Фен на "Черноморец" не e пропуснал мач на тима от 1978 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Фен на "Черноморец" не e пропуснал мач на тима от 1978 г.

Мнениеот FCH » 26 яну 2011 13:42

42-годишният Светослав Николов, който пръв си закупи абонаментна карта за стадион „Лазур”, не пропуска мачове на Черноморец от 1978 г. Фенът тръгнал да гледа бургаския тим с баща си, още когато бил първокласник, а от 10-годишен започнал да ходи и сам.
Николов си купи карта до края на сезон 2011/2012 г. само час след старта на кампанията. Любопитна подробност е, че през 1981 г., когато тогавашното ДФС "Черноморец" за пръв път провело кампания за продажба на абонаментни карти, Светослав отново си купил първата.
Платил многото за онова време 40 лева, които събрал от сурвакане по Нова година. Като разбрала после, майка му замалко не го „сурвакала”, задето си похарчил паричките за мачове. „Като бонус тогава имаше и лотария с награди. Изтеглих отварачка, а на приятеля ми му се падна клубен флаг и много му завиждах”, не забравя фенът. В юношеството си той е бил свидетел на мачове, на които стадион „Черноморец” се е пукал по шевовете и по скамейките нямало мястo. Тогава се принуждавал да се качва по дървета или на покрива на фирма „Славянка”, за да може да гледа. Николов пази най-емоционални спомени от баража на Черноморец с Локомотив (Пд) за място в „А” група през 1983 г.
След 2:1 за „акулите” в Бургас той пътува до Пловдив, за да ги подкрепи и в реванша. „Оцеляхме с 0:0 и три греди. Вратарят Шейтанов целуваше гредите след края на мача”, усмихва се Светослав. По мачове днес с него редовно ходи и 18-годишната му дъщеря Петя, която е достойна продължителка на семейната обреченост на любов към „Черноморец”.

Ето това са истинските и неподправени фенове!!!
Интересно дали и посещавал и мачовете във "В" (средата на 90-те) и "Б" група, както и когато имаше два Черноморец-а (2005-2007)?!
Черноморец Бургас (Бургас)
Черноморец (Бургас)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Фен на "Черноморец" не e пропуснал мач на тима от 1978 г.

Мнениеот boys85 » 26 яну 2011 14:02

Аз пък знам не малко фенове на Черноморец, които не се припознават със сегашния отбор.Но като цяло там му разказаха играта на този клуб, жалко за бургазлии, Черноморец винаги си е бил футболната емблема на Бургас.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 яну 2011 14:15

Браво,това е истински фен!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kal0yan
Контакти:

Мнениеот kal0yan » 26 яну 2011 14:23

Не е фен а човек обичащ отбора си.

spotty
Контакти:

Мнениеот spotty » 26 яну 2011 14:23

Истински фен друг път.Това е един вид реклама/прес съобщение идващо от официалният сайт на Черноморец, с което си рекламират абонаментните карти!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 26 яну 2011 14:28

Eй такива фенове трябва да има, а не форумни герой като повечето тук. Само не става ясно дали не е пропускал домакинство или мач по принцип, защото не ми се вярва да е ходил и на всички гостувания. Аз също мога да се похваля със подобно постижение. От 1984г. почти не съм пропускал домакински мач на Миньор. Да съм изпуснал най-много 4-5 мача за 25 години. Горд съм с този факт и искам да има повече такива фенове, които да са на стадиона, а не пред телевизора или пред компютъра.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 26 яну 2011 14:40

spotty написа:Истински фен друг път.Това е един вид реклама/прес съобщение идващо от официалният сайт на Черноморец, с което си рекламират абонаментните карти!

Човекът си е фен на Черноморец, основан 1919, закрит след заигравките на Дражев, Йоан и ко и създаването на нов клуб с парите на Събев...
Наистина е тъжно, ако се прави PR на гърба на този неподправен човек, наследил любовта към симпатичния Черноморец от баща си и като баща, предал я на дъщеря си!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 26 яну 2011 14:51

spotty написа:Истински фен друг път.Това е един вид реклама/прес съобщение идващо от официалният сайт на Черноморец, с което си рекламират абонаментните карти!

Виж, приятел. Знам, че мозъкът ти не го побира и не доумяваш как може да има такива хора, но те наистина съществуват. Съществуват и са там на стадиона и не са един или двама, и наистина обичат неподправено отбора си. Дори без футболни успехи те го обичат, защото са израстнали с него, бил им е на сърце, обичали са го и продължават да го обичат. Дали е ПР или не няма да коментирам, защото лично познавам поне десет човека, които не са пропускали МАЧ на отбора си от мнооого години.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2011 16:00

Познавам Светослав. Видях снимката му в официалния сайт на Черноморец...Ще го пукна, когато го видя. Бая се е състарил :) Аз съм момченце покрай него :) Иначе със Светослав се засичахме и на мачовете на Нефтохимик, ходехме заедно няколко пъти и на мачове на Черноморец. Дори ако не ме лъже паметта бяхме заедно на баража с Локо Пд в Бургас. В Пловдив - не бях с него, но в Бургас ( аз бях 14 годишен) фенове на Локо-то ме пукнаха от бой на гарата, а аз не знам защо се оказах сам на перона с 3-4 от нашата агитка. Иначе после си ги млатехме до гара Вл. Павлов на пресекулки, а времето за потегляне на техния влак им се видя много дълго. Е-ееех, спомени. За Бургазлии - падна голям бой с техните фенове. От стадиона до централна гара и от централна до Владимир Павлов. Аз бях сред първите дето изядоха тупаниците, ама докато се организираме де...Тук ние ги изкъртихме, там те нас, а мен и тук и там :) ...Та Светльо за това помни този мач, не за друго. Иначе той бачкаше в Нефтозавода преди 4-5 години- сега не знам. Нц, нц, нц. Не знаех, че и сега е толкова предан. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 26 яну 2011 16:10

ntodorov, с усмивка чета постовете ти, добре че има човек като теб та да ни разказва за "едно време". За съжаление съм от младото поколение, затова и не мога да разкажа нищо интересно, но черпя от твоите писания и ми става драго на душата.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”