Черноморец (Бс)-Левски (Сф) 16.10. 18:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бс)-Левски (Сф) 16.10. 18:00 часа
Честито на всички фенове на Черноморец!Прекрасен отбор имате,искрено се надявам борбата за титлата да е между вас и Лудогорец.Време е грандовете да разберат,че има и други клубове,има и други футболисти освен техните,и другите могат да печелят.Колкото до Херо-голям човек,голям треньор,поклон пред него!!!Даже баща ми,който е върл левскар,се радва,че мачът завърши така заради големия Херо.Смятам обаче,че резултатът е напълно реален и от футболна гледна точка.Колкото повече отбори извън грандовете се представят по този начин,толкова по-добре.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Честита победа
Радвам се,че всичко мина добре. Дръж се Херо! Вече сме 3-ти, 18:5 г.р., а миналия сезон имаме общо 19 отбелязани гола. 
-
mariuskirkov
- Контакти:
Честита победа на Черноморец,на феновете му и специално на големият човек,треньор и мъж-Херо!!!Пожелавам му оздравяване и успехи за в бъдеще с този отбор който е изградил!!! 
Дано болестта на Херо внимателно е гледала днешния мач и да и е станало ясно,че няма шанс срещу такъв роден победител като Херо и ще трябва да се предаде бързо 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Честита победа на всички !
Херо - велик ! Цяло първо полувреме скачаше до тъч линията и не седна за момент ... Никакъв рак или тумор няма да го победи ! Успех Херо, ние сме с теб !
Херо - велик ! Цяло първо полувреме скачаше до тъч линията и не седна за момент ... Никакъв рак или тумор няма да го победи ! Успех Херо, ние сме с теб !
[center]
[/center]
[/center]- BLUE CHAMPIONS
Честита победа на феновете на Черноморец! Тази вечер бяхте по-класния отбор и бихте напълно заслужено. Успех и за напред!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Има нещо много важно в този мач!!Черноморец не игра за пари,не игра заради скаутите,Черноморец игра за ХЕРО!!!Целия отбор,целия стадион беше днес с него!Успех Херо и само Черноморец!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Искам си Акаунта
subzero написа:Има нещо много важно в този мач!!Черноморец не игра за пари,не игра заради скаутите,Черноморец игра за ХЕРО!!!Целия отбор,целия стадион беше днес с него!Успех Херо и само Черноморец!!!
В интерес на истината имаше един играч който малко повече от час съботираше усилията на съотборниците си в атака - Андонов . Надявам се , че не го е направил със зла умисъл . Ще е жалко , ако освен некадърен футболист , излезе и лош човек .
would написа:Напълно заслужена победа за Черноморец.Бяха по-добри и реализираха два майсторски гола.Честито на феновете на домакините и най-вече на Херо, явно е сглобил боеспособен отбор, който е труден за побеждаване.Честито и специално на НТодоров.
Благодаря ти would. Може би си разменихме по-несдържани реплики във вашия форум, но един такъв поуст, като твоя затвърждава мнението ми, че все пак съм имал добър опонент, нещо в което и тогава не съм се съмнявал. Благодаря за пожеланията. Малко са феновете-мъже, като теб. Жела ти късмет и дано лошата серия на Левски свърши с този мач.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Честито бе Черноморцииииии !!!
Това беше мач, който ме разчуства. Хем съм радостен, хем съм разстроен...Остарявам.
Това беше мач, който ме разчуства. Хем съм радостен, хем съм разстроен...Остарявам.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.