Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ivo-Chernomoretz написа:Понеже съм от по-младите фенове на Черноморец ще кажа и аз моя незабравим мач . Мача беше с Локомотив София когато трябваше само да ги бием , а бяхме фаворити в мача - завърши 1:1 вярвайте ми плаках защото този мач ни делеше от участие в Лига Европа....
Никога няма да го забравя
chernomorec bs написа:Ivo-Chernomoretz написа:Понеже съм от по-младите фенове на Черноморец ще кажа и аз моя незабравим мач . Мача беше с Локомотив София когато трябваше само да ги бием , а бяхме фаворити в мача - завърши 1:1 вярвайте ми плаках защото този мач ни делеше от участие в Лига Европа....
Никога няма да го забравя
Иво става дума за Черноморец Бургас ,не за този след 2005 год.
IBUU написа:Поправи ме но мача '99 година не беше ли 0:0,защото съм присъствал на мача, беше първи кръг и се бяхте върнали в елита, но 18 000,изинявай?
hristo1306 написа:"Черноморец" - Сливен ! Мач за влизане / при победа / в А "РФГ", когато Я Кирилов изпусна дузпа / продаде мача/ Това е и най -посетения мач на истинския "Черноморец" ! Предполагам,че говориш за този отбор, а не за ментетата - "Черноморец" - Бургас, София,Колиано, Айтос, Дражевия,Зъбевия!!!
BFS написа:IBUU написа:Поправи ме но мача '99 година не беше ли 0:0,защото съм присъствал на мача, беше първи кръг и се бяхте върнали в елита, но 18 000,изинявай?
и аз мисля, че имаше не повече от 10 000 зрители на мачът, който завърши 0:0 с Локо сф и се игра в първият кръг и беше най-скучният мач който съм гледал
но годината не се сещам точно коя беше, но помня че беше там някъде
п.с. може би това е било годината, т.к след един месец някъде са ме взели в казармата и като цяло мачовете от сезона не ги помня, но помня че играхме полуфинал за купата и отпаднахме от нафтата
chernomorec bs написа:hristo1306 написа:"Черноморец" - Сливен ! Мач за влизане / при победа / в А "РФГ", когато Я Кирилов изпусна дузпа / продаде мача/ Това е и най -посетения мач на истинския "Черноморец" ! Предполагам,че говориш за този отбор, а не за ментетата - "Черноморец" - Бургас, София,Колиано, Айтос, Дражевия,Зъбевия!!!
Разбира се ,че за него говоря,тръпката преди мач беше уникална ,пеша до стадиона качиш се на моста ,спирахме движението рейса 211 пълен ,да пиеш едно бургаско на стадиона или на чешмичките вода чакаш по 5 мин за да пиеш .... а този все едно да загубиш нещо твое и да се утешаваш с друго само защото носи същото име!!! Няма ли някои да възроди нашия истинският Черноморец !!! Дори и в окръжните групи ще има повече отколкото сега![]()
![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта