п.п. Абе накрая взе да става бая тъмничко на стадиона, дали от БФС-то дане се замислят малко по-раничко да ги пускат тия мачове
Черно Море-Черноморец FT. 1-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Черно Море-Черноморец FT. 1-1
И в сектора за гости беше шумно и забавно, и си прекарахме добре въпреки частично негативния за нас резултат..
п.п. Абе накрая взе да става бая тъмничко на стадиона, дали от БФС-то дане се замислят малко по-раничко да ги пускат тия мачове
[center]Member of Old School Boys [/center]
ntodorov написа:Devian написа:Предполагам,че не сте имали добра видимост на стадиона,но някой ще опише ли опита за спукване на топката от страна на двата отбора,червения картон за Гаел и т.н. Много странен състав на Черноморец и още по странни ми се видяха смените след картона на Гаел,когато играем с един тежък нападател,3 дефанзивни полузащитника и 5 защитникаАз лично очаквах,че при това развитие на мача и очаквания масиран натиск на Черно море Херо ще заложи на бързината и индивидуалните отигравания на Уатара и Даниел Младенов срещу поразредената защита на домакините.Честно казано такъв бетон и панически опит да не се загуби мача не си спомням да съм гледал,в който и да е от отборите водени от Херо
Странностите не свършват само до тук. Ако беше видял с, какви екипи излязохме ? Черни фланелки, сини гащи и сини чорапи - Мю-мю.
За мача: Странен мач. Скучен, първичен и вял. От където гледахме почти нищо не виждахме. Гаел си беше за червен картон след, като потърси реванш за нокаутирания Уатара. Коментирахме, че действията му бяха плод на расова основа. Към 75-тата минута на мача мръкна на стадиона и ...Херо извади тъмнокожите.
Е значи Херо не е искал да спечели мача,иначе с тези екипи и този цвят на кожата щеше да ги разпознава единствено по усмивката след вкаран гол
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Доколкото видях и във форума на Морето,Янев и Дечев са били най-слаби от домакинския отбор,затова хич,ама хич не ми се връзва,че Херо не е продължил да ги тормози с Уатара и Даниел Младенов,дори след червения картон на Гаел,а ги е оставил да си починат за сметката на централните защитници,които е трябвало да справят единствено с Преслав Йорданов и то далече от наказателното поле 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Много слаб и вял мач. Играха два безобразно слаби отбора. С подобни мачове няма, как публиката българска да се върне по стадионите. Толкова слаб, вял и бездушен мач между Черноморец и Черно море не помня. Да не си на мястото на топката. Много бой изяде милата и един не и каза: "Извинявай"...Ние, като гостуваща агитка си бяхме в сектора за гости естествено, а от гледната ни точка и рапицовата мрежа пред взора ни гледахме, но не виждахме всички "детайли" от мача. Питахме се за дузпата ни, която от нашата позиция се "усети", като някаква симбиоза между ръце и крака в зелено, бяло,черно и синьо, питахме се и за изравнителния гол, когато от нашата позиция добихме представа, че Г.Илиев е поне в 5 метра засада, докато беше гледан от нашите защитници в захлас и откъм гръб, като да го оценяват след кастинг. С риск да прозвуча смешно бих казал, че не мога да коментирам тактико - технически аспекти от този мач, защото ми се чини, че и двата отбора практикуваха махленския принцип - "ритай към чуждата врата, пък кВот стане".Освен летящи топки свищящи във въздушното пространство след центрирания на дясното им крило друго не се усещаше от нас. Добре, че техни и наши резерви разгряваха до нас, че да видим и ние футбалери на живо. Тия дето бягаха на терена нито бяха интересни, нито пък се виждаха. Еле пък нашите с тези черни фланелки ( Стоян Колев каза, че делегата на мача не е допуснал да играем с титулярните си синьо-бели екипи) изглеждаха, като надянали жалейки за миналогодишния ни отбор и игра. Към 75-тата минута определено мръкна на стадиона и това беше предпоставка Херо да изкара и последния наш тъмнокож играч - поне за да не изгубим контраста на терена. Преди това излязоха техния Паломино и нашия Гаел ( вдигнал ръка по желание). Иначе в екстериорно отношение: Около нас имаше добронамерени полицаи, с които се забавлявахме взаимно. Светльо им разказа виц, а те любезно го изслушаха и се радваха от сърце. Дребни и човешки детайли, ама носещи много непринуденост и настроение. След самия край на мача, част от публиката на Ч.море ( разположена откъм посока Бургас), която излизаше от стадиона започна да ни обижда със селяни. Нямахме нито аргументи, нито желание да им отвръщаме ( с изключение на 4-5 буйни момчета), защото по-скоро се чувствахме, като маймуни в зоокът, отколкото, като бели хора дошли да гледат мач...Иначе свършихме нещо полезно вчера - напълнихме химическата им тоалетна с физиологични течности.
PS: Въпреки посърналото ни настроение заради случката с пияните руснаци край Горица аз останах доволен от гостуването. Останах доволен за това, че отново бях сред хора, които обичам и много уважавам. Или с една дума: "Да ти Йеба и мача, ако не беше компанията."
Ако трябваше сам да пътувам до Варна и то специално за да гледам вчерашния мач още щях да се чувствам, като прецакан... с топла бира.
PS: Въпреки посърналото ни настроение заради случката с пияните руснаци край Горица аз останах доволен от гостуването. Останах доволен за това, че отново бях сред хора, които обичам и много уважавам. Или с една дума: "Да ти Йеба и мача, ако не беше компанията."
Ако трябваше сам да пътувам до Варна и то специално за да гледам вчерашния мач още щях да се чувствам, като прецакан... с топла бира.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
k.dimitrov
- Контакти:
Две думи и от мен за мача. Херо бе заложил на по-защитен вариант, но от това отборът изглеждаше по-стабилно и почти нямаше грешки в защита. До гола си Морето нямаха чисто голово положение, с изключение на един удар от средно разстояние на Г. Божилов-след единствената явна грешка, когато се сблъскаха двама наши защитници и един от далечно на И. Янев. Много силна игра на Куатара, беше улеснен от безидейните защитници на Морето. Направи 3-4 много добри пробива, но за жалост момчето не знае (не може) да бие по правилния начин по вратата(явно има пропуски в техниката на удара - това е причината за два пропуска - първото полувреме след слаб удар топката излезе в аут, второто - много силен удар, но в ръцете на вратаря, който с големи мъки я изби в ъглов). Куатара изработи и дузпата - брилянтен пробив по десния фланг, преодолявайки двама противника, при достигане на аут линията се обръща към вратата и рейдът му продължава по самата линия. При навлизането на 2-3 метра в палантерията е пресрещнат от двама защитника, започва да ги лъже, в момента когато ги преодолява е спънат отзад от единия от тях и при падането се сблъсква с трети, който го пресреща.
Преди изгонването на Гаел също имаше пробив на Куатара по левия фланг, преодоля един противник и когато пред него беше втори, то първия много грубо го фаулира отзад. Явен фаул, заслужаващ и картон, но съдията замълча, това вбеси Гаел (много глупава, невъздържана постъпка), който беше в непосредствена близост и се хвърли в краката на противника. Според мен не удари противника, но влизането беше много грубо. Но ако беше даден фаул за нарушението срещу Куатара нямаше да има картон за Гаел. Изхождайки от всички предходящи събития, по - правилно бе да му се даде жълт картон.
Според мен Жоро е прав, след червения картон аз виждах смяна на Венци с Дани Младенов, при тази слаба защита на Морето двете ни крила щяха да я разнищят. Влизането на Преслав го приемам като допълнително подсигуряване на защитата ни при центрирания пред нашата врата. Голът на Морето стана след явна грешка пред нашата врата, събиране на Ники Николов и Пламен Димов в центъра и закъсняла реакция на Крум Стоянов, който позволи на дребничкия Георги Илиев буквално да се промуши пред него. След гола им, в допълнителното време, имахме идеална възможност да победим, когато Крум бе изведен сам срещу вратаря, но не успя да укроти навреме топката и при сблъсъка с вратаря бе контузен и излезе от игра. В следващата атака и Морето пропуснаха - удар с глава в ръцете на вратаря ни. Ако Крум е сериозно ударен и с изгонването на Гаел оставаме въобще без отбор за следващия двубой с Ботев Враца - в петък.
Преди изгонването на Гаел също имаше пробив на Куатара по левия фланг, преодоля един противник и когато пред него беше втори, то първия много грубо го фаулира отзад. Явен фаул, заслужаващ и картон, но съдията замълча, това вбеси Гаел (много глупава, невъздържана постъпка), който беше в непосредствена близост и се хвърли в краката на противника. Според мен не удари противника, но влизането беше много грубо. Но ако беше даден фаул за нарушението срещу Куатара нямаше да има картон за Гаел. Изхождайки от всички предходящи събития, по - правилно бе да му се даде жълт картон.
Според мен Жоро е прав, след червения картон аз виждах смяна на Венци с Дани Младенов, при тази слаба защита на Морето двете ни крила щяха да я разнищят. Влизането на Преслав го приемам като допълнително подсигуряване на защитата ни при центрирания пред нашата врата. Голът на Морето стана след явна грешка пред нашата врата, събиране на Ники Николов и Пламен Димов в центъра и закъсняла реакция на Крум Стоянов, който позволи на дребничкия Георги Илиев буквално да се промуши пред него. След гола им, в допълнителното време, имахме идеална възможност да победим, когато Крум бе изведен сам срещу вратаря, но не успя да укроти навреме топката и при сблъсъка с вратаря бе контузен и излезе от игра. В следващата атака и Морето пропуснаха - удар с глава в ръцете на вратаря ни. Ако Крум е сериозно ударен и с изгонването на Гаел оставаме въобще без отбор за следващия двубой с Ботев Враца - в петък.
- калпазанчо
- Контакти:
Понеже ние пътувахме с автобус и ест бяхме доста назад в коефицента S (по стандартната формула S= V.T) където S (Пътя) е еднаква величина за всички, V скоростта е в пъти по-различна в полза на превозните средства на Петьо, Тошко, Коцето и останалите с превозни средства кат. Б, а времето (T) варира от час и 10 минути до 3 часа според различни превозни средства.
Та, след като си припомних формулата за време, път и скорост да си дойдем на думата: Приближавахме Горица и се канехме да се отбием да видим част от нашите скъпи пшриятели и да обърнем по една супичка, когато на входа на селото видяхме някаква странна и шарена смесица между полицаи, пожарникари, смачкани ламарини и съборени дървета на пътното платно.
И понеже първосигнално видяхме полицаите и си мислехме, че са пътен патрул решихме да ги приветстваме с широки усмивки, ръкомахане, ръкопляскане и песни: Оооооооо Черноморееееец и т.н. и т.н. С приближаването на мястото на събитието обаче осъзнахме, че е станала адската катастрофа, и че кола се е врязала жестоко в голямо дърво, и че Гражданска защита са повикани да режат дървото, за да измъкнат оцелелите. Имаше и тяло, което беше покрито в одеяло, което не беше на хубаво
....
Стана ни адски кофти, подминахме и ханчето на Горица в униние. Едва когато мача свърши разбрахме, че катастрофиралите лица са били на съседната маса във видимо нетрезво състояние до нашите форумни приятели Нейчо, Тошко, МИро, Коцето, Петьо, Ники, Любо и компания...Руски граждани са били, станали са от масата и буквално 500 метра по-надолу са се врязали в дървото
А от органите на реда пък разбрахме, че на оцелелите са избягали от линейката на път за болницата 
Та, след като си припомних формулата за време, път и скорост да си дойдем на думата: Приближавахме Горица и се канехме да се отбием да видим част от нашите скъпи пшриятели и да обърнем по една супичка, когато на входа на селото видяхме някаква странна и шарена смесица между полицаи, пожарникари, смачкани ламарини и съборени дървета на пътното платно.
