Най-после Бранимир Костадинов в първия отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Най-после Бранимир Костадинов в първия отбор

Мнениеот Devian » 26 фев 2010 12:27

Черноморец (Бургас) привлече голмайстора на Черноморец (Поморие)

Черноморец (Бургас) привлече трети футболист от втородивизионния си сателит Черноморец (Поморие), съобщиха от пресслужбата на клуба. След централните защитници Велин Дамянов и Емил Копаранов, в посока към елитния клуб пое и Бранимир Костадинов.
Нападателят, който на 4-и март ще навърши 21 години, беше най-добрият стрелец за поморийските „акули” с 4 гола през есенния полусезон на първенството в Източна „Б” група.
Бранимир Костадинов е млад, но вече има впечатляваща визитка. Висок е 180 см, тежи 71 кг. Първи стъпки във футбола прави в Септември под ръководството на треньорите - близнаци Тони и Кирил Кирилови. После преминава в школата на Славия, а през 2004 г. се мести в юношеския тим на ЛАСК /Линц, Ав/.
От 2006 г. се състезава за Хартс в младежката лига на Шотландия. Играе и за мъжкия тим от Единбург в приятелски срещи.
От миналата есен Бранимир Костадинов облече екипа на Черноморец (Поморие).
===================================================================================================

Успех на Бранко,дано Балъков даде достатъчно шансове на него и на Велин,за да покажат възможностите си :)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Най-после Бранимир Костадинов в първия отбор

Мнениеот rhaegar » 26 фев 2010 12:41

Доколкото съм чувал не е лош...........ама топ стрелец на полусезона с 4 гола.......дано му потръгне.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 26 фев 2010 14:06

Те го взеха, но едва ли ще играе - най-много да влезе като резерва в някой вече решен мач.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 фев 2010 14:26

В последните два дена Балъков привлече 3 български момчета от Поморие ;) ! Дано му потръгне иначе дочух че за лятото със сигурност са договорени двама бразилци,а преговарят и с трети бразилец на 19 години от Сантош като агент му е Джовани Елбер :) !Дано имат качества за Черноморец!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 26 фев 2010 15:01

Някой има ли информация головете, които вкара за Хартс дали бяха за първия им отбор?

Потребителски аватар
ALBION
Контакти:

Мнениеот ALBION » 26 фев 2010 15:05

Адмирирам решението на Балъков да вземе трите млади момчета от сателита Поморие, но защо го прави сега в самия край на подготовката? :roll: Не трябваше ли тези момчета да бъдат част от отбора през подготвителния период? Всичкото това което става напоследък при нас, ме кара да си мисля, че не всичко е наред, както с подготовката, така и с дисциплината. Добре ще е нашия мениджър да е напълно наясно с рокадите които извърши през последните дни, защото ако стартира с две загуби, контрата ще остане в самия него. :(

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 26 фев 2010 15:13

Бранимир беше под въпрос до последно, защото не се знаеше дали ще продадем Дуду, а двете момчета от мазута си караха подготовката от самото начало.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 фев 2010 15:29

ultra_shark написа:Някой има ли информация головете, които вкара за Хартс дали бяха за първия им отбор?

Не за дубала са головете му. От 50 мача 20 гола!
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 фев 2010 15:32

ALBION написа:Адмирирам решението на Балъков да вземе трите млади момчета от сателита Поморие, но защо го прави сега в самия край на подготовката? :roll: Не трябваше ли тези момчета да бъдат част от отбора през подготвителния период? Всичкото това което става напоследък при нас, ме кара да си мисля, че не всичко е наред, както с подготовката, така и с дисциплината. Добре ще е нашия мениджър да е напълно наясно с рокадите които извърши през последните дни, защото ако стартира с две загуби, контрата ще остане в самия него. :(

Какъв е проблема ако стартира с две загуби?Това е футбол всичко е възможно.Имаме още много хляб да изядем докато станем институции като Левски,ЦСКА и Литекс!Засега нека се изгражда отбора и става по-силен.А колкото до участие в Европа няма да е фатално ако не се класираме този сезон.Не мога да разбера защо всички в България търсят първо вината в треньора?Нека дадем време за работа на Балъков!
[center]R.I.P[/center]

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 26 фев 2010 15:39

С такъв бюджет, като нашия е малко тъпо да чакаме толкова много време. Виж Рубин, Твенте, Манчестър Сити, Сиваспор(втори в турция) и тн колко бързо се опълчиха на "големите". А и бюджета ни е доста голям, странно, защо разчитаме само на свободни агенти.

Върни се в “Черноморец”