Феновете на Черноморец искат да плащат билети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Феновете на Черноморец искат да плащат билети

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 22:14

Докато едни фенове в нашата "А" група протестират заради високите цени на билетите на техния любим отбор, тези на Черноморец проплакаха пред ръководството на техния клуб затова, че пуска привържениците си безплатно на стадиона. Фенклубът на "акулите" пледира днес пред шефовете на клуба да въведе платен вход на мачовете на отбора. Запалянковците смятат, че с въвеждането на билети, които да се заплащат, на стадиона ще идват само истинските фенове на отбора, а не такива, които търсят само "авантата".

"Предпочитаме да има някакъв нормален вход с цена от 2-3 лева, но на стадиона хората да знаят защо са дошли. Не искаме да виждаме как разни баби взимат по 5-6 от безплатните билети "за внучетата, да си имат", а внучетата изобщо да не знаят, че има мач", коментираха от фенклуба на "акулите".

http://football.sportal.bg/news.php?news=250466

Ето това са инстинските фенове на Черноморец.Тези ,които милеят за клуба и са готови да изкарат пари от собствения си джоб за неговото благо. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Феновете на Черноморец искат да плащат билети

Мнениеот maldin1 » 26 юли 2010 22:26

Примера за бабите е едно неуместно оправдание за това,че на хората изобщо не им пука кой играе,просто ходят да гледат някакъв мач.А пък колко бяха "истинските" фенове ги видяхме като имаше билети на мачовете със Спортист Своге,Локо(Мз) и т.н.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 26 юли 2010 22:32

Parmalat - Когато преди известно време писах за бабите и внучетата им , ме нарекохте лъжец . Сега очаквам официални извинения от теб и някои други съфорумци ... или ако предпочитате - неречете лъжци феновете на този Черноморец които са казали същото в декларацията . ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 22:36

Conan написа:Parmalat - Когато преди известно време писах за бабите и внучетата им , ме нарекохте лъжец . Сега очаквам официални извинения от теб и някои други съфорумци ... или ако предпочитате - неречете лъжци феновете на този Черноморец които са казали същото в декларацията . ;)

Извинявам ти се официално ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 юли 2010 22:45

Браво на феновете на Черноморец така трябва.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 26 юли 2010 22:55

Parmalat написа:
Conan написа:Parmalat - Когато преди известно време писах за бабите и внучетата им , ме нарекохте лъжец . Сега очаквам официални извинения от теб и някои други съфорумци ... или ако предпочитате - неречете лъжци феновете на този Черноморец които са казали същото в декларацията . ;)

Благодаря за което . Ако наминеш към Бургас - бирата е от мен ;)

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 26 юли 2010 23:08

Нещо грешиш, точно когато станахте вицешампиони, а и след това също ви беше безплатен, като на входа подаряваха и безплатни фланелки и шалове :lol: Не знам кои са цигани и кои не, но най-големите бургазлии в Нефтохимик бяха юноши на Черноморец, откраднати от Порточанов. Ще го отречеш ли?

П.П. Някой модератор да се намеси, че не ми се занимава с фенове от Долно Езерово.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 23:14

Conan написа:
Parmalat написа:

Благодаря за което . Ако наминеш към Бургас - бирата е от мен ;)

Moже на дискотека да дойда ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 26 юли 2010 23:22

ultra_shark написа:Нещо грешиш, точно когато станахте вицешампиони, а и след това също ви беше безплатен, като на входа подаряваха и безплатни фланелки и шалове :lol: Не знам кои са цигани и кои не, но най-големите бургазлии в Нефтохимик бяха юноши на Черноморец, откраднати от Порточанов. Ще го отречеш ли?

Милен Георгиев, Тошко Киселичков, Миро Косев, Стойко Сакалиев и т.н. кога са били юноши на Черноморец? Един Кишишев, но той сам избяга, ако се сещаш! И добре, че дойде в Нафтата, за да се развие като футболист.

И... ходя на мачове от 30 г., но още никой не ми е подарил фланелка, а на вас и знамената ви шият! Да не говорим, че с очите си съм ви виждал как се молите на Дражев да ви даде пари за почерпка след мач и той даваше.

Върни се в “Черноморец”