acmilan написа:veni__85 написа:Утре май е доста бедна програмата откъм българи?
Ми освен ЕЛИС ГУРИ друг май няма
Лондон 2012: Ден 10
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Лондон 2012: Ден 10
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Утре са полуфиналите на 200 метра евентуално с Ивет Лалова
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Последна промяна от vasko1 на 06 авг 2012 21:15, променено общо 1 път.
vasko1 написа:Явор Янакиев защо не участва на Олимпиадата?
не успя да спечели квота
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- shotgun blues
- Контакти:
Капитанката на ИТАЛИЯ по водна топка ..........................WTF ???
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Здравейте на всички колеги! До сега бях само читател, но реших да се включа.
Радвам се за успехите на българите и гледам да не критикувам неуспехите ни, но започвам да се притеснявам за нивото ни на подготовка, като цяло. Дано в оставащата една седмица да се отсрамим малко и тези, които се занимават със спорта и подготовката на следващите спортни поколения, да се замислят до къде сме я докарали. Много ме е яд че единственият ни представител на щангите Иван Марков се класира 5, още повече че ми е градски и живеем в един квартал и е от известното семейство на щангисти. За плуването, за бадминтона, за тениса и за стрелбата не ме яд толкова, колкото за щангите и борбата, защото имаме наистина талантливи спортисти. Силно се надявам волейболистите ни, гимнастичките ни и останалите борци и боксьори да ни зарадват.
Радвам се за успехите на българите и гледам да не критикувам неуспехите ни, но започвам да се притеснявам за нивото ни на подготовка, като цяло. Дано в оставащата една седмица да се отсрамим малко и тези, които се занимават със спорта и подготовката на следващите спортни поколения, да се замислят до къде сме я докарали. Много ме е яд че единственият ни представител на щангите Иван Марков се класира 5, още повече че ми е градски и живеем в един квартал и е от известното семейство на щангисти. За плуването, за бадминтона, за тениса и за стрелбата не ме яд толкова, колкото за щангите и борбата, защото имаме наистина талантливи спортисти. Силно се надявам волейболистите ни, гимнастичките ни и останалите борци и боксьори да ни зарадват.
Сега ще стартира Ивет
ros написа:Сега ще стартира Ивет
Последният и старт на Олимпиадата. Според мен.
ТАя борба много странна. Как така 2-ма медалисти от Олимпиадата в Пекин не се класират, защото не са спечелили квота? Като гледам в леката атлетика си викам, че и аз мога да се класирам, ако потренирам повечко. Много ми е странно.
- milen.hristov
- Контакти:
vasko1 написа:shotgun blues написа:Националният лидер ще пропусне и вторият мач...а сега дават новина "Шест деца катастрофираха след гонка" ....
Сега прочетох за новината, но такава тъпотия няма. Никакъв родителски контрол. Извинявам се за вметката.
дай линк от новината, че нищо не намирам. Има ли жертви