Черноморец-Лудогорец 13 ноември 18:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец-Лудогорец 13 ноември 18:00 часа

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 ное 2011 21:55

Четвърти пореден мач в който нещата в атака са трагични . Като цяло ужасно много брак ... грешни подавания , неадекватни изпълнения във всички фази на терена . Надявам се да са плод на пренавиване . По мое мнение Черноморец изпусна победата , най - вече заради "играта" на определени единици от отбора . Според мен и Херо закъсня със смените . Отбора игра цял мач с 10 човека , а близо 35 минути от второто полувреме с 9 . Съдията ... щях да напиша че се е справил много добре , ако не беше ситуацията в 65-та минута когато не изгони Марселиньо . НО при тази игра в предни позиции не мисля , че изгонването му щеше да промени много нещата .
Колев - нямаше много работа , но си я свърши по перфектен начин . Нито една грешка или неадекватно изпълнение . Един от най-добрите на терена - 8 .
Дянков - винаги съм твърдял , че мястото му на терена е именно като десен бек . Почти през целия мач беше подложен на натиск но се справи отлично . На няколко пъти покри и грешки на централните защитници . Направи добри включвания в атака - 8.
Хари - представянето му в този мач според мен би трябвало да постави няколко въпросителни пред Херо относно състава на защитната линия . Допусна няколко грешки , но ги отдавам повече на липса на игрова практика - 7 .
Николов - мисля , че в момента играе най-добрия футбол в кариерата си . Просто е достигнал тавана си и няма какво повече да се развива при него . Остава само да задържи това ниво и да е по-концентриран - 7.
Фо Поре - честно си признавам , че в началото имах много лошо мнение за него . Но явно му е трябвало повече време за адаптация . Добър мач , имаше някои дребни грешки , но като цяло заключи зоната си - 7.
Паланков - казаното за Николов важи и за него . Достигнал е тавана в развитието си . За съжаление той не е толкова висок . Много енергия , много хъс , много въздух . Не го е страх от единоборства . Силен в дефанзивен план , въпреки слабостите му при избора на позиция . За съжаление трудно подава точно на повече 2-3 метра . Почти безполезен играч във фаза атака . Но все пак мисля , че направи най-силния си мач откакто е в Бургас . Просто това което е пропуснал като юноша , сега няма как да го навакса - 6 .
Кишишев - ... трудно ми е да започна . Това е най-слабия Кишишев който някога съм гледал . Бавен , муден ... още предния мач му пролича . Днес бъркаше и елементарни топки . На няколко пъти постави началото на опасни контраатаки за Лудогорец . Определено една от дупките в отбора - 4.
Жужу - като го гледам последните мачове имам чувството , че вместо него на терена е негов брат близнак който наскоро е открил съществуването на топката . За цял мач единственото което направи е едно центриране към Асис . С много уговорки - 4.
Анеси - това момче хвърли ужасно много усилия . За съжаление без никакъв коефициент на полезно действие . Все пак трябва да се признае за огромната работа която свърши в дефанзивен план - 7 .
Асис - след безличния мач който направи срещу Литекс , сега поне за мен беше най-добрия за Черноморец . С малко повече шанс можеше да донесе победата за отбора . Единствената заплаха за вратата на Лудогорец - 8 .
Андонов - според мен е най-привилегирования зрител на мачовете на Черноморец . Не само ги наблюдава най-отблизо , но и му плащат за това . Днес все пак видимо се изпоти - 3 .
Пехливанов и Христов имаха много малко време да направят нещо ... но все пак Венци за 10 мин направи повече отколкото Андовнов за последните няколко мача .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 ное 2011 21:57

Devian написа:
petkan написа:
Devian написа:Даже бяха ощетени,защото както се видя по телевизията можеше и да им се даде дузпа в началото на мача.

Не го мисли съдията. Той трябваше и втори жълт (100%-тов) картон да даде на Марселиньо, ама не го направи ;)
Така или иначе съдията свири общо взето на ниво и не повлия на резултата.

Абе Тортата,толкова си може,добре че двата отбора не решиха да му правят проблеми,то като го видиш с това бирено шкембе и ти става ясно,че ако излезете на кръчма и ти трябва да плащаш сметката,по-добре е да си си стоял вкъщи.Колкото до картоните,имаше спестен червен картон и на Анисе,за удар в лицето на противников състезател,но определено Тортата се постара да свири 50/50 и да не придава насока на мача с отсъжданията си.

