България-Италия, мач за бронза
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: България-Италия, мач за бронза
Абе все едно 4-то място в САЩ да е провал,за мен е голям успех,там ни е мястото толкова си можем,да не сме световна сила че все да искаме да сме първи,от колко години не сме стигали до това ниво,какви успехи имаме във волейбола?
dindan написа:Абе все едно 4-то място в САЩ да е провал,за мен е голям успех,там ни е мястото толкова си можем,да не сме световна сила че все да искаме да сме първи,от колко години не сме стигали до това ниво,какви успехи имаме във волейбола?
Точно че толкова си можем,никой не е виновен. Не е малко,защото оставяме доста силни и равностойни отбори зад гърба си, което никък не е малко. Трябва да се работи върху психиката и резултати ще има,но ако така рухваме само заради един мач,не виждам как някога ще вземем медал.
Хубава работа ама Българска

ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- edmon_dantes
- Контакти:
kartago написа:Горе главите момчета! С най-младия отбор играхме полуфинал и играхме за бронзовите медали! Е, не успяхме, но това не значи, че трябва сега да започнем да плюем! Бъдещето е пред нас! Да сте живи и здрави всички!
Много точно казано(написано).
Отново малко не ни достигна за бронз на голямо първенство. Трябва да отбележим, че имаме най-младия отбор(средна възраст 23г.) и успяхме да победим световни сили като Италия и Полша. Може би не ни достигна малко опит... След години тези момчета ще мачкат всичко по пътя си. Убеден съм в това.
Браво, момчета! Аз съм горд с вас.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Италия ни би със сервис. И аз се нервирах, но момчетата постигнаха добри резултати на Олимпиадата и не заслужават да бъдат оплювани, а напротив заслужават поздравления и уважение за представянето си.
Хейтърите отново се активизираха, което е жалко, но какво да се прави, мантелитет.
Хейтърите отново се активизираха, което е жалко, но какво да се прави, мантелитет.
Абе трябва и критика да има бе и повече максимализъм........иначе на другата Олимпиада ще стигнем до там да се радваме че са ни казали имената на спортистите по ТВ и че изобщо сме стигнали до РИО
Хайде да си кажем нещо честно! Кой е очаквал такова представяне от волейболистите ни след като едвам се класирахме???? Нека да бъдем реалисти!
we are the champions написа:gzagorov написа:Предлагам плюенето да стане олимпийска дисциплина. По-сигурен ще ни е златният медал, отколкото на рускините в гимнастиката. Ето това е позор, не представянето на момчетата. Позор сте всички вие, които използвате всяка възможност да говорите против родината си. Срам ме е от вас!!!
+111111111111111111111
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"
Разочарование и благодарност е усещането което изпитвам в момента! Винаги, абсолютно винаги имаме шансове срещу всички, но винаги се примиряваме с един полуфинал. Отборът не си вярва, че може и това се видя и днес и вчера. Отделни единици бяха играчите, които се бориха за победата докрай и не се предадоха и бяха нахъсани. Голямо БЛАГОДАРЯ на момчетата, дано си променят манталитета и да се превърнат в победители, защото МОГАТ, а не си вярват! Голямо БЛАГОДАРЯ на Владо Николов за приноса му към този отбор през всичките години! Един уникален играч, който завърши кариерата си за България!
kartago написа:Хайде да си кажем нещо честно! Кой е очаквал такова представяне от волейболистите ни след като едвам се класирахме???? Нека да бъдем реалисти!
Със сигурност никой,но тези момчета направиха така,че да вярваме,че можем да спечелим медал и бяхме наистина близо,но много неща още не ни достигат и е нормално да има разочаровани и афектирани от тази загуба и да се пишат безумия