И понеже първосигнално видяхме полицаите и си мислехме, че са пътен патрул решихме да ги приветстваме с широки усмивки, ръкомахане, ръкопляскане и песни: Оооооооо Черноморееееец и т.н. и т.н. С приближаването на мястото на събитието обаче осъзнахме, че е станала адската катастрофа, и че кола се е врязала жестоко в голямо дърво, и че Гражданска защита са повикани да режат дървото, за да измъкнат оцелелите. Имаше и тяло, което беше покрито в одеяло, което не беше на хубаво
Стана ни адски кофти, подминахме и ханчето на Горица в униние. Едва когато мача свърши разбрахме, че катастрофиралите лица са били на съседната маса във видимо нетрезво състояние до нашите форумни приятели Нейчо, Тошко, МИро, Коцето, Петьо, Ники, Любо и компания...Руски граждани са били, станали са от масата и буквално 500 метра по-надолу са се врязали в дървото
Няма какво да добавя към коментарите на n.todorov и k.dimitrov , те са описали всичко по-интересно. Ще добавя само , че при гола на Моряците в някои у нас остана съмнение за засада , след мача нашия вратар Стоян ми каза , че положението е чисто и гола е редовен.
Понеже ние пътувахме с автобус и ест бяхме доста назад в коефицента S (по стандартната формула S= V.T) където S (Пътя) е еднаква величина за всички, V скоростта е в пъти по-различна в полза на превозните средства на Петьо, Тошко, Коцето и останалите с превозни средства кат. Б, а времето (T) варира от час и 10 минути до 3 часа според различни превозни средства.
И понеже първосигнално видяхме полицаите и си мислехме, че са пътен патрул решихме да ги приветстваме с широки усмивки, ръкомахане, ръкопляскане и песни: Оооооооо Черноморееееец и т.н. и т.н. С приближаването на мястото на събитието обаче осъзнахме, че е станала адската катастрофа, и че кола се е врязала жестоко в голямо дърво, и че Гражданска защита са повикани да режат дървото, за да измъкнат оцелелите. Имаше и тяло, което беше покрито в одеяло, което не беше на хубаво ....
Стана ни адски кофти, подминахме и ханчето на Горица в униние. Едва когато мача свърши разбрахме, че катастрофиралите лица са били на съседната маса във видимо нетрезво състояние до нашите форумни приятели Нейчо, Тошко, МИро, Коцето, Петьо, Ники, Любо и компания...Руски граждани са били, станали са от масата и буквално 500 метра по-надолу са се врязали в дървото А от органите на реда пък разбрахме, че на оцелелите са избягали от линейката на път за болницата
Дори бяхме на една маса. От тези - дългите. Те бяха в другия край. Станаха и докачливо-буйни. Дочух им претенциите, че сме седнали на "тяхната" маса.Жената успокои двамата мъже, като единия беше смъртно пиян дори. Когато ги видяхме да се качват в колата мислихме за 112, започнахме да въртим телефоните и най-вече на тези хора от нашата група, които се придвижваха към нас. Буквално останахме с отворени мандибули, когато на потегляща кола видяхме, че най-пияния шофира
ПС: Зарекъл съм се, че ако видя пиян ( дори непознат) да влиза в колата си ще направя всичко необходимо, дори и невъзможното да го сваля от нея. Истински късмет, че не пострада тежко някой невинен ( изключвам жената, която е пострадала леко в къщата следствие на падналото дърво
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
От коментарите които чета и които слушах по дарик май сме стояли добре.На мен така ли ми се струва че отборът навънка играе по добре? Колкото пъти имаше включване от Варна коментарите бяха за отбора на Черноморец в иначе равностояният мач.Коментатора каза че акулите играели с много интересна схема когато нападали отзад оставали само двама защитника които понякога и те се включвали напред,с много наситена средна линия.Или казано 2-5-3.Явно сме търсили победата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...