Какво стана ,би ли ?
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
shotgun blues написа:Ех деева, изпуснах мачът на Александров![]()
Какво стана ,би ли ?
doktora25 написа:Не съм фен на американците и се радвам на успехите на китайците. Но на миналата олимпиада станах фен на американския отбор по спортна гимнастика, покрай изявите на Настя Люкин. Не можах да гледам състезанието днес, но разбрах какво е станало. Някой знае ли защо Настя и другата голяма надежда тогава Шон Джонсън ги нямаше днес, а както виждам от официалния сайт изобщо не са в Лондон?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
vasko1 написа:doktora25 написа:Не съм фен на американците и се радвам на успехите на китайците. Но на миналата олимпиада станах фен на американския отбор по спортна гимнастика, покрай изявите на Настя Люкин. Не можах да гледам състезанието днес, но разбрах какво е станало. Някой знае ли защо Настя и другата голяма надежда тогава Шон Джонсън ги нямаше днес, а както виждам от официалния сайт изобщо не са в Лондон?
в уикипедия пише край на кариерата, защото е паднала няколко пъти на състезанията, където определят отбора за Олимпиадата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта