kartago написа:smoothc написа:Готвят я 12 години по програма ''Лубянка'' , живо опитно зайче! Никой не я обижда, това е истината! Ми тая 10 години ще е все първа, докато не дойде следващото творение... Уважение за какво, за гавра със спорта, генетиката, или..?
Ти ли си я готвил, че го твърдиш? Само лаф да става! И ти си с нещо като с китара на аватара, но явно не си рокаджия!
Защо иначе ще коментира,ако не е запознат по-подробно със събитията!?
Знаеш много добре,че спорта се е изродил до такава степен,че научните експерименти върху спортистите в Китай и Русия,са само малка част от бизнеса за милиарди
Защото днес го казаха, че момичето се подготвя от 3 години! Президента на федерацията им е казал, че я готвят именно по кинетиката на Станка Златева, изучили са и всички движения, захвати, прийоми, споменаха 54 ли 57 кинетични движения! Накрая са я закарали в центъра за космонавти в Красноярск, да се подготвя по специфични програми и условия! При нас някога да се е правило така? Та ние май за първи път имаме анализатор във волейбола с компютър, който следи процентите на всеки играч от противника как отиграва и мисля, че се получава добре! Светът напредна и на системата "юруш" пък каквото стане не се получават нещата!
Може да са я готвили със 100 кинетични движения,но ще ти посоча двете неща,които предизвикват моите,а и май не само моите съмнения,че рускинята беше допингирана.Едното от тях е,че тая девойка преди Олимпиадата няма абсолютно никакви сериозни успехи.Пълен анонимник,за който не се знае нищо.Също като китайката,която след като би Станка в Пекин изчезна за 3 години и не взе участие в нито състезание до 2011-та година,когато взема участие в Турция,но е победена от казахстанката,която днес взе бронз.Другото е,че е подготвяна при секретни условия 2 години в центъра за космонавти.Имам странното усещане,че ако не й вземат медала след 1-2 седмици заради допинг тая "голяма надежда" на Русия до следващата Олимпиада ще е вече някакъв мъглив спомен от миналото.Също като китайката.А Станка ще бъде пак там само да е жива и здрава.И ще чака така желаната олимпийска титла.
Иначе,че Станка направи грешка за загубата,няма спор.Но когато те затисне такава 21-годишна скала,която бог знае с какво са я поили при тея космонавти няма измъкване.Друг фактор за загубата беше,че оная бе с 2 глави над нашето момиче.