Херо иска да смени целия отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Херо иска да смени целия отбор?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Re: Херо иска да смени целия отбор????????!!!!!!!
Бърка ли те? Да гълтат вода и толкоз!
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Elland написа:Бърка ли те? Да гълтат вода и толкоз!
Не ме бърка,но ми е интересно че нито един от тяхните фенове не коментира това.Ако това беше новина за нас,сигурно щеше да направим революция.Толкова ли са обезверени и апатични феновете на ПСФК-то -незнам?! А и има ли ги изобщо,защото тук пишат само 5 човека....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Аз се чудя дали има фенове на Черноморец тук?
Тая година изпадат, а ние се връщаме в А група. И триумфално се връщаме на нашия си стадион 

Gruntax написа:Тая година изпадат, а ние се връщаме в А група. И триумфално се връщаме на нашия си стадион
МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ МОЕТО МОМЧЕ.
ЩО НЕ СИ КОМЕНТИРАТЕ ВАШИЯ ОТБОР?!
СЕЗОН Е СЕГА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ , ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ НЕ ВИСЯТ ЦЯЛ ДЕН ПРЕД КОМПЮТЪРА ЗА ДА ГИ СРЕЩНЕТЕ ТУК.
АЙДЕ ЧАО , ЧЕ Е ЖЪТВА.....
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Elland написа:Бърка ли те? Да гълтат вода и толкоз!
Не ме бърка,но ми е интересно че нито един от тяхните фенове не коментира това.Ако това беше новина за нас,сигурно щеше да направим революция.Толкова ли са обезверени и апатични феновете на ПСФК-то -незнам?! А и има ли ги изобщо,защото тук пишат само 5 човека....
Сам казваш,че никой не се интересува от този отбор,защо ти го правиш?

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
mazut написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Elland написа:Бърка ли те? Да гълтат вода и толкоз!
Сам казваш,че никой не се интересува от този отбор,защо ти го правиш?
Ами защото много ми се иска някой да ми отговори-ЗА ТОВА ЛИ НИ РАЗГОНИХА ФАМИЛИЯТА,ЗАРАДИ ОТБОР ОТ КОЙТО ПОЧТИ НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА????
Излишен въпрос,сега ще дойдат и ще ти кажат,че всичко живо навън го коментира,ама явно го правят скришно от нас,че поне аз и моите познати не сме попадали на такива