300 Поморийци срещу 5000 Беройци!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
300 Поморийци срещу 5000 Беройци!!!
Дали днес ще видим как 300 поморийци ще надделеят над близо 5000 беройци (както стана в филма 300),едно е сигурно 90% от населението в България който не е от стара загора ще подкрепя поморие(неутралния фен подкрепя винаги по - слабия) Успех Поморийски акули!!!!
Re: 300 Поморийци срещу 5000 Беройци!!!
Това пък за неутралния фен откъде го измисли? Берое не е случаен отбор и 90 процента от хората , които не са от Стара Загора , няма да подкрепят Поморие (не съм много сигурен откъде бяха) а напротив ще се надяват Берое да не вземе купата и ще викат против тях!
-
- Контакти:
mekica написа:Дали днес ще видим как 300 поморийци ще надделеят над близо 5000 беройци (както стана в филма 300),едно е сигурно 90% от населението в България който не е от стара загора ще подкрепя поморие(неутралния фен подкрепя винаги по - слабия) Успех Поморийски акули!!!!
Естествено за ПОМОРИЕ поне всички Армейци ще са за Поморие.
аве какви фенове от поморие ве те там нямат толкова хора а и това не е футболен град и нека си знаят мястото , само ЛЕВСКИ И БЕРОЕ
- puhisamolevski
- Контакти:
zavinagicska написа:mekica написа:Дали днес ще видим как 300 поморийци ще надделеят над близо 5000 беройци (както стана в филма 300),едно е сигурно 90% от населението в България който не е от стара загора ще подкрепя поморие(неутралния фен подкрепя винаги по - слабия) Успех Поморийски акули!!!!
Естествено за ПОМОРИЕ поне всички Армейци ще са за Поморие.
Мене много ме радват и двата отбора...като никога ще съм за "нека по-добрият победи"

[offtopic]А за армейците е логично да подкрепят по-слабия отбор

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
Абе какви са тия помория че сщели за тях да викат, аз не съм от стара загора, но съм за берое! Просто защото стз е футболен град и хората го заслужават, а не шепа винпромаджии! Айде БЕРОЕ!!!!!!!!!!!!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Е аз като неутрален зрител... честно да си кажа не знам за кой да викам 
Поморие са ми изключително симпатични, защото са млади момчета, имат база, но ... са сателит.
Берое са един от малкото останали традиционни провинциални отбора, показаха че играят за отбора, а не за пари. С удоволствие бих ги гледал догодина в Лига Европа, имат и фенове, които ги подкрепят.. а и дай Боже при класиране за турнирите най-после да дойде някой друг спонсор, защото Стара Загора го заслужава!
Та, лееко клоня към Берое, но ще видим. Пожелавам ви хубав мач

Поморие са ми изключително симпатични, защото са млади момчета, имат база, но ... са сателит.
Берое са един от малкото останали традиционни провинциални отбора, показаха че играят за отбора, а не за пари. С удоволствие бих ги гледал догодина в Лига Европа, имат и фенове, които ги подкрепят.. а и дай Боже при класиране за турнирите най-после да дойде някой друг спонсор, защото Стара Загора го заслужава!
Та, лееко клоня към Берое, но ще видим. Пожелавам ви хубав мач

- Lauta-Army
- Контакти:
Някой знае ли от колко часа е мача и по коя ТВ ще го дават ? 

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз съм за Берое, тия Черноморец Поморие са някакъв измислен от Митко Събев отбор...
Успех на Берое!

Успех на Берое!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
- Контакти:
G0nzi написа:Абе какви са тия помория че сщели за тях да викат, аз не съм от стара загора, но съм за берое! Просто защото стз е футболен град и хората го заслужават, а не шепа винпромаджии! Айде БЕРОЕ!!!!!!!!!!!!
Поморие е едно от малкото хубави неща които се случиха в футбола ни в последните години!!! Там е бъдещето на футбола млади момчета на 16-21 години !!!