Ееее , чак червен ... лично за мен си беше игра тяло в тяло . просто Миро Иванов стига точно до лякътя на Анеси ;) Виж , за дузпата имаше контакт ... и всеки един "услужлив" съдия щеше да я даде .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 13 ное 2011 23:22

Момчета, не знам какво сте видели на телевизора, но на стадиона ни вбесиха постоянните падания, симулации, провокации, претенции за фалове и картони от няколко състезатели на Лудогорец, особенно Деко(Миро Иванов) и Марселиньо. Напомниха ми на Здравко Лазаров. Добре е, че съдията не се подведе във всички случаи, но имаше моменти, когато свиреше след техни симулации. Така не се става шампион. Добре, че в нашия отбор няма такива "изпълнители". Иначе Лудогорец игра много силно първото полувреме. Но Херо смени тактиката второто полувреме, намали разстоянието между защитата и нападението ни и в по-малките пространства техничните футболисти на Лудогорец нямаха такава възможност да разиграват. Тогава и можехме да ги бием, трябваше и малко късмет, какъвто имахме срещу Левски. Но явно на отбора ни са нужни минимум един(а може би и 2) добри разиграващи халфа и качествен централен нападател (нямам големи надежди и за Христов, поне до този момент не е показал много запомнящи се неща).

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 ное 2011 23:48

k.dimitrov написа:Момчета, не знам какво сте видели на телевизора, но на стадиона ни вбесиха постоянните падания, симулации, провокации, претенции за фалове и картони от няколко състезатели на Лудогорец, особенно Деко(Миро Иванов) и Марселиньо. Напомниха ми на Здравко Лазаров. Добре е, че съдията не се подведе във всички случаи, но имаше моменти, когато свиреше след техни симулации. Така не се става шампион. Добре, че в нашия отбор няма такива "изпълнители". Иначе Лудогорец игра много силно първото полувреме. Но Херо смени тактиката второто полувреме, намали разстоянието между защитата и нападението ни и в по-малките пространства техничните футболисти на Лудогорец нямаха такава възможност да разиграват. Тогава и можехме да ги бием, трябваше и малко късмет, какъвто имахме срещу Левски. Но явно на отбора ни са нужни минимум един(а може би и 2) добри разиграващи халфа и качествен централен нападател (нямам големи надежди и за Христов, поне до този момент не е показал много запомнящи се неща).

Споделям напълно.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 14 ное 2011 00:29

k.dimitrov написа:Момчета, не знам какво сте видели на телевизора, но на стадиона ни вбесиха постоянните падания, симулации, провокации, претенции за фалове и картони от няколко състезатели на Лудогорец, особенно Деко(Миро Иванов) и Марселиньо. Напомниха ми на Здравко Лазаров. Добре е, че съдията не се подведе във всички случаи, но имаше моменти, когато свиреше след техни симулации. Така не се става шампион. Добре, че в нашия отбор няма такива "изпълнители". Иначе Лудогорец игра много силно първото полувреме. Но Херо смени тактиката второто полувреме, намали разстоянието между защитата и нападението ни и в по-малките пространства техничните футболисти на Лудогорец нямаха такава възможност да разиграват. Тогава и можехме да ги бием, трябваше и малко късмет, какъвто имахме срещу Левски. Но явно на отбора ни са нужни минимум един(а може би и 2) добри разиграващи халфа и качествен централен нападател (нямам големи надежди и за Христов, поне до този момент не е показал много запомнящи се неща).

Че симулираха доста при игра тяло в тяло,спор няма и по тв се видя :x Според мен с Цонков на терена щяхме да имаме доста по-добри шансове да се поздравим с победата,но определено се видя нуждата от градивен халф.Колкото до Венци Христов,трябва да му се даде повечко време за игра в оставащите два мача,а Г.Андонов да влиза като резерва.Смените на Херо ги предвидих още на полувремето и на мен като на Конан ми се струва,че доста закъсняха,за да има време да наклонят мача в наша полза.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 ное 2011 04:21

ntodorov написа:

Споделям напълно.

