И както казва Краси Радков в ролята си на "Бай Шиле": >К'ва е тая улава порода, де да знам< ...

Аз ще добавя ... Ми полска е ! ...

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
radorezila написа:man_utd_ написа:Мазнийски и Стойчев дали не са си глътнали езиците?Само така,момчета
Точно Мазнийски хаха браво колега, с антибългарите трябва, да се гаврим винаги.
СВОБОДЕН написа:Честита победа. Но нека не забравяме, че още нищо не сме постигнали. Това състезание тепърва ще набира скорост.
drvasko98 написа:Браво на Братоев! За защитата на Казийски имам предвид, макар че аз съм против него засега. Радващото е, че като негов бивш и вероятно бъдещ съотборник го подкрепя. Между другото Братоев показа вчера много по-добра игра отколкото на Световната лига. Явно наградата му е подействала стимулиращо. Начинът, по който се справи с критичния спад в своята игра в 4-ия гейм, когато вдигна две неудобни топки на Соколов и поляците направиха две поредни блокади ме впечатли. Също така ме впечатли, че завърши мача с игра през центъра (не знам италиански, за да съм сигурен какви са били указанията), което поляците въобще не очакваха. За това трябва самочувствие и вяра в себе си.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта