма какво да направиш. Та дори Щатите им гледаха гърбовете на Болт и другите двама. Колежанския спорт САЩ и програмите им, в които набират спортисти от цял свят дава резултат... и то видим. Единствения ни плувец в близкото минало, който е в басейн е стигал до полуфинал на ОИ е Мишо Александров - колежански възпитаник. Когато излезе българин плувец с конкурентни резултати с тези на американците ела и ми се обади

Не ми се спори кой е по подготвен на тема олимпийски игри, но ми е интересно защо заби в посока Ямайка и договори, а не защо ние имаме само 2 медала, кой казал че само спортистите са виновни, но нали трябва нещо да се промени, в мойте коментари досега обвинявах г-жа Костадинова и г-н Нейков рядко спортистите и само за Ивета да сподела, при положение че е бая зад пиратите и зад много други коментари е и напълно безмислен, виж днес Станка каза аз съм си виновна това е ,не е намесвала никви пирати ,никви космонавти, никви уроди

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 авг 2012 00:19

Класирането по медали до момента:
1.Китай
2.Сащ
3.Великобритания
4.Южна Корея
5.Русия
...Така като гледам,в челото липсват само-Северна Корея и Иран :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 авг 2012 00:24

terrorist написа:Не ми се спори кой е по подготвен на тема олимпийски игри, но ми е интересно защо заби в посока Ямайка и договори, а не защо ние имаме само 2 медала, кой казал че само спортистите са виновни, но нали трябва нещо да се промени, в мойте коментари досега обвинявах г-жа Костадинова и г-н Нейков рядко спортистите и само за Ивета да сподела, при положение че е бая зад пиратите и зад много други коментари е и напълно безмислен, виж днес Станка каза аз съм си виновна това е ,не е намесвала никви пирати ,никви космонавти, никви уроди

Явно в 00.30 вече ти е трудно да хванеш връзката... По отношение на Ямайка - пича пита защо за 20 сек Ямайка са ни минали по медали и искаше спец. тема, а аз го накарах да направи тогава сравнение с Аржентина. Ти намеси Пакистан и така... Припомни ли си?
А сега за Ивет - когато си направил лични постижения за сезона точно на Олимпиада значи подготовкати ти е била правилна и добре насочена. С други думи ако си "Пежо" и вдигаш 180 не може да очакваш да си равен с "Мерцедес" който вдига 280. Дано времето е подходящо за метафори ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 10 авг 2012 00:26

Около 60 процента от спортистите, участващи на Олимпиадата в Лондон, са допингирани, убеден е скандалният собственик на вече несъществуващата лаборатория БАЛКО - Виктор Конте. По думите му новата система за допинг проби на Игрите в Лондон е неефективна. Според Конте спортистите с лекота могат да заблудят допинг проверяващите.

"Чиста пропаганда е да излезеш и да кажеш - това са игрите с най-много допинг проби. Били направили 6000 проби. Трябваше да сложат въдицата във водата преди девет месеца, когато рибата кълвеше. Дали е лесно да взимаш допинг и това да ти помогне на Олимпиадата? Да, лесно е", каза Виктор Конте пред вестник Таймс.

Лабораторията на Конте - БАЛКО, доставяше стероиди за някои от водещите лекоатлети, сред които и британеца Дуейн Чембърс, който бе наказан за две години през 2003 година заради употреба на стероиди. Заради скандала Конте бе осъден през 2005 година и прекара четири месеца в затвора и още четири под домашен арест.

Ето,че истината излиза на яве малко по малко.......Още едно нещо,което подсилва съмнението ми за рускинята.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 авг 2012 00:27

Айде лека вечер на всички! И дано днес...няма да го казвам!!! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 10 авг 2012 00:28

Времето на "уродите" в Русия според мен отдавна е минало и това го показват спечелените им медали в сравнение с предишните олимпиади.
Това,че някой бил допингиран,назобан и т.н. може да го твърдите само като го хванат с положителна допинг проба, иначе си е само чесане на езика.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 авг 2012 00:31

mertezaker написа:Айде де, кога ще се появи темата за Ден 14 :lol:

т сега ще ти кажа, че в борбата ще имаме къса клечка, дано ме опровергаят де. Още на осмина и на четвъртфинал Радослав Великов и Кирил Терзиев ще срещнат иранци. Дано поне ги изтеглят за борба за бронз. Дано Пепи Стойчев постигне това, за което се е готвил и гимнастичките се класират за финалите...
Последна промяна от ros на 10 авг 2012 00:43, променено общо 1 път.

Върни се в “Лондон 2012”