България-Италия, мач за бронза

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: България-Италия, мач за бронза

Мнениеот Без име » 12 авг 2012 13:44

shampi написа:Хубава работа, ама българска :( :( :( :( :(

Много точно мнение !
Ние сме си такива. Помним и първото, и четвъртото място. :mrgreen:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 12 авг 2012 13:45

Горе главата момчета.ВИЕ СТЕ НАШАТА ГОРДОСТ.А на всички олигофрени които плюят във форума Вие не сте никакви българи.Когато отбора печели всичко е ОК.Но загубим ли се почва...тоя отбор не става за нищо и още хиляди такива глупости.Аз съм горд,че ние сме сред 4-те НАЙ-ДОБРИ отбори на олимпиадата
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 12 авг 2012 13:45

Тук какво повечето сте се обидили. Я честно ми кажете след проблемите, споровете и трудностите кой очакваше да играем за медал. Да и мен ме е яд, понеже можехме да победим Италия и да вземем медал, но и 4 - то място е успех. И да разлика между 4 - то и 5 - то място има и то цял един мач в повече. Може и да не го казваме за пръв път, но отборът е най - младият на Олимпиадата и, ако с момчетата се работи правилно можем да бъдем оптимисти. И накрая не допускайте един мач да ви промени мнението, все пак до днес ( а и все още ) те са една от гордостите на България спрямо представянето им.
Последна промяна от Wishes на 12 авг 2012 13:46, променено общо 2 пъти.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 12 авг 2012 13:45

kartago написа:Хайде да си кажем нещо честно! Кой е очаквал такова представяне от волейболистите ни след като едвам се класирахме???? Нека да бъдем реалисти!

Прав си, трябва да се радваме. Някой от колегите каза, че не сме световна сила във волейбола. Не е така, световна сила сме, сега се нервираме, но се нервираме на върха, там, където ни е мястото. И пак ще направя аналог с футбола. Другата година ще се борим да стигнем до втори/трети кръг в европейските турнири, националният ни отбор май ще се бори само да не е на дъното в групата ни за Световното първенство. А във волейбола, четвърти и не се радваме, хайде малко по- ведро! :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 авг 2012 13:45

В сълзите на Вальо Братоев и Теди Тодоров се крият бъдещите успехи на българския волейбол... Горе главите, момчета!!! Най-малко вие сте хората, които да ви е срам от присъствието ви в Лондон!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 авг 2012 13:45

Абе Сашо Йовков каза, че имаме бъдеще....... ;)
Последна промяна от petkan на 12 авг 2012 13:48, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 авг 2012 13:48

durex написа:
kartago написа:Хайде да си кажем нещо честно! Кой е очаквал такова представяне от волейболистите ни след като едвам се класирахме???? Нека да бъдем реалисти!

Със сигурност никой,но тези момчета направиха така,че да вярваме,че можем да спечелим медал и бяхме наистина близо,но много неща още не ни достигат и е нормално да има разочаровани и афектирани от тази загуба и да се пишат безумия ;) Поне аз на това го отдавам.

Съгласен съм! Горчилката е голяма! Но да започна ли да вадя по-стари мнения какво се пишеше за този отбор? Когато побеждаваме и когато губим винаги трябва да сме с нашите момчета! Просто защото са наши! За малко не успяхме! Но, пък накарахме Италия да говори, че в момента в България се играе най-модерния волейбол! За този мач не стигна само опита! Не съм съгласен с много съфорумници, че винаги 4-и! Не е така! Почетете малко, показвали сме и характер много пъти! На всички пак Горе главите! Няма нищо срамно да си 4-и в света! Къде са 7 млрд. къде сме 6млн. България?!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 авг 2012 13:49

Хора стига бе , стига сме се задоволявали с трохите на останлите. Тошко Алексиев е пълна скръб , Соколов от два мача губи всяка спасена топка от Салпаров, Скримов този път сервиза му изневери, един приятел ми каза преди малко, " ти какво очакваш, като и в давата лагера си говорят на "майчин" език " !
Стига с това там ни е местото , доволни сме, браво на момчетата и тн. Ето за това Станка, като каза "нищо не става от мене" и ми се издигна в очите, а тука си говориме БРАВОООО„ БРАВООО„ БРАВОООО......... ПИЛЕШКИ СЪРЦА, боли ме от тая загуба, ТОВА Е!

Коментатора е за мощно разпорване ..........

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 авг 2012 13:49

Много грешки направиха в този мач. Все пак, добър турнир за българските волейболисти. Както каза Джокондата: "горе главите, момче" :mrgreen:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 12 авг 2012 13:50

И да паднем и да бием.....

Върни се в “Лондон 2012”