15 лв. за билет за мач на Черноморец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: 15 лв. за билет за мач на Черноморец?

Мнениеот ntodorov » 21 яну 2011 11:47

Бързо Гоше 75, задълба темата. На твое място не бих писал повече за капацитета на Васил Левски, историята му и други тем подобни глупости. На живо гледах един велик мач - през далечната и много абстрактна за теб 1982 година, когато ЦСКА би Байерн (Мх) с 4:3 на Националния стадион. Васил Левски пращеше по шевовете. Имаше опасност да не влезем всички. Аз бях на 12 годинки, заведе ме баща ми. От Бургас имаше колона от коли, както и от цяла България. Половината стадион бяхме народ от "провинцията" ( друга тема, кое е провинция). Стадин Васил Левски имаше капацитет с правостоящите - около 55 000. По-пълен стадиона никога не е бил дори 3 години по-късно, когато гледах България-Франция 2:0. Иначе такива, като теб могат да пишат, че събира 100 000, ама ако броите публиката два пъти... и нЯщо друго да ти рекна: Откак ние "провинциалистите" не ходим на международните Ви мачове - Нц, бройка не моЙ съберете веКи. А когато съм ходил на такива мачове в София не само аз, а и всички "провинциалисти" ходехме да гледаме отборите на Байерн, Ливерпул, Нотингам, Щутгарт и тем подобни. Ония години поне имахте играчи и цялата Партийна повеля барабар с МВР и БНА се грижеха за вас. Сега сте гола вода и както виждаш без нас не моЙ си напълните стадиончетата, а когато ви се пълнят с някой мач на силни европейски бойци ни бройте в публиката си - ние не се сърдим, ама да се биете в гърдите: видите ли, колко сме велики - е смешничко. Не мислиш ли ? ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 21 яну 2011 21:08

хихихи 15ка ще са за феновете на цска, за нас 6 кинта са си ок :!:
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 яну 2011 12:01

Aбе хора. Някъде се губят мненията на опонента ми ( Гошето 75). Така коментарите и диалога се заличават. Имам чувството, че сам си отговарям. Все пак е спортен форум и надали някой взима споровете насериозно...
ПС: Аз цената от 15 лева я харесвам за чуждите фенове. Те таквиЗ удобства, като на Лазур и у дома си нямат. Все пак един път на сезон ще плащат тази цена. Нормална и платима цена за нас бургазлии е 5-6 лева. Така мисля аз. За себе си ще кажа, че от ротондите за минерална вода, бира, чипсове и други глупости давам поне още толкова пари. Така, че клубната каса не е ощетена и от това. Миналата година пазарих от феншопа за близо 80 лева - топка, шалче, детска тениска , шапка и сувенирни глезотийки. Тъй, че мили ни другарчета от чужди форуми - ние в Бургас може да сме влизали без вход, ама има къде и за какво да даваме пари. Вие освен за голи дървени скамейки и семки няма за какво. Тъй, че не е наша вината, че ви скубят за "тоалетни без навес". Що се касае за безплатните сандвичи и кебапчета - аз за такива помня, когато бяха обещани за първия мач на Балъков, като старши треньор ( с Локо Пд) и толкоЗ. И тогава и след това никой не ми ги е предложил. :( С изключение на тези, които седяха във ВиП ложите. По онова време обаче влизахме с билети от по 7 лева. От там насетне, ако на някой са му предлагали нещо - нека ми каже на кой мач е било и да застане зад думите си, защото ще повдигна обвинения към отбора на Черноморец за пропуснати ползи. ;) 8-) :)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 23 яну 2011 11:10

ntodorov написа:.....Що се касае за безплатните сандвичи и кебапчета - аз за такива помня, когато бяха обещани за първия мач на Балъков, като старши треньор ( с Локо Пд) и толкоЗ. И тогава и след това никой не ми ги е предложил. :( ....
Умееш с тънка лъжа да изменяш фактите,признавам ти го.Сандвичи,бира и безалкохолни се предлагаха цял полусезон.От мача с Локо Пд нататък. ;) Бягай се консултирай с адвокат и завеждай дело. :lol: После следващият полусезон сложиха билети от по 7 лева и видяха,че 2 пъти имаше над 5 хиляди човека(Литекс и Локо Сф) а срещу не претенциозни съперници имаше доста по-малко и пуснаха свободен вход.Това е фактологията,ако можеш обори ме.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 23 яну 2011 11:44

maldin1 написа:
ntodorov написа:.....Що се касае за безплатните сандвичи и кебапчета - аз за такива помня, когато бяха обещани за първия мач на Балъков, като старши треньор ( с Локо Пд) и толкоЗ. И тогава и след това никой не ми ги е предложил. :( ....
Умееш с тънка лъжа да изменяш фактите,признавам ти го.Сандвичи,бира и безалкохолни се предлагаха цял полусезон.От мача с Локо Пд нататък. ;) Бягай се консултирай с адвокат и завеждай дело. :lol: После следващият полусезон сложиха билети от по 7 лева и видяха,че 2 пъти имаше над 5 хиляди човека(Литекс и Локо Сф) а срещу не претенциозни съперници имаше доста по-малко и пуснаха свободен вход.Това е фактологията,ако можеш обори ме.

Аз мога, ще те оборя ! Безплатните сандвичи и безалкохолно не бяха нито един мач, нито цял полусезон. Бяха точно за три домакинства, ни повече, ни по-малко !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 яну 2011 13:42

maldin1 написа:

А, ти се появи навреме? ... Впрочем ти какво твърдиш ? - Че са раздавали сандвичи и бира без пари цял полусезон, така ли ? (Явно ти си се възползвал от тях и сега, като зло куче хапиш ръката, която те е хранила). Аз казвам - това не е вярно. Докажи ти. Ама не искам неща от сорта ЕЖК ( една жена каза).
Иначе адвокат не ми трябва - ще ти трябва на теб. Иде ми на ум да заведа дело срещу теб за клевета в лъжа - току виж съм изкарал допълнително някой лев. ;) Ще дам парите за фен артикули и знамена в Черноморец и Нефтохимик. Далаверата ще ти е ако подържиш някое знаменце ушито с твои пари. :)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 23 яну 2011 17:21

Ахахахах не ме карай да се смея.Първо не си от заинтересованите лица,второ ти си ищец,ти трябва да доказваш не аз и трето искам да видя как ще ти се изсмеят в прокуратурата. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 яну 2011 18:24

maldin1 написа:Ахахахах не ме карай да се смея.Първо не си от заинтересованите лица,второ ти си ищец,ти трябва да доказваш не аз и трето искам да видя как ще ти се изсмеят в прокуратурата. :lol: :lol:

Пич. Естествено, че не мога да осъдя форумен "мишок" с ник Малдин 1 ...Иначе за обща култура, като частен обвинител бих ти завел граждански иск в друг момент и на друг по-сериозен етап. Съвет: навика да говориш неща наизуст във форумите под името Малдин 1 могат да минат, но утре в живота, ако си такъв "упорит демагог" някой така може да те ужили, че свят да ти се завие...И второ - ти подлагаш на съмнение моите думи, наричаш ме човек служещ си с "тънки лъжи" и след това от мен чакаш опровержение :shock: :?: ...Не е така момко - доказателствата за моята невярност ги търси ти, аз мога само да ти вменя вина за морално уронване на авторитета....Ама, защо да те правя допълнително нещастен. Не ми е в природата. Това е встрани от темата. Иначе кажи - как си, какво правиш, учиш ли, имаш ли гадже, ходиш ли на мачове, готов ли си да даваш 15 лева за мач, къде и от коя ротонда ти даваха безплатни сандвичи цял полусезон, разкажи де, разкажи повече за себе си... :) :) :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 яну 2011 19:03

Адаш по фамилия, ти не разбра ли едно елементарно нещо... И то е следното - феновете на Нафтата са малки, по простата причина, че отборът стана популярен съвсем скоро (сравнявайки историята им с тази на други отбори) и за това те са обременени по този показател - говорят наизуст приказки, казани им от някой по-голям, преписвайки от така достоверната уикипедия и прочие! Няма смисъл, как да им обясниш на тези симпатяги, че Бургас никога не е бил София, Варна или Пловдив да има съревнование между отборите. Че едните и другите са едни и същи фенове - разликата я правят 100-150 човека, говорещи за бой, бройка, чупещи, ругаещи и т.н. Бургас е уникален заради хората си, за това си го обичаме толкова и за това другите не ни харесват. Единия отбор е големият брат на другия :) Как се мрази брат? Аз не съм извратен - не мога, ако другите могат... е сори аз не съм извратен :) От обяснения няма смисъл, всичко с времето си, радвайте се на двата отбора, защото те заслужават уважение и любов, не омраза и ненавист към другия...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 яну 2011 19:23

Bourgas написа:Адаш по фамилия, ти не разбра ли едно елементарно нещо... И то е следното - феновете на Нафтата са малки, по простата причина, че отборът стана популярен съвсем скоро (сравнявайки историята им с тази на други отбори) и за това те са обременени по този показател - говорят наизуст приказки, казани им от някой по-голям, преписвайки от така достоверната уикипедия и прочие! Няма смисъл, как да им обясниш на тези симпатяги, че Бургас никога не е бил София, Варна или Пловдив да има съревнование между отборите. Че едните и другите са едни и същи фенове - разликата я правят 100-150 човека, говорещи за бой, бройка, чупещи, ругаещи и т.н. Бургас е уникален заради хората си, за това си го обичаме толкова и за това другите не ни харесват. Единия отбор е големият брат на другия :) Как се мрази брат? Аз не съм извратен - не мога, ако другите могат... е сори аз не съм извратен :) От обяснения няма смисъл, всичко с времето си, радвайте се на двата отбора, защото те заслужават уважение и любов, не омраза и ненавист към другия...

О-ооо, да. Отдавна го разбрах това и вече нито имам желанието, нито енергията да им обяснявам неща от по-далечно от тяхното съществуване минало, но как да е...Иначе не разбирам що за тъпак може да е човек живеещ в Бургас и обясняващ в други форуми, какво ГМО е Черноморец и, какви шарани са феновете му...Иначе Малдин 1 ми е приятелче. Надявам се. :| Лаф да става...Тук имаше една тема "Произведено в Бургас". Показателна е за това, което и аз и ти и повечето съфорумници тук мислим, показателна и за онези малки фенове на Нафтата за, които и ти споменаваш.

Върни се в “Черноморец”