Красимир Балъков вече не е треньор на Черноморец, съобщи кореспондентът на БЛИЦ от Бургас. Решението е било взето на заседание на борда на директорите на бургаския клуб, проведено късно снощи. Заедно с легендарния ни футболист от треньорския щаб са освободени и неговите помощници начело с Илия Груев.
http://www.blitz.bg/sport/article/78316
Жалко,искаше ми се проектът ,,Черноморец" да успее...Явно ,,Петрол" спират кранчето.
Балъков освободен от Черноморец !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Балъков освободен от Черноморец !!!
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

- child in time
- Контакти:
Re: БАЛЪКОВ ОСВОБОДЕН ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ
Ох свърши полу - сезона и се почна с глупостите на скучаещите журналисти! А докъто не съм забравил вчера във вестник " Измислици премислици " обявиха : " ЦСКА 100% продаден на Батков"
Честито имаме новина!
Трябва да отворим тема " Медиини трансфери" и там да се пускат вс информации за продадени купени преотстъпени футболисти! Ще падне голям смях наистина!
Честито имаме новина!
Трябва да отворим тема " Медиини трансфери" и там да се пускат вс информации за продадени купени преотстъпени футболисти! Ще падне голям смях наистина!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

В България няма оправия, да знаете. Балъков може да е всякакъв - надут пуяк, слаб треньор (резултатите го показват), обаче имаше визия как трябва да се развива един футболен клуб. Сега, заради разправиите в Петрол, му отрязаха главата. И какво става с проектите - за нови стадиони, за школи? Пълен ташак сме това българите.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Няма го потвърдено никъде още.....
Тея Блиц редовно ни хранят с глупости и без това..
Тея Блиц редовно ни хранят с глупости и без това..
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
Абе пичага,след Дембеле и Балъков я вземи да прелистиш Контра и Шок,току виж може да изкочи нещо интересно 

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Ако тази новина е вярна и в Черноморец има някакави проблеми ЦСКА ще почерпят защото няма как при това положение да не додрапат до третото място. А иначе Балъков е доста посредствен треньор, но неговото махане не е знак за уволнение поради слаби резултати, а е знак за края на проекта Черноморец в този му вид, с който Балъков беше неразривно свързан.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Колко да е мълния тази новани незнам...вчера по Нота телевизия казаха същото, но от техни изтучници.Ще изчакаме и ще разберем.
Балъка не е никакъв треньор. Провали се в Грасхопърс, изпадна ако не се лъжа със Санкт Гален, надут е, отбора му играе отвратителен футбол базиращ се най-вече на убиване на темпото и късмета, тотално игнорира младите български играчи за сметка на скъпоплатени наемници със съмнителни качества. На Събев най-накрая му е дошъл акъла в главата. Ако за толкова време и с тези пари треньор на Айтос беше бай Гроздан примерно целта им нямаше да е Лига Европа, а да излязат от групите на Лига Европа.

-
- Контакти:
Че Балъка е слаб треньор, спор няма, досега не е показал нищо невероятно, като треньорски качества. Но не може да бъде загърбено това, че той има визия за развитие на самия клуб, като цяло. Видял е достатъчно и знае много добре как трябва да се "из" и "над" - гражда. И аз съм съгласен с мнението, че това е не просто уволнение, а край на проекта "Черноморец" в сегашния му вариант. Но айде да видиме дали е вярна информацията, защото БЛИЦ са повече от недостоверен източник, а за сайтчето на бай Жаклин дори не коментирам 

И Гонг го пуснаха като новина...явно е вярно.
А Балъков за мен не е слаб треньор, тактически надигра всички от челото на таблицата.
А Балъков за мен не е слаб треньор, тактически надигра всички от челото на таблицата.
Nil satis nisi optimum