Германско нашествие в Черноморец
Балъков привлече още двама немци в щаба си
Двама нови германски специалисти бяха назначени на работа в Черноморец. Единият ще работи като масажист и ще практикува по нов метод различни техники, свързани с възстановяването на играчите. Въпреки че вчера от Черноморец не казаха името на новия масажист, стана ясно, че той има практика в клубове като Байерн, Леверкузен, Щутгарт, Майнц 05 и Волфсбург. Досегашният масажист Стефан Христов бе пренасочен към работа в ДЮШ.
Германец ще бъде и новият маркетингов директор в клуба. Той ще оглави отдела, който се занимава с реклама, маркетинг и търговия с продуктите и търговските марки на бургаския клуб. Очаква се немецът да разшири контактите с различни фирми, компании и институции и по този начин да осигури свежи пари в клуба. Той ще работи и по проект, свързан с използване на рекламните продукти на бургаския клуб и евентуални търговски сделки с тях. Така германското нашествие в Черноморец продължава. Както е известно, в момента в представителния отбор играят трима германски футболисти - вратарят Паскал Борел, защитникът Йохен Зайц и нападателят Матиас Мориц. Фреди Бобич пък е изпълнителен директор. С новите назначения общият брой на германците става шест. Очаква се през зимата Красимир Балъков да привлече още играчи в мъжкия тим.
ИВАН ВАСИЛЕВ
meridianmatch.bg
=========
Явно продължават да внасят ноу-хау и да налагат европейски стандарти, най-вече на организационно ниво.
Германско нашествие в Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Германско нашествие в Черноморец
еми другата алтернатива е сръбското ноухау.... на земунския клан (литекс и локософия) или великите учители по футбол минали през Левски(Муслин и Достанич)
все пак в Черноморец никой няма за цел пране на пари или избиване на комплекси за малоценност
все пак в Черноморец никой няма за цел пране на пари или избиване на комплекси за малоценност

Вече се усеща работата на немците в отбора
Краси Балъков обеща изненади на трансферният пазар нищо чудно да видим играчи на средно ниво от Бундеслигата в отбора! 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Но никой не рИве,че Черноморец залага на чужденци. Но за Ботев - веднага хиените нададоха вой.Май усещат,че скоро ще си припомнят резултати,почващи от Ихтиман.
А черноморец пожелавам все така да мачка напудрените "грандове"
А черноморец пожелавам все така да мачка напудрените "грандове"
unist_gp написа:еми другата алтернатива е сръбското ноухау.... на земунския клан (литекс и локософия) или великите учители по футбол минали през Левски(Муслин и Достанич)
Ама ти сериозно ли си мислиш, че при тях не перат пари? О Боже !

Това, че играят само чужденци в най близко време ще им изиграе лоша шега.
JimBeam написа:Това, че играят само чужденци в най близко време ще им изиграе лоша шега.
Това не го разбрах!
И все пак - защо според теб "това ще им изиграе лоша шега"?
Ми първото нещо, което ми идва на ум е, че не играят със сърце и любов към клуба, а играят само за парите при тях/вас а това малко или много си е много важен минус.
Когато има българи в отбора и то значително количество тогава и играта е добра, защото те се старят да играят и да ги харесат навънка, а такива играчи дето идват от там тук няма за къде да се старят.Всяко едно българско момче иска да играе и да се развива нагоре и един ден да играе за националният, а такива типове каквито има сега в отбора на Черноморец убиват тези неща.
Има и други фактори, но нека да не гвоорим сега, а времето ще си покаже.
Преди няколко месеца споменах да очакват феновете на Черно Море да тръгнат надолу и то гръмогласно, а те не ми повярваха и ми се пресмиваха и виждате какво става сега там - напълно разпасана команда са.Едни напускат и плюят другите в отбора, тренери се махат и се назначават помощниците им - пълна трагедия.
Не казвам че това тук ще стане скоро, но ще стане и съм сигурен.
Може да е след 1 година, може и да е след 2 но ще стане, ако не се оправи политиката на клуба.
Ако всеки клуб в България тръгне по пътя на Черноморец то вярвайте ми футбола ни ще умре хептен пък да не говорим за националният ни отбор.
Когато има българи в отбора и то значително количество тогава и играта е добра, защото те се старят да играят и да ги харесат навънка, а такива играчи дето идват от там тук няма за къде да се старят.Всяко едно българско момче иска да играе и да се развива нагоре и един ден да играе за националният, а такива типове каквито има сега в отбора на Черноморец убиват тези неща.
Има и други фактори, но нека да не гвоорим сега, а времето ще си покаже.
Преди няколко месеца споменах да очакват феновете на Черно Море да тръгнат надолу и то гръмогласно, а те не ми повярваха и ми се пресмиваха и виждате какво става сега там - напълно разпасана команда са.Едни напускат и плюят другите в отбора, тренери се махат и се назначават помощниците им - пълна трагедия.
Не казвам че това тук ще стане скоро, но ще стане и съм сигурен.
Може да е след 1 година, може и да е след 2 но ще стане, ако не се оправи политиката на клуба.
Ако всеки клуб в България тръгне по пътя на Черноморец то вярвайте ми футбола ни ще умре хептен пък да не говорим за националният ни отбор.
За JimBeam
От километри си личи ,че не си запознат с целите на Черноморец,методиката на работа и посоката за развитие. Идеята на Краси Балъков и Бобич е около тези чужденци да се развият нашите бъдещи таланти,които ще захранват представителния отбор от кампуса ,който се гради.
А за настоящите играчи ще ти кажа ,че играят с такова сърце,както малко БГ-футболисти. Хората са си профисеоналисти и се раздават до край.Трябваше да ги видиш както ние ги видяхме след победата над Левски и съм сигурен,че нямаше да го твърдиш това!
Проекта Черноморец е в мащаб ,непознат до сега за България и по важно е ,че има хора с воля които да го реализират.
От километри си личи ,че не си запознат с целите на Черноморец,методиката на работа и посоката за развитие. Идеята на Краси Балъков и Бобич е около тези чужденци да се развият нашите бъдещи таланти,които ще захранват представителния отбор от кампуса ,който се гради.
А за настоящите играчи ще ти кажа ,че играят с такова сърце,както малко БГ-футболисти. Хората са си профисеоналисти и се раздават до край.Трябваше да ги видиш както ние ги видяхме след победата над Левски и съм сигурен,че нямаше да го твърдиш това!
Проекта Черноморец е в мащаб ,непознат до сега за България и по важно е ,че има хора с воля които да го реализират.