Сигурен съм, че ако се запознаете и си поговорите ще намерите доста общи неща
Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец
Наистина мисля че излишно се нареждате двамата. Познавам двама ви отлично и знам мн добре колко много сте загрижени за синята идея. Знам и че сте супер пичове, знам и че всички сме влизали в спорове във форума, важното е да не минаваме разумните граници (как тъпо звучи баш от моята клавиатура, ама...)
Аз лично поемам ангажимента да ви запозная лично 
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Тук загряват на второто игрище преди да вкараме вратите и на него. На снимката се вижда една от националките от Бургос Лейдис, която е и запалена фенка на Черноморец:
http://prikachi.com/images.php?images/500/5691500y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/500/5691500y.jpg
- калпазанчо
- Контакти:
Второто игрище отново:
http://prikachi.com/images.php?images/502/5691502X.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/502/5691502X.jpg
-
k.dimitrov
- Контакти:
Не искам да бъда съдник на спора между двамата, познавам ги, Миро малко повече. И двамата са готини. Но и двамата понякога прекаляват, не познавайки другия. За статията относно турнира, може би, Миро е прав. Имаше пропуски, за които трябваше да се извиним на участниците. От друга страна, целта на Наско е да вдига имиджа на новия фен-клуб, а и на всичко около Черноморец. Така че относно тази статия, по-добре да заровят томахавката. Относно самия Черноморец и трансферната политика на ръководството, Миро понякога прекалява и дразни много от нас. Всичко е в черни краски, всичко е пред закриване, с две думи отборът загива. Е да де, ама това го пише вече повече от година, а отборът го има. Сякаш чрез него говорят най-отявлените противници на отбора, тези най-безочливите "зелени", които нямат смелост и интелект да пишат в нашия форум, но явно "мед им капе на сърцето" когато четат неговите изявления. Даже и да има нещо вярно, по-добре да не ни се поднася в този вариант. Ние желаем най-доброто за нашия отбор и желаем да слушаме позитивни коментари. Смятам, че настоящото ръководство прави всичко възможно да съхрани и развие отбора. Това се чува в думите на Киряков, това го подвърждава и 3 годишния нов договор на Херо. Не ми се обиждайте момчета, стараех се да бъда искрен.
- калпазанчо
- Контакти:
- калпазанчо
- Контакти:
Калпазанчо, на преден план, зад него запаси от вода, снакс и бира
http://prikachi.com/images.php?images/515/5691515i.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/515/5691515i.jpg
Никого не спирам да си има мнение, но обидите по мой адрес никой ли не ги видя? - въпрос към всички
а за бъдещето на клуба, не приемам някой да се държи като последна инстанция без да бъде част от структурите на самия клуб. Нека всеки си има мнение (и всеки си има), но да говориш така, сякаш си шеф на света, айде моля, моля
ако някой друг е имал проблеми с мене, да си каже...но тези, които са отдавна около движението на привържениците (след 1995), могат да говорят повече за мене. Съжалявам, ако този ми 10-редов пост звучи като оправдание, но не е така. Просто внасям яснота, за да няма нови недоразумения.
За мене винаги е имало принцип в работата за клуба: Навън имаме достаточно врагове, нека и ние не си бъдем! А ако имаме проблем, той си остава в къщи, а не на улицата...
а вие щом сте решили, че е правилно да се оповястява пред всички какво е станало, правете го. Въпрос на виждане.
а за бъдещето на клуба, не приемам някой да се държи като последна инстанция без да бъде част от структурите на самия клуб. Нека всеки си има мнение (и всеки си има), но да говориш така, сякаш си шеф на света, айде моля, моля
ако някой друг е имал проблеми с мене, да си каже...но тези, които са отдавна около движението на привържениците (след 1995), могат да говорят повече за мене. Съжалявам, ако този ми 10-редов пост звучи като оправдание, но не е така. Просто внасям яснота, за да няма нови недоразумения.
За мене винаги е имало принцип в работата за клуба: Навън имаме достаточно врагове, нека и ние не си бъдем! А ако имаме проблем, той си остава в къщи, а не на улицата...
а вие щом сте решили, че е правилно да се оповястява пред всички какво е станало, правете го. Въпрос на виждане.
