Levskar_90 написа:ВЕЛИКА СТАНКА.
По-велика ли е от мен

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Levskar_90 написа:ВЕЛИКА СТАНКА.
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.
Станко Йовчев написа:Levskar_90 написа:ВЕЛИКА СТАНКА.
По-велика ли е от мен
Niksh0 написа:Между другото, гимнастичките по ги бива с топка от нашите футболяги ако сте гледали някои от съчетанията.
trecarichi написа:Някой знае ли дали за медалите в художествената гимнастика имат значение и точките от квалификацията или само тези натрупани във финала?
bobonikolov написа:Станка е нашата гордост.Ето така се постигат успехи-когато си готов и земята да изореш за победата.А днешния ден е доказателство,че еднодневки,като тая китайка,която и взе титлата на Станка в Пекин не виреят в спорта.Тая китайка се е крила като мишка 3 години след Олимпиадата и не е взела нито едно участие в състезания.Явила се е само на едно състезание миналата година в Турция,но е отпаднала рано.Да се чуди човек как дават квоти на такива състезатели.Сега обаче финалът на Станка ще е тежък.Рускинята е сочена за детето чудо на руската борба.През последните 2 години подготовката на руската състезателка е засекретена,защото е водена в Центъра за тренировки на космонавтите.Минала е същата подготовка като тях от физическа гледна точка.А нашето момиче се е подготвяло в Центъра за подготовка по борба в Дианабад,София.А така ми се искаше онова китайско недоразумение да се появи на финал със Станка за да бъде натръшкано от нашето момиче и да получим реванш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост