хектор гонзалес - истината!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
хектор гонзалес - истината!
пичове, редовен клиент съм на едно заведение в бургас (онова със огромния аквариум със истинските акули и пирани да не му правя излишна реклама, и без това е едно от топзаведенията в бургас), където се събират повечето футболисти на черноморец, шефа е чужденец и го познавам, та отскоро и аз покрай него имам възможност да говоря с някои от тях. интересно ми беше да разбера за себе си каква е истината за хектор гонзалес и защо ни напусна така неочаквано (поне от мен). няма да спомена умишлено с кой точно от чуждестранните ни играчи съм разговарял, за да не му навредя по някакъв начин, тъй като разбрах че има доста солени глоби ако споделят вътрешни дела пред външни лица.........та - хектор е отишъл в някакъв кипърски клуб от ларнака (не е някакъв силен доколкото разбрах и не е от столицата), заплатата му била близка, но малко по-малка от тази в нашия клуб. истинската причина била че хектор дойде в ч-ц именно от кипър, жена му настоявала да се върнат там, тъй като там бил по-добър климата, по-спокоен живота, харесвало и повече и т.н. женски му работи......освен това научих и друга много интересна подробност - брата на хектор играел в местния гранд апоел и бил всъщност големия играч в семейството. той бил там със жена си и жената на хектор успяла лесно да го убеди да се върнат там. ами това е в общи линии - няма теле под вола, няма драма, няма задкулисни игри, нищо пикантно! хектор сам си бил намерил този отбор - нещо беше със 3 букви, който го интересува нека провери, мен не ми се занимава - ако някой иска нека провери и пише името на отбора. опитах се да подразбера каква е трансферната сума, но ударих на камък! дори си мисля че малко ми се разсърдиха че задавам толкова много въпроси, ама пусто любопитство.....чао и поздрави на всички фенове на черноморец!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
Re: хектор гонзалес - истината!
Отборът е Алки (отбор с четири букви, а не с три
). Там е съотборник с нашия Башов. Но я кажи честно защо създаде тази тема - за да ни осведомиш къде е Гонзалес в момента или за да ни покажеш, че се имаш с футболистите на Черноморец?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Това за Гонзалез се знаеше от по-рано (че е по желание на играча и без излишни драми), ти ги питай защо не играха нищо срещу Сливен.
От хора присъствали на мача разбрах, че първото полувреме е било почти на ходом, а и като цяло не са си давали много зор.
Подценяване, толкова си могат или какво?
От хора присъствали на мача разбрах, че първото полувреме е било почти на ходом, а и като цяло не са си давали много зор.
Tommi написа:Отборът е Алки (отбор с четири букви, а не с три). Там е съотборник с нашия Башов. Но я кажи честно защо създаде тази тема - за да ни осведомиш къде е Гонзалес в момента или за да ни покажеш, че се имаш с футболистите на Черноморец?
![]()
Създадох я за осведомя другите фенове на черноморец защо, а не къде отиде да играе хектор - един от най-силните ни и постоянни играчи от миналия сезон както и голмайстор на клуба за миналата година. Аз самия недоумявах защо си отиде и тъй като никъде няма официално инфо а само се спекулира с това и тъй като успях да се запозная с част от футболистите (за което много се радвам) използвах случая да науча от първа ръка в непринуден разговор как стоят нещата. това е. Е, естествено и да се похваля че съм се запознал с някои от любимите си футболисти. какво пък толкова? човешко е. 2 в 1. неочаквано добра комбинация

nore написа:Това за Гонзалез се знаеше от по-рано (че е по желание на играча и без излишни драми), ти ги питай защо не играха нищо срещу Сливен.
Обещавам да ги питам, аз бях на мача и ти казвам че първото полувреме фифти фифти второто мани мани мъка мъка.......
Ами другия път питай някой от футболистите по чие желание Платини беше натирен в ЦСКА
И какво е било желанието на играча . Или защо Борел и Зайц са несменяеми титуляри .
относно Гонзалес ... моята информация е малко по-различна . Трябваше да се освободи място за сръбското вратарче и Мутис . Заради това беше прекратен договора на Карбони .Гонзалес е казал на Балъков , че има интерес от страна на кипърския клуб към него , а Балъков му е казал, че е свободен да ходи където иска , при условие че го направи до края на трансферния прозорец . Черноморец няма да получи трансферна сума за Гонзалес .

относно Гонзалес ... моята информация е малко по-различна . Трябваше да се освободи място за сръбското вратарче и Мутис . Заради това беше прекратен договора на Карбони .Гонзалес е казал на Балъков , че има интерес от страна на кипърския клуб към него , а Балъков му е казал, че е свободен да ходи където иска , при условие че го направи до края на трансферния прозорец . Черноморец няма да получи трансферна сума за Гонзалес .
Conan написа:Ами другия път питай някой от футболистите по чие желание Платини беше натирен в ЦСКАИ какво е било желанието на играча . Или защо Борел и Зайц са несменяеми титуляри .
![]()
пич, пак ли с твоите параноични твърдения? айде моля ти се спри с тия манипулативни твърдения, взе да ми писва да ти чета негативните твърдения,ок? айде остави черноморец на нас феновете, гледай си зеления отбор и спри да лъжеш! той бил имал инфо -ха ха ха. пак ти казвам - казаха ми го футболистите в чисто приятелски разговор - той сам си е намерил отбора и то по причината която изложих - жена му иска да се върнат там а и брат му със неговата жена са там! къде е логиката да освободи голмайстора си от миналата година за да вземе 3ти вратар, след като борел е несмяняем титуляр (освен ако не се контузи или не го накажат) - аааа да пари от трансфера, нали? хахахаха всичките са свободни агенти, пич, набий си го в главата, само педриня е 50 хил евро - ако обичаш бъди така любезен да спреш да манипулираш хората тъй като имам доста забележки относно твоите коментари тука във форума - все неистини които мога и обещавам ще оборя в най-скоро време. но те е тук темата. нито тази сутрин искам да започвам деня с такива като теб;) ти май ни взе всичките за големи наивници!
относно борел и зайц - ами да ги питам ли? те дали ще знаят? ами да пътам балъков, той дали ще ми каже? ами ако се запозная с марадона да го питам ще не пусна милито на световното?;) не прекаляваш ли малко,а? дай малко сериозно! за платини ти отговарям веднага - добро момче, ама адски объркано в главата - не знае какво иска! а и е доста зле със дисциплината!!!! сбиха се със ники кръстев! това всички го знаят - по това време имаше и някакво напрежение в отбора заради нарастващия брой чужденци;) освен това няколко пъти прави шмекери и се прави на контузен - латино номера - искаше да играе в по-голям отбор в чужбина! цска го омайваха достатъчно и му размътиха мозъка (както се опитаха и със старокин лятото в случай че не знаеш) направи няколко силни мача - хоп в цска.направи няколко силни мача и хоп...ново 20 - звездата искал в чужбина пак...избяга от цска без предупреждение в бразилия да си търси отбор, а каза че къщата му се наводнила? някой вяра ли на тия щуротии въобще? натириха го при юношите - не идвал на тренировки! пратиха го далиен китай на проби само и само да се отърват хората - яаааа той не се съблякъл дори по къси гащи? не бил футболист за проби? за заплата от 20 000 евро които във цска може само да мечтае.....а колкото до трансфера му в цска - балъков много хитро го изигра - тъй като договора му оставаше много малко и го поднови за 3 години мисля - така се помпи цената при трансфер в случай че не знаеш! както сега ман на всяка ццена трябва да преподпише със рууни, в случай чве му продължат проблемите с брака му - ако един ден се събуди и реши че иска да се махне от манчестър и започне начисто нов живот! е, надявам се съм ти изяснил някои неща.....
Последна промяна от fred на 15 сеп 2010 11:11, променено общо 2 пъти.
conan, хайде бъде честен поне веднъж - свали картите и бъди открит - кажи откъде е твоето инфо;) щото свободни съчинения на тема черноморец доста има във жълтата преса!!! щото един приятел казал на друг приятел, който чул отнякъде.........ти беше ли там балъков като казал на хектор да си търси отбор? отгова е ясен - не! хайде много поздрави на нафтата и спортни имоти;)
Фреди , явно толкова си чел какво съм писал . Ако беше , щеше да знаеш поне 2 неща :
1. Не съм фен на Нефтохимик ... никога не съм бил поради простата причина , че съм минал през юношеските формации на Черноморец .
2. Информацията ... или както ти се изразяваш - "инфото" със сигурност е достоверно поне колкото твоето , тъй като източникът е почти еднакъв . Играчи на клуба с които се виждаме от време навреме на по кафе ( двама от тях не са българи ) , играчи от Поморийския сетелит и един друг човек в клуба , чиято позиция му дава достъп до информация която рядко стига до медиите . Нали няма да искаш конкретни имена ... защото няма да ти ги кажа . Не искам както стана модерно пак да има наказани " за игра на карти"
Също така , си щял да забележиш , че никъде не съм казал и дума срещу отбора . Не харесвам Събев , не му вярвам , а и той е доказал , че не може да му се има доверие . Не харесвам и Балъков , защото по принцип не харесвам лъжци . А него поне на няколко пъти го хващам да говори откровени лъжи пред медиите . Оставям настрана факта , че досега е абсолютен провал на треньорско ниво .
За Гонзалес - караш ме да казвам неща които по принцип премълчавам . Жена му може и да е искала да се прибере в Кипър , но основната причина за напускането му е факта , че от началото на този сезон не е титуляр . Имал е среща с Балъков и след това в рамките на 2-3 дни е заминал за Кипър .
За трансферите - може би ако спреш да вярваш сляпо на всичко което казват Балъков и Събев , ще разбереш че около "свободните трансфери" които наистина са повече има и едни други трансфери където фигурира термина - необявена сума . Такъв е случая с Койта например .
Слециално за Педриня - Балъков първо обяви , че е привлечен със свободен трансфер . После - за минимална сума . Сега вече говорим за 50 00 евро ... Истинската сума е 180 00 евро . Е , от гледна точка на Пасош де Ферейра сумата наистина може да е минимална
п.п Винаги съм готов да дебатираме върху моите "параноични твърдения" , "все неистини" , които чакам с нетърпение да обориш .
1. Не съм фен на Нефтохимик ... никога не съм бил поради простата причина , че съм минал през юношеските формации на Черноморец .
2. Информацията ... или както ти се изразяваш - "инфото" със сигурност е достоверно поне колкото твоето , тъй като източникът е почти еднакъв . Играчи на клуба с които се виждаме от време навреме на по кафе ( двама от тях не са българи ) , играчи от Поморийския сетелит и един друг човек в клуба , чиято позиция му дава достъп до информация която рядко стига до медиите . Нали няма да искаш конкретни имена ... защото няма да ти ги кажа . Не искам както стана модерно пак да има наказани " за игра на карти"

Също така , си щял да забележиш , че никъде не съм казал и дума срещу отбора . Не харесвам Събев , не му вярвам , а и той е доказал , че не може да му се има доверие . Не харесвам и Балъков , защото по принцип не харесвам лъжци . А него поне на няколко пъти го хващам да говори откровени лъжи пред медиите . Оставям настрана факта , че досега е абсолютен провал на треньорско ниво .
За Гонзалес - караш ме да казвам неща които по принцип премълчавам . Жена му може и да е искала да се прибере в Кипър , но основната причина за напускането му е факта , че от началото на този сезон не е титуляр . Имал е среща с Балъков и след това в рамките на 2-3 дни е заминал за Кипър .
За трансферите - може би ако спреш да вярваш сляпо на всичко което казват Балъков и Събев , ще разбереш че около "свободните трансфери" които наистина са повече има и едни други трансфери където фигурира термина - необявена сума . Такъв е случая с Койта например .
Слециално за Педриня - Балъков първо обяви , че е привлечен със свободен трансфер . После - за минимална сума . Сега вече говорим за 50 00 евро ... Истинската сума е 180 00 евро . Е , от гледна точка на Пасош де Ферейра сумата наистина може да е минимална

п.п Винаги съм готов да дебатираме върху моите "параноични твърдения" , "все неистини" , които чакам с нетърпение да обориш .

Последна промяна от Conan на 15 сеп 2010 11:27, променено общо 1 път.
Платини , приятелю , беше продаден въпреки неговото желание . Излъгаха го , че от ЦСКА по-лесно може премине в силен европейски отбор . Дори му цитираха редица отбори които го желаят . проблемите му в ЦСКА започнаха когато от клуба поискаха да преподпише нов договор с намалена 3 пъти заплата . Дисциплината му куцаше наистина , но на терена това не личеше . За случката с Кръстев в онзи приятелски мач , няма какво да се коментира . Колкото до групичките ... и сега ги има . Германците се мислят за върха , испано и португало говорящи меко казано не се харесват , българите с право се чувстват пренебрегнати за сметка на недоказани чужденци . А вече ще си имаме и групичка на черните за които всички останали ще са расисти