marmi52 написа:orlando7 написа: Човека просто искаше да покаже алтернативно мнение,. но не случи на аудитория ! Много първосигнално го награбиха форумните юнаци. Щото в живота повечето се крият между зелените домати и пиперките в градината!
![]()
Остави ги ! Нека избият малко комплекси, че в реалния живот много взеха да ги мачкат ...![]()
Нека аз да съм виновният за всичко лошо, което се случва в България. Нека marmi52 да е причината за тежкия им живот и всичкото зло на тази земя.
Да попсуват, да пообиждат ..., пък дано се почувстват по-добре !![]()
Нищо лично против Йордан Йовчев. Не го познавам човека. Чест му прави, че се състезава за БЪЛГАРИЯ, защото е имал много други варианти. Не омаловажавам и спортните му успехи, както и това, че за този спорт показва уникална издръжливост на тялото за неговите години.
Просто ми изглеждаше странна тази еуфория около класирането на Йордан Йовчев на финалите.![]()
И тези думи "велик", "уникален", ...![]()
Едно, че това далеч не е някакъв огромен успех - България е имала много олимпийски шампиони и рекордьори.
Второ, че това дори не е някакво върхово лично постижение за Йовчев, защото той е взимал медали от олимпиади.
Трето, че спортната гимнастика не е някакъв супер популярен и гледан спорт(вижте полупразната зала !) и едва ли сме се издигнали много в очите на света с постижението на Йовчев.
Това е само едно класиране между първите 8. При това с най-лош(засега) резултат.
А, в България вече изпаднахме в истерия !!!![]()
Едно време се радвахме, когато България беше между първите 5-6 страни по медали на Олимпиадата.
В следващите години взехме да се радваме, когато имаме поне 5-6 олимпийски шампиона.
На последната Олимпиада в Пекин се радвахме, че изобщо имаме олимпийски шампион ...
Явно е дошло времето да се радваме, когато някой наш спортист се класира за финалите на Олимпиадата в своята дисциплина ...
Кое е следващото стъпало надолу ? Може би на следващата Олимпиада ще се радваме дори на спортист, който изобщо се е класирал за нея ...
Та, общо взето такива мисли ме вълнуваха, ама те взеха, че ме грабнаха ...
Явно , в твоя край е доста по-топло , отколкото в моя .......другото Оракула и Рос го казаха......!