Черноморец (Бургас) - ЦСКА (София) FT. 1-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - ЦСКА (София) 24 февруари от 17:30

Мнениеот ivan56 » 25 фев 2014 11:05

А да бе,всеки ни пожелава успех след техния мач. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 25 фев 2014 11:13

Изтървахме ги :o :o :o
Вратарчето ни е зле.
Крумчо е още по-зле.
Ванчо Т. не е зле , но няма вътък.
Останалите бяха АКУЛИ.
Розовите бяха мнооого зле , те от година на година идват от жалка в по-жалка формация, но късметът ги покри този път.
Симитлията трябва много да целува рефера по устата за положението в първата минута на мача.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 фев 2014 11:18

За мача пак:
Проблем на Живкович са центриранията и играта с ръце на втория етаж.
Помня и в контролата със Созопол - пак допусна такъв гол - същия, като на В. Илиев, само, че след центриране от корнер по другия фланг. Тогава защитата ни беше - Яни и Траян - в средата, Дамчевски ляв бек, десен бек Венко. Иначе няма как да бъде оценен по други критерии, защото освен след спускани от небето топки по друг начин гол не получихме. Всичко останало което попадна в сърбина беше след приятелски подавания от Виани, при които вратарят ни дори не се помръдваше от мястото си.
Дамчевски ми хареса. Умее да се включва по лявото крило, когато след негово прецизно центриране стана голът.
Борбен за първа топка, страхотна физика и раздаване на терена. Добър си е за нас.
Траян Траянов - стабилен. За първи път го чух да вика на защитниците до себе си и да ги "управлява". Явно има и самочувствие вече. Обра много топки на втория етаж.
Крум - хазартен на моменти, полезен на моменти, слаб на моменти, абе с една дума - бутик - всяко действие му е...неповторимо, а в някои случаи и необяснимо ( при фаталния корнер ).
Яни - стабилен до времето, в което игра. Аз винаги съм го харесвал, но мразя късмета му. Тази контузия ( скъсване на кръстни връзки ) ще му коства остатъка от сезона и най-вероятно ще попречи на кариерата му. Жалко.
Чико - много сърце, много воля, много борба и не малък брак. Много се карат със сънародника си Фонсека на терена, въпреки, че са приятели извън него. Душата му е голяма, обича ни публиката и тя си го обича. Включва се по крилото, но му куца центрирането и подаването на средна дистанция.
Шоколаров - голям в този мач. Херо го пробва в отбора преди година-две мисля, но от тогава много е израснал - биткаджия, добър подавач и явно добре сработен играч.
Ванче Траянов - ами не ми харесва този играч, македонец от всейде. И като човек ми е неприятен, а на терена не моЙ го понасям вече. Нищо смислено освен, че участва в едно извеждащо подаване на...армейците. Направи невероятен пропуск, а остана сърдит заради пропуснатата добавка от Фонсека при ситуацията в 20'...Точно в тази минута един капитан можеше да стане в пъти повече капитан, но не би. Умори се, а Херо реши да го хербаризира на терена. Защо ? Ами не знам. :roll:
Лъчо Балтанов - Лъчката играе със сърце и душа. Понякога стигат, понякога не са достатъчни. Имаше няколко идейни отигравания, но имаше и грешки. Игра в зона, където имаше много напрежение и за разлика от капитана си Ванче, Лъчо беше навсякъде, където имаше огън по терена и не се боеше от многоборствата, тоест там, където кости и плът дори плющяха.
Фонсека - Ефективен и ефектен. Познатия ни боец. Много стръв има в това момче. Радвам се, че е възвърнал формата си. Създаде почти всичко по-интересно пред вратата на ЦСКА, включая и гола. Добра скорост, добра повратливост, техника и удар. Маааалко по-бързичко, ако подава топката ще е перфектен.
Монката Райков - като за първи официален мач - добре е. Създаде напрежение от ляво. Явно армейците му бяха "обърнали" повече внимание и когато увличаше играч след себе си отваряше пространство за други нападателни опции в зоната си. Така станаха и положението ни в 22' и голът ни. В първия случай Бекое, а във втория случай Дамчевски се възползваха от този факт. Полезен играч е. Ще върши много работа в контра-атаките ни.
Гофред Бекое - на мен лично ми се понрави. При положение, че беше сам войн сред чужди мисля, че успя да вложи нужното. Силата обаче явно не му е там. На него му трябват няколко креативни халфове с афинитет към нападението и с усет към извеждащите подавания( Шаешу например :mrgreen: :P ) и ще бъде машина. Има физика, страховит вид и амбиция. Не е от мързеливите "тъмнокожи". Върха на атаката би му прилягала също така с крила, като Фонсека ( който си го имаме ) и Уатара ( който един Господ знае, къде е )...В този вид обаче на отбора ни го виждам нейде зад гърба на един забит напред таран.
Милен Василев- може да е играч, но снощи беше дупка. От него тръгнаха много опасни атаки на...ЦСКА. Чудя се, защо беше вкаран в тази битка
това момче. Та той изглеждаше, като първокласник в час по физическо. Нямаше нито физиката, нито готовността за тази битка. На всичкото отгоре беше въвлечен в оная зона, където всичко или повечето неща на терена се решаваха там. Беше отнасян, като от ураган и от свои и от чужди. От него започна всичко та да се стигне до фаталния корнер в 90'. Няма нито скорост ( поне не показа такава в този мач), нито креативност, нито размери и килограми за такъв двубой...Неговото въвличане в този мач и в такъв момент бяха една от фаталните грешки на Херо. Другата му беше - Ванче и по-точно оставянето му на терена до края на мача, когато видимо македонецът изпитваше трудности дори в изритването на топката, поради внезапно изчерпания си физически ресурс .
Милчо Ангелов - каквото можеше за малкото време на терена го направи - затича се след две безнадежни топки и се хвана за главата от яд след края на мача.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 фев 2014 11:33

