Лондон 2012: Ден 8
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 8
Това момче показа как се боксира като за последно наду му кофата на жълтия.
Бравоооооо!!!! Голям Сашо! Супер мач стана, кореецът си личи, че е добър, но Сашо просто е българин юнак
Три четвъртфинала в бокса 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Е супер тогава !
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
В борба за медала ще се бие срещу някакъв тайландец,не мисля че ще има проблеми.
acmilan написа:Бравоооооо!!!! Голям Сашо! Супер мач стана, кореецът си личи, че е добър, но Сашо просто е българин юнакТри четвъртфинала в бокса
Корееца беше 2ри поставен само един китаец го дават по-силен. Тоя 3ти рунд ми оправи настроението за 2-3 дни напред, а като не слушах малоумен коментар по бнт1 ми беше още по-добре.
- Federer91
- Контакти:
Евала за невероятната победа. В последния рунд се видя, че искаше повече победата, а и корееца се измори. Бокса засега ни е без загуба, дано и утре продължи така след като имаме 3 мача.
той и Тервел са ни медалите. Дано и Детелин, но едва ли срещу съдиите...
Някаква идея къде да гледам запис от мача на Памперса ? Ебати тъпото БНТ.
"Чисто народният човек се бори, докато може…, ако не сполучи…, трябва да умре в народната си работа."
Тоя корееца не му се верваше като дигнаха ръката на Сашо, незнам кво се чудеше като нашия го блъска цял рунд по кофата.