Отворено писмо до медиите и футболната общественост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Отворено писмо до медиите и футболната общественост

Мнениеот mertezaker » 24 яну 2012 21:54

т k.dimitrov на 24 Яну 2012 22:51

mertezaker написа:

Bartolomej на 24 Яну 2012 20:55
ЦСКА с допинга са осраха , с транфера на на Анеси , с неплатените сметки ...

Само за допинга съм съгласен, иначе ти знаеш ли от кой отбор си? Подкрепяше ли Черноморец на Дражев?

Ти не го учи от кой отбор е, ти знаеш ли от кой си?

Знам, от най-великия в България! Друго да питаш?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 21:56

tikvarova написа:Лично аз с удоволствие ще изчакам решението на СТК!

И в двата случая ще бъде интересно! Според мен ако обаче се окаже, че картотекирането на Анисе е фалшименто, ще бъде интересно да се види какви ще са наказанията за Черноморец! И по-конкретно отнемането на точки и евентуално анулиране на резултати......!!!!

Картотекирането се извършва не от Черноморец, а от СТК към БФС.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 21:57

mertezaker написа:
т k.dimitrov на 24 Яну 2012 22:51

mertezaker написа:

Bartolomej на 24 Яну 2012 20:55
ЦСКА с допинга са осраха , с транфера на на Анеси , с неплатените сметки ...

Само за допинга съм съгласен, иначе ти знаеш ли от кой отбор си? Подкрепяше ли Черноморец на Дражев?

Ти не го учи от кой отбор е, ти знаеш ли от кой си?

Знам, от най-великия в България! Друго да питаш?

От най-презирания в България.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 яну 2012 22:00

k.dimitrov написа:Само да не си напатят наново, че този път ще е лошо!

Ми то ще стане ясно ,тия дни :) Ако са сгрешили ще си плащат,но нека изчакаме до тогава,а не всеки ден нови клетви и закани.Момчета разберете нямам нищо против вас,напълно нормално си е да се оплаквате .но кой е прав и кой крив ние не можем да решим .Има си съответните органи .
А за колегите от сухата река виж за тях имам нещо :) Това че играча е избрал по-добрата оферта не ви дава правото да скачате ,ами ако беше избрал вас ? Друга песен щяхте да пеете ! Така че ,ако може малко по тихичко :)
Последна промяна от percival на 24 яну 2012 22:02, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 яну 2012 22:01

percival написа:Добре всеотдайни ни фенове на Черноморец.Защо не изискате договорите за продажбата на Платини и трудовия договор на Анисе и да приключим веднъж за винаги с тия писания.Нали,сте силни ,нали сте фактор ,нали вашето ръководство е супер не е като на ЦСКА "измамници".Ако няма да го направите вземете престанете с драсканиците и свободните съчинения.То е най-лесно да кажем на 100 човека че сме оправили сестра му на някой ,а той после да ходи да доказва че няма сестра !

Те вчера бяха раздадени на всички журналисти, така че цяла България ги видя.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 яну 2012 22:03

percival написа:.Друг е въпроса ако не е ЦСКА кой ли друг клуб в България ще издържа сумата и отбори /справка вътрешните траснфери в Бг първенството.

Така добре издържаха Пирин, Сливен и Ботев, че чак са по Б и В групите ...
Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 яну 2012 22:07

Viktor4o_Rs написа:
percival написа:.Друг е въпроса ако не е ЦСКА кой ли друг клуб в България ще издържа сумата и отбори /справка вътрешните траснфери в Бг първенството.

Това си е лична политика на отборите.И вземи прочети целия пост ,помисли 5- минути и пак ела да пишеш.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 24 яну 2012 22:09

Viktor4o_Rs написа:

m da пирин фалира щото цска им даде 300 000 за делев и сливен никога повече няма да вземе 1 милион за футболис аре тия хуморески на ги разправяи на улица коломан 1 там в барчето може някой да ти се върже
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 яну 2012 22:10

k.dimitrov написа:
percival написа:Добре всеотдайни ни фенове на Черноморец.Защо не изискате договорите за продажбата на Платини и трудовия договор на Анисе и да приключим веднъж за винаги с тия писания.Нали,сте силни ,нали сте фактор ,нали вашето ръководство е супер не е като на ЦСКА "измамници".Ако няма да го направите вземете престанете с драсканиците и свободните съчинения.То е най-лесно да кажем на 100 човека че сме оправили сестра му на някой ,а той после да ходи да доказва че няма сестра !

Те вчера бяха раздадени на всички журналисти, така че цяла България ги видя.

Е ,аз явно не съм от България щом не съм ги видял ! Сигурно има и други такива :) Би ли ми казал какво пише по кой член е трудовия договор на Анеси ,не че съм юрист ама прихванах тук от форума :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 яну 2012 22:12

Да, доста удобно е да се каже че е лична политика. Не казвам, че само и единствено ЦСКА е причината за фалита на тези отбори, но със сигурност шмекериите на пернишките орки са спомогнали за това ... Да правиш цигании, да прекратяваш и сключваш нов договор с Делев, само и само да няма процент за Пирин,да не плащаш на Сливен и чак като ти спрат трансферите да се издължиш, да се съдиш още с Черноморец за Платини, който го взехте преди 2 сезона, да вземаш капки за нос определено е пример за коректност и честност :lol: :lol: :lol: Сега и това с Анеси :roll:
Изображение

Върни се в “Черноморец”