Аз пък не споделям напълно мнението, въпреки че заедно гледахме мача с ntodorov, но нали за това сме различни хора за да имаме различни мнения! Абсолютно съм съгласен, че така не се става шампиони, Деко прекали отвсякъде, но имаше втори жълт картон за Паланков при което изтръпнахме, даже фаул не свириха ( още веднъж се извинявам на колегата Bourgas, че не бях съгласен с него за Паланков!) Не съм съгласен, че "Лудогорец" игра силно през първото полувреме, просто си играха играта, но "Черноморец" беше плах отбор, не пресираше, не отнемаше топки! Имаше огромна празнина между защитата и халфовата линия ( ако Черноморци въобще я имат, този мач я нямаха)! Стоян Колев не подаваше на защитник, а цял мач риташе топки .....някъде си, където трябваше да е абсолютно безидейня Жоро Ангелов! Даже с колегата (ntodorov) се смяхме второто полувреме, че след "корекциите" на Херо той пък взе и да скача, да подскача, ма пък за беля, на всеки подскок му свириха фаул! За съжаление гледахме абсолютно посредствен футбол, без енергия, без "литър кръв и метър кожа" ( каквито са отборите на Херо), намръзнахме се, но пък поне се видяхме на живо и беше весело! Опс! Да не забравя да добавя, че играха "лидерите" в нашето първенство, при което един случаен шут на Кишиша беше първият удар на домакините ( "фаворитите" уж) към 38-та минута?! Ако това са възможностите и на двата отбора, дано не се класират за ЛЕ, че ни чака лошо, ама много лошо!!!!...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 ное 2011 09:39

Kartago, и с теб съм съгласен, въпреки, че гледахме мача от различни позиции. Ти беше един ред над мен и две седалки по диагонала на запад от мен. Няма начин да сме гледали един и същ мач... Впрочем как се казват страничните съдии :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 14 ное 2011 10:33

Акулите са хищни риби !
На стадиона бая потреперихме и намръзнахме . Тва второто полудреме такава преса напраихме на лудогорец , че ония не знаеха къде се намират . Добре ,че нямаме голМайстор , та се отърваха . При две ситуации ми направи впечатление Гъргоров и Станислав Генчев , как лежаха на терена симулирайки , а те просто търсеха убиване на темпото . Личеше си , че не са подготвени физически , едва изкараха 45 минути горките . Херо контролираше целия мач , даже и първото полудреме , което уж привидно проспахме , но си пролича , че без да се напрагат нашите пак матираха сички ходове на Петев .
Доволно количество агитка се събра този път , даже и стари муцуни се завърнаха . Дано и срещу Монтана сектора пак е единен .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 14 ное 2011 15:07

Жужу отказа да остане в Бургас след мача с Лудогорец

Алжирският халф Жужу категорично отказа на Димитър Димитров - Херо да остане в Бургас след снощния мач сре­щу Лудого­рец. Той за­мина за мла­дежкия на­ционален отбор на страната си, защото искал да се утвърди и при мъжете, а ако се за­държи в България, няма кой да го забележи.

Все пак Жужу направи невероятен жест, като отказа едната контрола на алжирците и така спа­си срещата снощи.

В противен случай БФС трябваше да отложи дер­бито заради двама мла­дежки нацио­нали на Бъл­гария в съ­става на Черноморец - Георги Терзиев и Борислав Баджийски. За мача в Бур­гас се очакваше и националният селекционер Любослав Пенев, защото сблъсъкът бе между пър­вия и третия в класирането.

Китайски мениджъри си харесаха "акули" на Херо

Солидно мениджърско присъствие имаше на стадион "Лазур" за дербито между Черноморец и Лудогорец (0:0). С най-много представители бяха клубове от Китай, Тур­ция и Русия.

Хората от най-многолюдната страна си ха­ресаха няколко играчи от съ­става на Димитър Димитров. Те постоянно записва­ха в тефтерите си действия­та предимно на чужденците в тима на Херо.

Нито един от ръководите­лите на двата клуба не гово­ри след срещата. Пред медии­те не пожела да застане и на­ционалният селекционер Любослав Пенев.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 ное 2011 17:19

Много здрав мач браво на Херо направил е много приличен отбор.Първото полувреме Лудогорец ни надиграха пос всички показатели,но второто ги смазахме.Асис тоисмачка шоко които във всички други мачове прнобиваше и центрираше опасно.Има и 3 асистенции бразилеца.
Като цяло се вижда че ни липсва за поредна година класни нападатели както и поне 3-ма халфа.Очаквам добра селекция от Херо и да сме в тройката.Нека де отбележа ,че двама тотуляри на отбора ни оцъсваха-Балджийски и Терзиев
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”