ЕДИН ОТ ИГРАЧИТЕ НА "СПАРТАК "ИЗДЪХНА,ЧЕ ТЕРЕНЪТ В БУРГАС БИЛ ТВЪРД И СЕ ИГРАЕЛО ТРУДНО.ТОПКАТА СКАЧАЛА,КРЪСТЪТ И ГЛЕЗЕНИТЕ ГО БОЛЯЛИ,ХЕМОРОИДИТЕ МУ СЕ ОБАДИЛИ.....
ОПРАВДАНИЯТА СЛЕД ТАЗВЕЧЕРНИЯ МАЧ СИГУРНО ЩЕ СА ПОДОБНИ.МОМЧЕТО НЕ Е НАЯСНО,ЧЕ ТЕРЕНЪТ НА ЛАЗУР БЕ ПРОВЕРЕН ОТ СПЕЦИАЛИСТИ НА ФИФА,ИМА СПЕЦИАЛНО АНТИШОКОВО ПОКРИТИЕ И Т.Н. ЕКСТРИ.НАЙ-ЛЕСНОТО Е ДА КАЖЕШ,ЧЕ ТЕРЕНЪТ Е ТВЪРД,КОСМОСЪТ Е КРИВ И ОЩЕ ЛАФОВЕ В ТОЗИ ДУХ.МОЖЕ БИ ЩЕ МУ Е ПО-ДОБРЕ ДА ИГРАЕ НА КАРТОФЕНАТА НИВА В ТАКА НАРЕЧЕНАТА "МОРСКА СТОЛИЦА"-АБСУРДНО ПОНЯТИЕ,УПОТРЕБЯВАНО САМО В БУЛГАРИСТАН.
НОРМАЛНО,ЧЕРНОМОРЕЦ-ВАРНА-3:О
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ОТ СПАРТАК -ВАРНА ЗАПОЧНАХА С ОПРАВДАНИЯТА
off takiva bezmisleni postove kato tvoq pove4e me zabavlqvat otkolkoto da me qdosat 1vo ne6to normalno e da se zagubi ma4 otnosno nastilkita ami tova e edinstveniq teren sas izkustvena nastilkka v bg i e napalno normalno koito i otbor da otide tam da izpitva zatrudnenie a kolkoto do tova 4e varna e morska stolica ne6to mai zavijda6 i mi kaji sas kakvo burgas e ne6to pove4e ot varna 4e toi trqbvad a e morska stolica q kaji?>
[quote="semper_1918"]off takiva bezmisleni postove kato tvoq pove4e me zabavlqvat otkolkoto da me qdosat 1vo ne6to normalno e da se zagubi ma4 otnosno nastilkita ami tova e edinstveniq teren sas izkustvena nastilkka v bg i e napalno normalno koito i otbor da otide tam da izpitva zatrudnenie a kolkoto do tova 4e varna e morska stolica ne6to mai zavijda6 i mi kaji sas kakvo burgas e ne6to pove4e ot varna 4e toi trqbvad a e morska stolica q kaji?>[/quote
ТАКОВА ПОНЯТИЕ "МОРСКА СТОЛИЦА" В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ СЪЩЕСТВУВА И Е ИЗРАЗ НА ДЪЛБОК ПРОВИНЦИАЛИЗЪМ.ВПРОЧЕМ ,НА КОЕ МОРЕ Е СТОЛИЦА ВАРНА,ЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО?
ДРУГ Е ПРОБЛЕМЪТ ЗА ИГРИЩЕТО.ВЪВ ВАРНА НЯМА НИТО ИЗКУСТВЕНО,НИТО ЕСТЕСТВЕНО,КОЕТО ДА Е ЗА ПРЕД ХОРА.
ТАКОВА ПОНЯТИЕ "МОРСКА СТОЛИЦА" В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ СЪЩЕСТВУВА И Е ИЗРАЗ НА ДЪЛБОК ПРОВИНЦИАЛИЗЪМ.ВПРОЧЕМ ,НА КОЕ МОРЕ Е СТОЛИЦА ВАРНА,ЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО?
ДРУГ Е ПРОБЛЕМЪТ ЗА ИГРИЩЕТО.ВЪВ ВАРНА НЯМА НИТО ИЗКУСТВЕНО,НИТО ЕСТЕСТВЕНО,КОЕТО ДА Е ЗА ПРЕД ХОРА.
-
- Контакти:
xa skoro 6te ima povqrvai mi a togava vie i va6iqt stadion praven sas darjavni pari koeto e nai lesno kakvo 6te govorite a ? btw ti na koi otbor si fen naftex ili 4ernomorec 6toto 4esno da ti kaja burgaski otbor dosta me barka kato ponqtie neznam koi koi e tam 

