ЦСКА дръпна с девет точки на Левски и Лудогорецслед 1:0 срещу Видима-цитат gong.bg
Много некоректно от страна на gong.bg.Отборът на Черноморец Бургас все пак е на второ място поне засега.Това заглавие обижда много,какво искате да кажете,че отборът на Черноморец не струва ли?Първият дръпнал с 9 точки на третия и четвъртия голяма умнотия няма що.Ми то цска дръпна и с 34 точки на Берое и Монтана-това защо не го пишете........мноооого грозна постъпка.
ЦСКА дръпна с девет точки на Левски и Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЦСКА дръпна с девет точки на Левски и Лудогорец
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
Re: ЦСКА дръпна с девет точки на Левски и Лудогорец
ми на такова........
Прав си!И аз като видях темата ми направи лошо впечатление...
Не бъдете чак толкова докачливи. Според мен хората не са имали за цел да обидят отбора на Черноморец, който наистина е много стойностен, но просто фаворитите за титлата си остават ЦСКА, Левски и Лудогорец.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Прав си, ама те и по някоя от телевизиите, забелязах, че не Ви броят за претенденти за нищо :DDD
[center]
[/center]

j0rka7aa написа:Не бъдете чак толкова докачливи. Според мен хората не са имали за цел да обидят отбора на Черноморец, който наистина е много стойностен, но просто фаворитите за титлата си остават ЦСКА, Левски и Лудогорец.
Не бъди толкова сигурен

dsn написа:ЦСКА дръпна с девет точки на Левски и Лудогорецслед 1:0 срещу Видима-цитат gong.bg
Много некоректно от страна на gong.bg.Отборът на Черноморец Бургас все пак е на второ място поне засега.Това заглавие обижда много,какво искате да кажете,че отборът на Черноморец не струва ли?Първият дръпнал с 9 точки на третия и четвъртия голяма умнотия няма що.Ми то цска дръпна и с 34 точки на Берое и Монтана-това защо не го пишете........мноооого грозна постъпка.
Ти пък си намерил за какво да се жалваш

Пиши си из форума и гледай как се гърчат сините журналисти в гонг като глист на гореща ламарина и си прави кефа.
Противникът трябва да се уважава, но за тях това е под достойнството им.

Нямам нищо против победата ама все едно нашия отбор не съществува,може и да не завършим там/2/ ама такова надменно отношение е тъпо.Ако пък случайно станем първи какво ще е заглавието-"Първенството завърши цска е втори а левски трети".
Аз пък съм на мнение че Литекс е по-голям фаворит за титлата от Левски и Лудогорец !!!
Черноморец са поне с равни шансове с Левски и Лудогорец, да не говорим че имат и директни мачове с
тези отбори .
Черноморец са поне с равни шансове с Левски и Лудогорец, да не говорим че имат и директни мачове с
тези отбори .
Последна промяна от Pichichi на 01 апр 2012 17:59, променено общо 1 път.