- калпазанчо
- Контакти:
Наско, аз лично те познавам (вече) много добре и повярвай ми споделям по-голяма част от вижданията ти. Абсолютно съм съгласен, че както ти, така и ние повечето тук сме на този принцип - всичко в полза на клуба. Наистина недоброжелатели навън много, та да сме си и ние вътре такива. В случая се заехме с организацията на голямо събитие, за което може би не бяхме достатъчно подготвени. Въпреки това напоравихме всичко по силите си. Може би беше редно просто да споменем в инфото за турнира, че въпреки временните затруднения сме си взели поука за следващия турнир. В крайна сметка не е било катастрофално положението. Дори напротив - аз видях много усмивки и много емоции в тези два дни. Това което не искаме обаче е да има напрежение в този форум. Всички се познаваме и се уважаваме. Между другото градивната критика не е излишна, напротив. Тук е момента да се обърна и към Миро - пич, ама и ти го дай малко по-сериозно. Дай да не се нападаме така. Всички сме хора и не сме безгрешни. Знам, че си перфекционист, но все пак ние сме се захванали с тази дейност дето се вика от няма месец
п.п. Оценявам помощта на всички както моралната, така и логистичната, както и физическата!
п.п. 2 Мир?!?
п.п. Оценявам помощта на всички както моралната, така и логистичната, както и физическата!
п.п. 2 Мир?!?
- Искам си Акаунта
nasko75 написа:на няколко пъти уплашено ме цитираш като "Журналиста" - лаская се, че съм оставил отпечатък...а аз как да ти казвам???
само не си коментирал предложението ми след като "напусна" фенклуба, да НИ спасиш от себе си...май или ти липсват социалните контакти, или си имаш свои цели
а щом казваш на другия форум, ИСТИНСКИЯ, очакваш другите да се впечатлят от главните букви ли?
Употребявам "Журналиста" , защото тази страна от личността си изтъкна . Вече ти казах - наричай ме както ти харесва . Не е нещо заради което ще си загубя съня .
Относно предложението ти - съвсем умишлено премълчах този въпрос . Но след като ме дърпаш за езика - "спасил" съм от себе си всички , за които съм счел за необходимо . Примерно тези които дойдоха пияни като кирки на учредителното събрание . С такива индивиди не желая да ме свързва нищо . Това е една от основните причини да не искам да съм член на фенклуба . И ако си забелязал , просто реших да се оттегля , без да влизам в коментари . Докато не започна да настояваш за "всеобщо спасение" . Ако ти се припознаваш сред въпросните индивиди ... чувствай се спасен и не се занимавай с незначителната ми персона
Всички останали които призоваваш да "спася" , са достатъчно големи и образовани да го сторят сами ... ако намерят това за необходимо . И ако позволиш един съвет , докато сме на темата - избягвай да отправяш призиви в множествено чисто от името на хора , които може би имат мнение различно от твоето . Някакси е неуважително . Сред тях има хора по-възрастни от теб .
Относно ИСТИНСКИЯ форум . Мислех , че ще си доволен . След като на няколко пъти призоваваш тези които пишат тук да се преместят от "форума на Гонг" в "истинския форум" , сметнах за нужно да го подчертая .
п.п Под нивото ми е да коментирам по-горното ти творение ... но все пак обясни на нас , незнаещите , как така Черноморец 919 заигра директно във "В" група , а не в най-долното ниво на българския футбол ... както е по правилник . И как така се случи , че Вихър Айтос , без да е останал без играчи , без да е обявил фалит или без да получил санкция от БФС , от "В" група отиде на играе на най-ниско равнище .
- Искам си Акаунта
nasko75 написа:Никого не спирам да си има мнение, но обидите по мой адрес никой ли не ги видя? - въпрос към всички
Всъщност , прав си . Не те познавам ( като изключим едно ръкостискане на събранието ) . Не съм запознат и с журналистическата ти кариера . Може би малко позакъснях , но - оттеглям квалификацията си "пишман -журналист" . Най-малкото поради факта , че не мога да приложа доказателства в подкрепа на твърдението си . Но продължавам да твърдя , в качеството си на участник в турнира , че така изнесена информацията в статията се разминава с действителната обстановка .