Девет нови красавици ще радват публиката в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Девет нови красавици ще радват публиката в Бургас

Мнениеот unist_gp » 09 фев 2010 17:55

Девет нови красавици ще радват публиката в Бургас От Топспорт.бг

Изображение

С настъпването на пролетния полусезон , талисманът на Черноморец Бургас - акулата Шарки, ще се радва на подкрепата на девет нови момичета, които с много танци и добро настроение, ще допринасят за още по-приятната атмосфера на стадион „Лазур".

Симпатичните танцьорки бяха избрани на специален кастинг, на който присъстваха специалиста по балетна режисура Петя Стойкова, събитийния мениджър на клуба - Елена Тодева, както и самият Шарки. Журито беше много взискателно по време на интервютата, но търпението им се възнагради, защото освен със своята красота, избраните момичета са и отличнички в танците.

Черноморец е единственият клуб в България, който може да се похвали с талисман. Симпатичната акула Шарки се появи миналото лято и предизвика интереса както на футболните запалянковци на стадиона, така и на цялата бургаска общественост. Талисманът участва в забавната програма за зрителите преди мачовете, а в други дни събира симпатии в центъра на града.

Коментар - някой си имат талисман, а други използват за това Бай Ганьо, Дучето, Г.Ганчев, чичо Венци и т.н.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Девет нови красавици ще радват публиката в Бургас

Мнениеот modor » 09 фев 2010 18:05

Ще има голямо мандръсане :oops:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 09 фев 2010 18:05

какво да се каже честито нека си имат момичета не играят на терена така че се тая а за талисма готино е ама другите тимове не го правят явно черноморец ептем иска да прилича на европейските тимове няма лошо успехи!

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 09 фев 2010 18:11

не е единствения с талисман в пловдив има смърфче а тука в сливен лецата ни е талисмана

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 09 фев 2010 18:13

Поредната тъпня...
Така ли Събев ще привлича фенове, с танцьорки, с талисмана Шарки и с раздаване на брошури ?
Докато не намали цените на билетите, стадиона му ще е все така празен, убеден съм в това. ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 фев 2010 18:14

не знам, на мене всичко тва ми е толкова префърцунено и не-футболно, че няма накъде.. :roll: Като се почне с билбордовете "сезона на акулите започна", минем през облепените рейсове от градския транспорт и стигнем до тва... не знам, някакси всичко е много изкуствено, много американско :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 09 фев 2010 18:16

На стадиона се ходи заради футбола.Разпоретините мога да си ги гледам и по Планета.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 09 фев 2010 18:17

Cesc Fabregas написа:не знам, на мене всичко тва ми е толкова префърцунено и не-футболно, че няма накъде.. :roll: Като се почне с билбордовете "сезона на акулите започна", минем през облепените рейсове от градския транспорт и стигнем до тва... не знам, някакси всичко е много изкуствено, много американско :roll:

викаш по-добре да го бяха направили по албански ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 фев 2010 18:18

unist_gp написа:
Cesc Fabregas написа:не знам, на мене всичко тва ми е толкова префърцунено и не-футболно, че няма накъде.. :roll: Като се почне с билбордовете "сезона на акулите започна", минем през облепените рейсове от градския транспорт и стигнем до тва... не знам, някакси всичко е много изкуствено, много американско :roll:

викаш по-добре да го бяха направили по албански ;)

Не, да го бяха направили по английски, испански или немски стил, а не американски...скоро ще почнат да продават и "Hot Dogs", пуканки и тн...а преди мачовете ще има концерт... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 09 фев 2010 18:26

еми можеха едни пари да им раздадат на играчите,ама предпочетоха да им направят реклама като играчи на Черноморец ;) това че лепят фолиа по автобусите го има и в Германия, в Билефелд например 50% от убаните са в цветове на Арминия. другите инициативи също не са кой знае колко американски, фенка на месеца се организира от всеки бундеслига-тим,а най-добрите снимки ги публикуват даже в билд, от години :mrgreen:
вярно е,че локо пд си има смърф от по-рано.

Върни се в “Черноморец”