Още 3 попълнения и титлата няма да е мираж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Още 3 попълнения и титлата няма да е мираж

Мнениеот Mincho » 17 ное 2010 17:14

В понеделник след победата над Пирин мениджърът на Черноморец Красимир Балъков за първи път обяви, че целта на акулите е титлата. Напълно резонна задача с оглед на факта, че тимът разполага с най-добрите база и стадион в България, а има и сериозен финансов гръб. Явно в Бургас осъзнаха благоприятната ситуация в първенството и с това дойде и трансформацията на целите. Правилно - едва ли скоро Черноморец ще има толкова несъстоятелна конкуренция. Левски изпусна пара в последните си няколко срещи и личи, че ще си има проблеми напролет, особено след трансфера на Гара Дембеле и евентуално на други ключови футболисти. ЦСКА все още търси себе си и макар да е във възход, не е претендент за златото. Така единственият актуален опонент на Черноморец е Литекс, където и от птичи поглед се вижда сериозната организация за втора шампионска титла поред. При това положение, а и с оглед политиката на бургазлии, вариантът те да се противопоставят на ловчанлии е единствено и само на терена.
На този етап обаче в клуба нямат готов състав за титлата. Няма спор - Красимир Балъков нареди максимално добре тима и извлече оптималното от наличните футболисти, но повече от тях не може да се очаква. Бала разполага с балансиран състав с перфектна тактическа дисциплина и изграден стил на игра. По-детайлен поглед обаче разкрива проблемни постове, които могат да се окажат пречка в похода към златните медали. Поне трима качествени състезатели трябва да бъдат привлечени на "Лазур". От такива има нужда по двата фланга - както в защитата, така и в халфовата линия. Де факто Зайц и Старокин в момента са безалтернативни като десен и ляв бек. При наказание или травма в отбраната се отваря пробойна, която не отива на тим с шампионски амбиции. Единствените варианти към днешна дата са младокът Георги Терзиев (който е най-силен като централен защитник) и Пламен Крумов (който е далеч по-полезен в офанзивен план).
Още по-сериозно е положението при външните халфове. Цял полусезон Балъков използва на тези постове Дос Сантос и Марсио. Първият още търси себе си и е далеч от желаната форма, а португалецът е далеч по-ефективен в средата на терена. Алтернативата тук е... отново Пламен Крумов, който обаче така и не оправда гласуваното му доверие. В различните мачове Бала пробваше и някои от нападателите си на тези позиции - в определени срещи Тошев, Андонов, Фернандес и Морис играеха по фланговете, но също без желания коефициент на полезно действие.
В края на полусезона и мениджърът си призна, че му липсват изпълнители като Том и Дока от Литекс или Жоазиньо от Левски и точно това е причината за големите трудности срещу прибрани в защита съперници. Радващото е, че той е усетил откъде идват проблемите. И ако през зимата бургазлии привлекат нужните попълнения, шампионската титла може да се окаже съвсем достижима.
[center][/center]
в-к " Тема Спорт" Николай Тотков
;)

koi4i

Re: Още 3 попълнения и титлата няма да е мираж

Мнениеот koi4i » 17 ное 2010 17:36

Смешно е да се говори, че отбор различен от ловеч може да е шампион.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 17 ное 2010 17:40

koi4i написа:Смешно е да се говори, че отбор различен от ловеч може да е шампион.

Смешно е защото синият плач ще се окаже една илюзия. Най-вероятно ще кажете, че Събев го е надцакал и ако е било всичко честно Левски щяло да е шампион. Смях !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 17 ное 2010 18:05

Мисля че на пролет Левски ще бъде много по-силен и няма да има проблеми особено в първите 3 мача.Сигурен съм че тях ще ги изиграеме на предела на възможностите си и ще ги спечелиме доста убедително ! На Черноморец според мен им липсва малко хъс и злоба.Някак из мужду Литекс,ЦСКА и Левски им се губят тези две неща.Много ме радвам иначе Бала какво прави покрай морето !

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 17 ное 2010 18:13

Вие няма да биете във Пловдив така,че си мечтайте.А и програмата ви напролет е във ваша полза :P :P :P
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

koi4i

Мнениеот koi4i » 17 ное 2010 18:59

Love_ написа:
koi4i написа:Смешно е да се говори, че отбор различен от ловеч може да е шампион.

Смешно е защото синият плач ще се окаже една илюзия. Най-вероятно ще кажете, че Събев го е надцакал и ако е било всичко честно Левски щяло да е шампион. Смях !

Смешно е да ... Смешно е, че в омразата си към ЛЕВСКИ, си заравяте главата и не виждате какво става. Смях е точната дума, но за вас.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 17 ное 2010 19:21

Нищо смешно няма в това, че Гришката е направил организация и купува съдии за напечените срещи. Дано Черноморец успее да надцака Гришката и той да си остане с пръст в устата. Левскар съм, но нямам нищо против Черноморец да стане шампион. Жалко,че Гришката със своите мутренски методи е направил един симпатичен отбор, като Литекс омразен на всички.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 17 ное 2010 19:35

Според мен е смешно да се говори,че Черноморец може да стане шампион .. ;)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 17 ное 2010 19:42

Явно има още хора които не се разбрали , че Литекс е шампион , а до това за Черноморец съм сигурен ч , е ще загубите в Пловдив.
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 17 ное 2010 20:05

Qu1cky написа:Явно има още хора които не се разбрали , че Литекс е шампион , а до това за Черноморец съм сигурен ч , е ще загубите в Пловдив.

пич не се натягайте много.Ако се наложи пак ще ви дадем стадиона за ЕТ. А и не забравяй че половината публика викаше за вас включително и аз - бях на мача ви с болтън така че правилния избор е Черноморец не Литекс и умната :)

Върни се в “Черноморец”