Вратарят на ПСФК Черноморец-Бургас Паскал Борел от петък официално е играч на германския четвъртодивизионен Ред Бул Лайпциг, съобщиха от клуба.
Стражът подписа договор с тима за 1 година, след като напусна Бургас в края на сезона в "А" група. Трансферът на Борел в германския тим бе потвърден официално от интернет-страницата на клуба. Ред Бул Лайпциг се състезава в Регионал лига - Север на Германия, но клубът се радва на мощна финансова подкрепа от известната енергийна напитка и през следващите години ще се гони влизане в по-горните дивизии.
Борел премина в Ред Бул
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Борел премина в Ред Бул
Не съм изненадан за съжаление.
Оправи си заглавието, защото компанията Ред Бул е собственик на отбора Ред Бул Залцбург. Когато погледнах заглавието на темата се зарадвах, но като прочетох, че става въпрос за Лайпциг се разочаровах. Нямаше да си права труда да е отварям дори.
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Жив и здрав да е. Макар че би могъл да се пласира и в по-горна дивизия.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
И аз съжалявам! За мен беше един от най-добрите вратари в българското първенство! Направи издънки на мача със "Славия" за купата, но кой е безгрешен?! Явно Гочето ще налага други идеи,..............ще видим!
- hienizator
- Контакти:
kartago написа:И аз съжалявам! За мен беше един от най-добрите вратари в българското първенство! Направи издънки на мача със "Славия" за купата, но кой е безгрешен?! Явно Гочето ще налага други идеи,..............ще видим!
Искаше да кажеш Херо нали ...

- JohnnieWalker
- Контакти:
kartago написа:И аз съжалявам! За мен беше един от най-добрите вратари в българското първенство! Направи издънки на мача със "Славия" за купата, но кой е безгрешен?! Явно Гочето ще налага други идеи,..............ще видим!
Може би не му харесват заплатата

- paceto
- Контакти:
Гочето не е треньор на Черноморец от има няма две седмици.
Сега е Херо треньор там

Да е жив и здрав и прав му път!Още навремето в Германия не ми харесваше като вратар,така и не успях да разбера,защо българските журналисти толкова се прехласваха по него,може би заради женствената му фигура.Да не говорим,че Шейтанов беше поредния треньор на вратарите,който не успя да се справи с играта му при центрирания в наказателното поле.Дано Херо върне обратно Янко Георгиев.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Браво на Балъков.Този некадърник е вземал 25000 евра на месец в Черноморец.
В Хайдук за такъв трансфер агитката,ще му разпори крадливият и лаком цигански задник.
В Хайдук за такъв трансфер агитката,ще му разпори крадливият и лаком цигански задник.