Гледах клипа от мача и ми се струва че при победния гол на ЦСКА вратаря извика при центрирането че той ще играе с топката и затова Траян не мръдна.А всичко това идва от налагането на зоново покритие от Херо.Явно нямаме играчи за такъв тип покритие.За картона на Попов като го гледах няколко пъти съм на 50/50.Трябва да имаш гооолеми топки да свириш в 19 сек червен при това срещу ЦСКА.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 фев 2014 12:31

Не знам ... като чета отзивите , се чудя дали Фонсека за последните 30 минути от мача не е направил повече от Рибери , Меси и Роналдо взети заедно за цяла година . Защото до 60-та минута нямаше спечелено единоборство , сбърка почти всички пасове които направи ... и на празна врата уцели вратаря . Заедно с дедо Ванче , бяха най-слабите на терена . Уточнявам - до 60-та минута . Иначе ... освен Райков и Бекуе , останалите са си играчи с лимитирани възможности . Някои като Балтанов и Шоколаров са по-борбени . Остава да се разбере дали духа показан от отбора е временен проблясък заради името на противника .
Херо продължава да няма победа срещу Стойчо .
Дашев въобще няма да липсва . Нито тоя сърбин , нито Кунчев са нещо повече .
За червения картон ... като за учебник по футбол е . Ако има съдии които да свирят както трябва обаче . Иначе аз не се изненадах ... това ще е тенденция цяла пролет . Имам предвид обгрижването на ЦСКА . След като самия Лечков заяви , че в изпълкома ще защитава интересите на ЦСКА :!:
Вчера недаден нарисуван червен картон на Попов , а по-рано Славия беше обезкървена пак за мача с ЦСКА .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 фев 2014 12:38

Здравейте момчета,как беше на мача :lol: ?А след него :mrgreen: ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 фев 2014 12:41

Ivo-Chernomoretz написа:Тъпа загуба , ЦСКА ако някой си мисли ,че са по силни от нас - да се гръмне

:lol: За този мач ли говориш или по принцип :? ?Ако е първото-виж резултата,ако е второто виж класирането!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 фев 2014 12:47

BRF написа:Здравейте момчета,как беше на мача :lol: ?А след него :mrgreen: ?

Аз съм нормално ... пожелавам ви успех . И както съдиите свиреха вчера за Черноморец , така да ви свирят срещу Левски и Лудогорец ;) Пък ако някой славист направи с коляното на Чочев , това което вашия играч с коляното на Пехливанов ... няма да се оплаквам :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 фев 2014 13:08

Der Führer написа:

Аз съм нормално ... пожелавам ви успех . И както съдиите свиреха вчера за Черноморец , така да ви свирят срещу Левски и Лудогорец ;) Пък ако някой славист направи с коляното на Чочев , това което вашия играч с коляното на Пехливанов ... няма да се оплаквам :mrgreen:

Пожелаваш ни успех :o :lol: !
Относно съдиите,пред второто свири доста неща срещу нас,поне така го видях на стадиона!Но все пак сме в България и е най-лесно някой друг да ни е винове :? !

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 фев 2014 13:17

BRF написа:
Der Führer написа:

Пожелаваш ни успех :o :lol: !
Относно съдиите,пред второто свири доста неща срещу нас,поне така го видях на стадиона!Но все пак сме в България и е най-лесно някой друг да ни е винове :? !

До 60-та минута ( дотогава гледах мача ) не видях нещо фрапиращо в ущърб на ЦСКА . За след това не мога да говоря . НО каквото и да е имало е било доста след първата минута на мача , когато съдията се изгаври с правилника . ;) Повече няма да го анализирам съдията , защото ако се задълбоча - Венци Василев направи поне 5-6 реакции само през първото полувреме , за които един от най-добрите играчи на Славия получи втори жълт картон и пропуска мача срещу ... ЦСКА
Иначе ако трябва да търся виновни - за мен най-голяма вина за резултата имат Херо , дедо Ванче и Фонсека ... в този ред .
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”