Пускам тази тема за да видя мнението на хората тук и най-вече на тези,които се изразяват така към любимия ми отбор от родния ми град Бургас - Черноморец.
На отбора от заглавието на темата само му е взет лиценза,не е имало обединение,сливане,местене на седалище.Дори отбора от Айтос в момента се състезава в "А" ОФГ Бургас без да се разпадал.
Има и други примери с лицензи Етър 1924 - Ловико,Академик София - Вихър Горубляне и т.н.
Въпроса ми към вас не цели заяждане,караници на клубна основа.
С мнения от сорта: "Защото И.Д. каза така!","Защото е истина" т.н. ще ми бъдете ясни,когато твърдите нещо поне го докажете,покажете къде го пише в някоя история например,а не да вярвате на приказките на някакъв психично болен ликвидатор на клубове с традиции.
Защо ни наричате Вихър ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Защо ни наричате Вихър ?
ss utaika написа:Щот сте тъпи шарани ! САМО НЕФТОХИМИК!
Много "умно" мнение браво! Радваш ли се?
Shark написа:Пускам тази тема за да видя мнението на хората тук и най-вече на тези,които се изразяват така към любимия ми отбор от родния ми град Бургас - Черноморец.
На отбора от заглавието на темата само му е взет лиценза,не е имало обединение,сливане,местене на седалище.Дори отбора от Айтос в момента се състезава в "А" ОФГ Бургас без да се разпадал.
Има и други примери с лицензи Етър 1924 - Ловико,Академик София - Вихър Горубляне и т.н.
С мнения от сорта: "Защото И.Д. каза така!","Защото е истина" т.н. ще ми бъдете ясни,когато твърдите нещо поне го докажете,покажете къде го пише в някоя история например,а не да вярвате на приказките на някакъв психично болен ликвидатор на клубове с традиции.
Какво ти пука бе,майна.Ти нали си фен на "Черноморец-Бургас"? Това е достатъчно.Собственици всякакви,документални акробатики също.Но всичко се сменя.Остават емблемата,името и феновете.И това всъщност е истинското.И нас често ни нападат с това че не сме били Локо Пд,ами Велбъжд не знам си кво /за тези които го правят едно топло и сърдечно "Да го .ухате!"/,но това не ни пречи .Така че - горе главата!

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
-
- Контакти:
Това, което е сега не е автентичният Черноморец. Без да се обиждаш, човече, незнам защо толкова много се вживяваш. Виждам, че си доста активен във форума...
Аз, лично, никога не бих подкрепял отбор създаден през 2005 с името на любимият ми отбор, който мой автентичен любим отбор играе забравен, без публика в някоя аматьорска група.
Обиждаш се от фен на Нафтата, еми защо да не ви обижда. Вижте какво направихте с Нефтохимик, направихте го свой сателит. Нещата в Бургас, обаче са относителни. Не се знае, може би някой ден ролите ще се обърнат и ще разбереш, какво е любимият ти отбор да е сателит.
Аз, лично, никога не бих подкрепял отбор създаден през 2005 с името на любимият ми отбор, който мой автентичен любим отбор играе забравен, без публика в някоя аматьорска група.
Обиждаш се от фен на Нафтата, еми защо да не ви обижда. Вижте какво направихте с Нефтохимик, направихте го свой сателит. Нещата в Бургас, обаче са относителни. Не се знае, може би някой ден ролите ще се обърнат и ще разбереш, какво е любимият ти отбор да е сателит.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
birabecks написа:Shark написа:Пускам тази тема за да видя мнението на хората тук и най-вече на тези,които се изразяват така към любимия ми отбор от родния ми град Бургас - Черноморец.
Какво ти пука бе,майна.Ти нали си фен на "Черноморец-Бургас"? Това е достатъчно.Собственици всякакви,документални акробатики също.Но всичко се сменя.Остават емблемата,името и феновете.И това всъщност е истинското.И нас често ни нападат с това че не сме били Локо Пд,ами Велбъжд не знам си кво /за тези които го правят едно топло и сърдечно "Да го .ухате!"/,но това не ни пречи .Така че - горе главата!
Курвите разправят че само първия път боляло.
Последна промяна от lionel_messi на 11 мар 2009 14:15, променено общо 1 път.
Причина: Айде без обиди,а?
Причина: Айде без обиди,а?
urbano написа:
Вас заоля ли ви през 49-та, когато ЦДНА(София) ви взеха лиценза

- whitesnake
- Контакти:
hypodil написа:urbano написа:
Вас заоля ли ви през 49-та, когато ЦДНА(София) ви взеха лицензаИначе 1912
Не бе,майна,urbano знае от опит.Първият път ги заболяло и тва е.После десет години са като изтръпнали,нищо не усещат.

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Все ми е тая дали ще е Черноморец, Нафтекс или Урожай. Важното е в края на седмицата да има мач, от който да съм доволен. Наречете го ако трябва местен патриотизъм...
Всичко, което е далеч от морето, е провинция