Акулите на Бала точат зъби

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Акулите на Бала точат зъби

Мнениеот PFC Litex » 28 окт 2009 20:06

Отбор от България да намери място във водещите новини на официалният сайт на УЕФА заслужава уважение от всеки един, за всичко което се прави там.

Изображение
http://www.uefa.com/footballeurope/news ... 11376.html

Желая на Черноморец един ден да станат име в Европа на темата футбол, както и образцов модел на развитие
Изображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Акулите на Бала точат зъби

Мнениеот pas » 28 окт 2009 20:20

PFC Litex написа:Отбор от България да намери място във водещите новини на официалният сайт на УЕФА заслужава уважение от всеки един, за всичко което се прави там.

Изображение

Желая на Черноморец един ден да станат име в Европа на темата футбол, както и образцов модел на развитие

Хайде по-внимателно с употребата на думи като "образцов" и "модел" по отношение на този клуб! Че покрай тях е пълно с неща, които са образец и модел за всичко пошло и грозно във футбола ни.

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 28 окт 2009 20:46

Похвално :mrgreen:
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 28 окт 2009 20:51

pas написа:
PFC Litex написа:Отбор от България да намери място във водещите новини на официалният сайт на УЕФА заслужава уважение от всеки един, за всичко което се прави там.

Изображение

Хайде по-внимателно с употребата на думи като "образцов" и "модел" по отношение на този клуб! Че покрай тях е пълно с неща, които са образец и модел за всичко пошло и грозно във футбола ни.

На теб май всичките ти коментари са със злоба към Черноморец.Айде стига завист..
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 окт 2009 21:26

ти честно ми кажи какво очакваш от акулите аз следя БГ шампионата и мога да твърдя че сте един напълно обикновен отбор,на кое се кефиш пич само това ми кажи ,ми вие имате само един спонсор и това е бе братле.дано ,дано играете в ект напролет нека дори станете шампиони,тогава братле събев няма как да помогне.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 28 окт 2009 21:29

zlatan написа:ти честно ми кажи какво очакваш от акулите аз следя БГ шампионата и мога да твърдя че сте един напълно обикновен отбор,на кое се кефиш пич само това ми кажи ,ми вие имате само един спонсор и това е бе братле.дано ,дано играете в ект напролет нека дори станете шампиони,тогава братле събев няма как да помогне.

В момента акулите играят най-добрият футбол в България и очаквам да са в челната тройка.А относно спонсорите, не е само един: http://chernomoretz.sportal.bg/bg/ виж под класирането.Quarto e главният просто.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 28 окт 2009 22:01

За футбола ни е добре да се появяват повече добри отбори,които имат апетит към медалите.Нали това искахме,да има повече конкуренция?!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 окт 2009 22:11

lionel_messi написа:На теб май всичките ти коментари са със злоба към Черноморец.Айде стига завист..

Не се опитвай да анализираш и квалифицираш хората. Че първо е нужно капацитет, а после и малко усещане. Даже тези качества вървят заедно.

Нито съм длъжен да харесвам Черноморец, нито имам сериозни причини за това. Но се старая да спазвам добрия тон и да се аргументирам. Нещо, което често липсва. А ти аплодирай до припадък, няма лошо щом това те прави щастлив. Само не се опитвай да ми налагаш линия на поведение!

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 28 окт 2009 22:30

Всички мазути сте такива комплексари, не виждам кво ненормално има. Грозно викаш, а? А, не беше ли грозно, когато вие правихте абсолютно същите неща на наш гръб? За порточаново време говоря. Не е уместно да говориш подобни неща. Акулите газят наред, вие си пишете смешните коментари.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 28 окт 2009 22:32

ultra_shark написа:Всички мазути сте такива комплексари, не виждам кво ненормално има. Грозно викаш, а? А, не беше ли грозно, когато вие правихте абсолютно същите неща на наш гръб? За порточаново време говоря. Не е уместно да говориш подобни неща. Акулите газят наред, вие си пишете смешните коментари.

А кога Порточанов е бил собственик на ФК Черноморец ? :shock:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Черноморец”