Много ми е трудно да дам прогноза. Ентусиазиран съм и сигурно ще напиша пресилени неща...Но пък очаквам победа. Мач с мач не си приличат. Трябва да взимаме лесни точки докато ни подценяват. Усетят ли ни - ще играят пак на живот и смърт срещу нас. Във форумите ще си проличи. Досега се присмиваха на отборът ни. Започнат ли да злобеят - явно е. Бръкнали сме им с правата отвертка. И точно от Зарата - винаги първи се нанизват на нея... ПС: Колегите от Зарата. Не се обиждайте. Тъй и тъй не се долюбваме. Лав да става.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
привет от стара загора.определено ще стане интересен ма4.за съжаление фаворитът в тази среща е отборът от бургас.нашите зелени убавци в на4алото на шампионата никакви ги няма.мотат се като мухи без глави по терена,не могат да вържат 3 паса на кръст и само разхождат фланелките като топмодели-изобщо сме пълна скръб и въздух под налягане.относно 4ерноморец-направиха много добър старт в първенството и определено са фаворитът в ма4а с нашите прима балерини.ако успеем да додрапаме до някой супер измъ4ен хравен срещу 4ерноморец ще е истински подвиг,сензация и успех.
Иска ми се да победим,но ми се струва,че с повече от точка няма да се приберем от СтЗ Има доста неща да се оправят в играта на отбора,за да може такива мачове да ги броим за лесно спечелени.Според мен ще стане мач с повечко голове: 2:2
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ, И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ, ГРАДА ДА ОБИЧАМ, В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!