Феновете на Черноморец организират екскурзия до София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Феновете на Черноморец организират екскурзия до София
Фен Клуб "Сините Акули" организира екскурзия до София за мача срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов". Цената на автобусния превоз е 12 лв, а тръгването ще се състои от кафе "При Акулите" в 11:00 на 12 март /събота/. Записването за пътуването ще продължи до петък 16:00 часа. Който иска може да се запише в кафето или на този телефон 0885 576265. ЗАПИСВАЙТЕ СЕ !!!
[center]
[/center]

Re: Феновете на Черноморец организират екскурзия до София
похвално е това което правите,в събота се очаква 15-16 градуса,много слънце,сигурно ще има и много голове.
Я кажи кво става с вас бе некав Беклавац ли какъв съсипвал отбора ви вярно ли е??Верно ли изгонил Енис Хайри или медиите пак
Я кажи кво става с вас бе некав Беклавац ли какъв съсипвал отбора ви вярно ли е??Верно ли изгонил Енис Хайри или медиите пак
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:похвално е това което правите,в събота се очаква 15-16 градуса,много слънце,сигурно ще има и много голове.
Буковац .. Не е изгонил Хайри, споко ! Ами говори се, че бил некадърник тоя сърбин и не се справял добре на поста на който е. На срещата с него и Велков каза друго, но скоро ще разберем кое как е.

[center]
[/center]

а да бе Беклавац беше един друг този бил Буковац-ами живи и здрави елате на Герена,а там каквото Господ е казал ще става.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Айде елате повече си направиме кефа 

ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
вярно е това ,4е хаири и сърбина имат търкания,дори хаири днес не е тренирал. буковац го е обвинил .4е е продал ма4а с левски. тоя заедно с велков изгониха заиц,цонков,андре ,а вместо това превлякоха някакви измислени италианци -единия го видяхме що за стока е ,на ма4а с цска не знаеше каде се намира.щтял да подмладява отбора ,какво прави там борел тогава ,защо не е в групата тогава живко петков,яни пехливанов идругите наши мом4ета .,нещо става в отбора -и то маи не е за добро.
- child in time
- Контакти:
Очаквам да видя многоброина публика като от Есента с Локо ПД!
Сега въпроса е дали и Академик да не им сложи по 20 лв билета че да си дойдем на думата!

Сега въпроса е дали и Академик да не им сложи по 20 лв билета че да си дойдем на думата!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- bigbonusprize
- Контакти:
Дано се съберете доста хора, че да стане атмосфера. От нас към 5000 човека очаквам.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Дано се съберете доста хора, че да стане атмосфера. От нас към 5000 човека очаквам.
То както е тръгнало - футболисти не моЙ съберем, ти за атмосфера пишеш... Буковац, беклавац, мегахерц ли е какъв е и аз не знам - вече отстрани половината отбор. Критерия му е "некадърност". Кадърен ли е излиза от състава. Сега дойде ред и на Хайри. Хубууу, че и мен не взеха в първия отбор - щях да съм все наказан, защото съм по-кадърен от всичките

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:bigbonusprize написа:Дано се съберете доста хора, че да стане атмосфера. От нас към 5000 човека очаквам.
То както е тръгнало - футболисти не моЙ съберем, ти за атмосфера пишеш... Буковац, беклавац, мегахерц ли е какъв е и аз не знам - вече отстрани половината отбор. Критерия му е "некадърност". Кадърен ли е излиза от състава. Сега дойде ред и на Хайри. Хубууу, че и мен не взеха в първия отбор - щях да съм все наказан, защото съм по-кадърен от всичкитеИнак в Черноморец тачим всички играчи - Йозефсон, Мозефсон, Който - когато, Листа-муса, Крушани, Пършуто, Калцоне и квот се сетите благозвучно и угодно завъртяно име.

[center]
[/center]