Лондон 2012 - Ден 1
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012 - Ден 1
Не харесвам Винокуров, но това заслужава адмирации. Британците сами са си виновни, че не взеха медал. Може Брадли да ги измъкне в часовника, да видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
rebelheartous написа:Milcho1987 написа:Някой може ли да ми каже каква е схема сега на Олимпийските игри в тениса или се тегли жребий след всеки кръг?
Мъже: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0% ... 0%BD%D0%BE
Жени: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0% ... 0%BD%D0%BE
Много ти благодаря
- rebelheartous
- Контакти:
Данаил как завърши колоезденето?
Кой спорт?
rhaegar написа:Айде и Южна Корея със злато
Кой спорт?
Брадли ако не вземе часовника, тогава всички могат да се гръмнат пред Бъкингамския дворец.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- boston celtics
- Контакти:
Утре в 11 часа българско време с мача между Нигерия и Тунис,а вторият в тази група е между отборите на САЩ и Франция - задължително ще се гледа,поне от мен де :D от 16:30 бг времеfamilyjewels написа:Знам, че тука не е мястото, но понеже тук пишат най-много хора, някой може ли да ми каже от коя дата в колко часа (бг време) започва мъжкия баскет?
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Гришо евентуално ще срещне Жил Симон във втори кръг, а Пиронкова - Пенета.
"Скай" този път не успяха да направят нищо и за радост Кавендиш остава без медал.Но пък спечели противният ми Винокуров
Жалко за падането на Канчелара,май няма да го бъде в часовника 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- rebelheartous
- Контакти:
Пироня е до 2 кръг, както обикновено.
-
- Контакти:
Бахти якото!Ветерана Винокуров им показа на всички как се печели голямо състезание.Напълно заслужено завършва голямата си кариера със златен олимпийски медал!Може би, малко преувеличавам, но ми е от любимите състезатели, тъй че съм супер щастлив.