semper_1918 написа:xa skoro 6te ima povqrvai mi a togava vie i va6iqt stadion praven sas darjavni pari koeto e nai lesno kakvo 6te govorite a ? btw ti na koi otbor si fen naftex ili 4ernomorec 6toto 4esno da ti kaja burgaski otbor dosta me barka kato ponqtie neznam koi koi e tam
А,ХУБАВО МЕ ПИТА И ЩЕ ТИ КАЖА.МОЕТО МНЕНИЕ Е ,ЧЕ ЗА ГРАД КАТО БУРГАС Е НОРМАЛНО ДА ИМА ЕДИН ОТБОР.КАТО ДЕТЕ СЪМ ТРЕНИРАЛ В ЧЕРНОМОРЕЦ,НАФТЕКС СА МИ СИМПАТИЧНИ И В ТОЗИ СМИСЪЛ НЕ СЪМ КРАЕН В ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ ДВАТА ОТБОРА.В МИЛАНО-4 МИЛИОНЕН ГРАД ОТБОРИТЕ СА ДВА,БАРСЕЛОНА-ДВА.КОЛКОТО ДО СТАДИОНИТЕ,ВИДЯХ ВАШИЯ ПРОЕКТ И МИ ХАРЕСА.ДАНО СТАНЕ.НАПРАВИ СИ ТРУДА И ПОТЪРСИ КАРТИНКА НА ПРОЕКТА ЗА НОВИЯ СТАДИОН В БУРГАС.ЩЕ ТИ ПАДНАТ ОЧИЧКИТЕ.ДО 2012 ТРЯБВА ДА Е ГОТОВ.ЛАЗУР ОСТАВА КАТО ТРЕНИРОВЪЧНА БАЗА.
-
- Контакти:
da ti kaja nikak ne me valnuva nikak va6iq stadion men si mi haresva i koritoto a kolkoto do tova 4e si fen na 4ernomorec a naftex sa ti simpati4ni i osnovata na sega6niq vi otbor e sas iunu6i na biv6iq kruven vrag ...... govori dokolo ste futbolen grad a ti vav koi 4ernomorec si rital tozi ili drajeviq? 

-
Ей попай ли си какъв си не знам,но да сравняваш Варна и бургаз няма смисъл винаги сте след нас.Който е бил и в двата града много лесно може да установи разликата.Да сравним също Златни пясъци и слънчев бряг а?2:0 за нас май какво ще кажеш?Колкото да Спартак така е слаб отбор сме и ни е трудно на такава настилка но все пак се надявам да измъкнем точица.
semper_1918 написа:da ti kaja nikak ne me valnuva nikak va6iq stadion men si mi haresva i koritoto a kolkoto do tova 4e si fen na 4ernomorec a naftex sa ti simpati4ni i osnovata na sega6niq vi otbor e sas iunu6i na biv6iq kruven vrag ...... govori dokolo ste futbolen grad a ti vav koi 4ernomorec si rital tozi ili drajeviq?
ИЗОБЩО НЕ МИ СЕ СПОРИ КОЙ ГРАД,КОЛКО Е ФУТБОЛЕН.ЗНАМ САМО,ЧЕ ВИ БИЕМ И В БУРГАС ,И ВЪВ ВАРНА.И НА ЛУНАТА ДА ВИ ХВАНЕМ,И ТАМ ЩЕ ВИ БИЕМ.ДОВЕЧЕРА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ И РЕЗУЛТАТ ЗА ФОЛКЛОРА,ДАЖЕ.ВИЖ,РАЗБИРАМ НЯКОЯ МАЙНА ДА КАЖЕ НЕЩО.....ТЕ ИМАТ ТРАДИЦИЯ,КАКВАТО ИМАТ В СТАРА ЗАГОРА,БЛАГОЕВГРАД И НИЕ В БУРГАС.ЗА ВАРНА ВСИЧКО Е ПРИКЛЮЧИЛО ОЩЕ ПРЕДИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.НИТО ИМАТЕ ДОБЪР ОТБОР,НИТО ШКОЛА...НИЩО!
-
- Контакти:
a ot va6ata burgaska 6kola koi izleze izvinqvai zabravih trikratniq nositel na zlatanata topka i obuvka 4ilikov
taka 4e zamal4i 4ernomorec i tradicii? i koi po to4no kakva vi e tradiciqta i mai ne6to se barka6 4e kadeto ni hvanete ni biete molqtq stava6 mn sme6en a ti mojebi dnes kato golqm fen na futbola moje da si ostane6 pred tv2 da gleda6 ma4a nali? za kakvo da hodi6 do stadiona krasavec:PP) jalak si

-
- Контакти:
popaj, smeshno e da govorish che varna ne e futbolen grad, sled, kato nie vuv burgas sme na mnogo po slabo nivo. burgaskata publika e s dosta po razlichen mantalitet. problemite v nashiq grad sushto sa na nivo. kolkoto do varna i burgas... smeshno e da sporim koi grad e po hubav. i dvata grada sa edni ot nai-hubavite i lqtoto si prolichava. uspeh na spartak, no vse pak dano vzemem 3-te tochki.