Представянето на Данчо Йовчев на Олимпиадата

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Велик Данчо на 6-ти финал

Мнениеот Тони Шумахер » 29 юли 2012 16:36

marmi52 написа:
orlando7 написа: Човека просто искаше да покаже алтернативно мнение,. но не случи на аудитория ! Много първосигнално го награбиха форумните юнаци. Щото в живота повечето се крият между зелените домати и пиперките в градината!

;)

Остави ги ! Нека избият малко комплекси, че в реалния живот много взеха да ги мачкат ... :mrgreen:
Нека аз да съм виновният за всичко лошо, което се случва в България. Нека marmi52 да е причината за тежкия им живот и всичкото зло на тази земя.
Да попсуват, да пообиждат ..., пък дано се почувстват по-добре ! :lol:
Нищо лично против Йордан Йовчев. Не го познавам човека. Чест му прави, че се състезава за БЪЛГАРИЯ, защото е имал много други варианти. Не омаловажавам и спортните му успехи, както и това, че за този спорт показва уникална издръжливост на тялото за неговите години.
Просто ми изглеждаше странна тази еуфория около класирането на Йордан Йовчев на финалите. :?
И тези думи "велик", "уникален", ... :?
Едно, че това далеч не е някакъв огромен успех - България е имала много олимпийски шампиони и рекордьори.
Второ, че това дори не е някакво върхово лично постижение за Йовчев, защото той е взимал медали от олимпиади.
Трето, че спортната гимнастика не е някакъв супер популярен и гледан спорт(вижте полупразната зала !) и едва ли сме се издигнали много в очите на света с постижението на Йовчев.

Това е само едно класиране между първите 8. При това с най-лош(засега) резултат.
А, в България вече изпаднахме в истерия !!! :shock:
Едно време се радвахме, когато България беше между първите 5-6 страни по медали на Олимпиадата.
В следващите години взехме да се радваме, когато имаме поне 5-6 олимпийски шампиона.
На последната Олимпиада в Пекин се радвахме, че изобщо имаме олимпийски шампион ...
Явно е дошло времето да се радваме, когато някой наш спортист се класира за финалите на Олимпиадата в своята дисциплина ...
Кое е следващото стъпало надолу ? Може би на следващата Олимпиада ще се радваме дори на спортист, който изобщо се е класирал за нея ... :oops:
Та, общо взето такива мисли ме вълнуваха, ама те взеха, че ме грабнаха ... :lol:

Явно , в твоя край е доста по-топло , отколкото в моя .......другото Оракула и Рос го казаха......!

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 29 юли 2012 17:14

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PnT_KFwtclI&feature=channel&list=UL[/youtube] Марми , поне като рекламираш успехите на социалистическия спорт , можеше да използваш в защита на своята теза факта ,че имаме двама олимпийски шампиони по сп.гимнастика .Данчо обаче без да е шампион ги задмина по слава .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YbO2T-bypUs&feature=channel&list=UL[/youtube]
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 29 юли 2012 18:02

orlando7 написа: Човека просто искаше да покаже алтернативно мнение,. но не случи на аудитория ! Много първосигнално го награбиха форумните юнаци. Щото в живота повечето се крият между зелените домати и пиперките в градината!

Значи ли това, че трябва да ръкопляскаме на всеки идиот (без да визирам никого) с различно мнение от това на "народната маса" ?
Самият факт,че Йовчев е единственият гимнастик участвал на шест олимпиади, го прави уникален,обаче марми52 и това не може да разбере.
Според вас какво трябваше да е заглавието? - "Старецът Йовчев едвам се класира на финал" :?:
Защо да не се порадваме на един от малкото хубави моменти в българският спорт, в днешно време, ами трябва да плюем по този уникален спортист в залеза на кариерата му?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 29 юли 2012 18:11

Марми го раздава специалист по политиката, конспирациите и т.н. ,но познанията му по спорт малко понакуцват , а това е все пак спортен форум .Дълбоко се съмнявам дори в познанията му върху историята на футболен клуб Славия . :)
Последна промяна от hellyeah на 29 юли 2012 21:14, променено общо 1 път.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 юли 2012 18:18

Просто ми изглеждаше странна тази еуфория около класирането на Йордан Йовчев на финалите.
И тези думи "велик", "уникален", ...
Едно, че това далеч не е някакъв огромен успех - България е имала много олимпийски шампиони и рекордьори.
Второ, че това дори не е някакво върхово лично постижение за Йовчев, защото той е взимал медали от олимпиади.
Трето, че спортната гимнастика не е някакъв супер популярен и гледан спорт(вижте полупразната зала !) и едва ли сме се издигнали много в очите на света с постижението на Йовчев.
Това е само едно класиране между първите 8. При това с най-лош(засега) резултат.

Марми,извинявай но с всяко твое следващо мнение в темата,напреден план изпъква ограничения ти ум,пропит от асоциалност и първичност ;)
Именно затова,ти не би могъл да оцениш,истинската стойност на постижението на Йордан Йовчев!

А това изречение..... :oops: :oops:

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 29 юли 2012 18:59

hellyeah написа:Марми го раздава специалист по политиката, конспирациите и т.н. ,но познанията по спорт му понакуцват , а това е все пак спортен форум .Дълбоко се съмнявам дори в познанията му върху историята на футболен клуб Славия . :)

Не съм му адвокат, но извън спорта човека явно знае повече! А тия дето се радват на Данчо Йовчев в същото време дават титлата "сър" на Дембеле който изобщо не знае какво е това чудо-яде ли се, пие ли се!Къде е Данчо,къде е Гарра?

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 29 юли 2012 22:24

Браво Орландо , със седем мнения и вече схвана кой , кой е във форума........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 29 юли 2012 23:01

marmi52 написа:8-)

Като ви чета обидите, които сте изсипали по мой адрес, само защото съм си позволил да изкажа мнение различно от "правилното", си мисля, че Бойко Борисов ви е малко ! :mrgreen:
Вие сте готови за един нов Сталин !!!
Тогава всички ще мислите еднакво по "правилния" начин. :lol:
А, наричате мен комунист ... :lol: :?

И запомнете от мен: Това ще е най-слабата олимпиада за България от десетилетия насам !
Затова успешно ви промиха мозъците с филмчета и клипчета, както и със слухове за контузия на Йовчев, които той самия разпространяваше преди игрите.
Просто на тази олимпиада няма да можем да се похвалим с нищо друго, затова се вдигна толкова много шум около спортното дълголетие на Йордан Йовчев.
Няма да имаме и нито един олимпийски шампион за пръв път от много години насам !!! Дано Станка ме опровергае !
Държавата ни затъва и умира, в това число и спорта ни. Футболният резил лъсна онази вечер, когато отпаднаха и четирите ни отбора от ЕКТ.
За да ви държат в заблуда обаче ви подхвърлят такива псевдогерои, на които уж цял свят се кланял ...
Всъщност дали в САЩ са чували изобщо за Йордан Йовчев ? ...

Слава тебе,Бъл(Х)арино!
За жалост,за разлика от великата Бълхария,ние обитаваме една точка на земното кълбо,малко на запад от ком.блока!Нямаме по 20-30 олимпийци в даден спорт(за разлика от братушките) и се радваме и на последно място на финал!
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Върни се в “Лондон 2012”